Monday, December 10, 2018

Being burned is fine, if it means that I can eat.

Hellurei. Thanksgiving oli ja meni. Oli ihan ok. Varmaan mainitsin etta meilla oli tyopaikka kiinni koska pomolla on myos sellanen elaintenhoitofirma, et ku tyypit lahtee matkoille, nii se (tai sen tyontekijat) kay aamulla ja illalla syottamassa elaimet/kavelyttamassa koirat/siivoomassa niitten jalkia. Nii itekki sit teen noita hommia aina joskus, ja nyt ku oltiin Thanksgivingin aikaan kiinni, nii tein sit toita tolleen. Nelja tuntia kolmena perakkaisena aamuna, ja sit mulla itella oli 2 keikkaa kahtena iltana, ja yhtena iltana oli vaan yks keikka. Siita saiki rahaa enemman ku normaalitoista, ettei pieni "lomailu" haitannu yhtaan :D Ja oli mukavaa ku sai rapsutella kissoja ja koiria ja tyopaivatki oli lyhyempia.

Thanksgivingina mentiin tietty sit Robertin vanhempien luo syomaan. Ei me kauaa keretty olla, syotiin vaan ja sit piti lahtee ku mun piti kayda paastamassa yks koira pihalle.


Muuten on ollu aika samaa. Toita. Ei mitaan muuta. Yhta kaveria vein ulos sen synttareitten kunniaks yks ilta. Oli hauskaa. Kiva kayda tolleen kahestaan ulkona, ku ei koskaan olla ennen kayty. Sit nain tassa viikko sitte yhta toista kaveria. Silla on ilmeisesti avioero tulossa. Viime vuonna tahan aikaan hengailin sen kans tosi paljo koska sita masensi sen suhteen tilanne. Sen mies oli vaha jaarapainen pieruperse eika halunnu jutella sille mistaan ongelmista, mita niilla ilmeisesti oli siis, ja vaan jatko sen poissulkemista ja esitti ettei oo mitaan ongelmaa. Nyt sitte Thanksgivingin aikaan oli pamauttanu et haluaaki erota. Tuon vuoden ajan se ois voinnu korjailla ongelmiaan, silla kuitenki on vaimo joka ois halunnu kuulla mista kiikastaa. Mut ilmeisesti miehet on vaha tollasia paskoja ettei kannata kauheesti ootella etta ne kertoo yhtaan mitaan :D (Paitsi Robert, joka on ilmeisesti joku maailman harvoista kunnollisista miehista, koska se kylla ilmottaa jos sita ahistaa joku asia :D) Se mies on sitapaitsi ihan ok rahoissa, ja hirvee pinnistelija ku sen vaimosta on kyse, mut sit ite ostelee uusia autoja joka vuosi jne. Toivon et kaveri vie silta erossa hyvan summan, ihan vaan periaatteesta. Vituttaa, koska se mieski on meian kaveri. Me ollaan se mies tunnettu pidemman ajan kun tan vaimon. Ne oli Robertin kans kamppiksia aikoinaan. Se oli aikoinaan yks mun lahimmista ystavista taalla, ennen ku tutustuin moniin muihin paremmin. Musta ja siita vaimosta kuitenki tuli laheisimpia tassa vuosien mittaan, ja oon ehdottomasti tassa sen puolella, koska ton aijan temppuilut on ollu aikamoisia tassa ajan mittaan. Robertinki mielesta sen touhut on ihan jarjettomia. Se mies ei vissiin edes tiia mita sen vaimo kertoo, ku se nii casually oli pyytamassa meita December nightsiin niitten kans. Joopa joo.


Meillahan on nyt uusia rottia. Kaks tyttoa, Olive ja Taco. Bingsleylle kavereita. Ne ei tosin asu viela yhessa, ollaan vasta tutustuttamisvaiheessa. Ihan hyvin on menny tahan asti, ehka vaha hitaasti. Mut kylla se siita. Ne on nyt vasta alkanu hengaamaan meian olohuoneessa, ja ne tykkaa :D Joulukuusessaki kay aikamoinen trafiikki ku mimmit kay siella nuoleskelemassa karkkikeppien muoveja :DD Bingsley tykkaa niista ja haluaa etta ne sukii sita aina ku tutustutetaan niita.


Tanaan pitais teha jouluostoksia etta saa nyt talla viikolla Suomen paketin postiin. Jessicalle on jo yks lahja taalla kotona ja toivottavasti keskiviikkona toinen lahja. Mut nyt muistin etten toimittanu kaverille rahaa nii saa nyt naha :s Voihan vituke. Robertille ostin eilen lahjoja ja sit yks on tekeilla. Saa naha millon se on valmis. Ostin sille levyja ja paidan ja sit kaveri tekee sellasen makeen portretin jonka laitan raameihin. Onks se muuten potretti vai portretti? Kaikki aina sanoo potretti mut portretti kuulostaa oikeelta, ku englanniks ja ruotsiks se on portrait/portratt. Niinku siina on se ekstra r. No sama kait tuo, viesti menee perille kuitenki, yhesta r:sta huolimatta!


Saako tassa viela vaha avautua gentrifikaatiosta? Ku nyt taas tanne rakennetaan noita vuokraasuntoja ja alkaa niiiiiiiiiiiiiiiiiin kyllastyttamaan North Park. Siis muuten tykkaan, mut ku ne tuhoaa noita pienia taloja etta joku firma voi tulla rakentaan asuntoja siihen tilalle. North Parkissa on aina ollu ihania 2-3 huoneen (+ keittio) taloja. Sopivia pienille perheille tai lapsettomille pareille tai vaikka kimppakampaks. Me haluttais Robertin kans just sellanen missa on kaks makuuhuonetta, olohuone, kylppari ja keittio. Mutta nyt nayttaa silta ettei sellanen talo tuu ikina olemaan mahdollisuus ku noi tontit revitaan ja niihin tulee naita rumia vuokraasuntoja tilalle -___-  Voi voi. Alkaa naa maisemat oleen surullisia. Kaikki haluaa asua taalla.


Mutta ei tassa nyt sen enempaa talla kertaa. Viela sellanen vitutus etta voisko ihmiset alkaa kayttaa sita saakelin vilkkua ku ne meinaa kaantya? Joka paiva kay nii etta kokotan risteyksessa ku joku mulkku ei osaa signaloida etta han meinaa nyt kaantya. EI OLE NIIN VITUN VAIKEAA.

Joo'o.

No comments:

Post a Comment