Monday, December 17, 2018

Joulustressi 2018 edition.

Tiiatteko mita? Mua ei oo kauheesti stressannu viime aikoina. Se on siis aika hieno juttu. MUTTA NYT KYLLA STRESSAA.

On just sellanen aikuinen_ennen_joulua olo. Ku aina pienena tuntu etta kaikilla aikuisilla oli tyyliin housut tulessa ku piti teha kaikkee ja kaya siella sun taalla ja sita tuli raahauduttua mukana. Nyt tuntuu etta ite on just se kenen perseessa on liekki ja sita joutuu vaan go go go go go.


Niinku just nyt stressaa se, etta eilen kavin viemassa tulostustilauksen Staples'iin. Sanottiin etta huomenna saa tulla hakeen, tulee viestia sielta sit ku on valmis. Kiva! Sit mentiin Robertin kans iltapaivaa viettamaan elaintarhaan (vitutti ku ostin kaljan ja ei kysytty papereita, nii ois sit aina ennenki voinnu juoda kaljaa elaintarhassa. Tosin ei siella kannata ku sen yhen juoda) ku se on myohempaan auki nyt joulun aikaan, ja sit syomaan Del Tacoon ku niilla on nyt siella kasvisjauhelihaa tacoissa <3___<3 Oli kylla tosi hyvaa! Mut sit ku tultiin kotiin, nii puhelinvastaajassa oli viesti jonka Robert kuunteli nii nyt meni yllari vaha silleen pilalle ku se tietaa etta jouduin kaymaan Staples'issa printtiosastolla ja bsalmkdgs. Olivat unohtaneet pistaa merkille etta minka kokosen julisteen olin tilaamassa. Soitin tana aamuna ja kyselin viela etta ku eilen luvattiin et taa on tanaan valmis, nii oisko taa sit viela tanaan valmis vaikka vasta tanaan ne sen siella printtaa. BLAA. Oisin eilen samalla reissulla kaynny hakeen raamit Targetista, mut meninki vaan elainkauppaan ostaan ruokaa rotille ja sit bussi tuliki heti. JK, mahan en kerenny siihen bussiin koska valot ei vaihtunu millaan. Mun edessa oleva pariskunta manas siina just sita, etta oli kaks cyclea kerenny jo menna eika valot vaihtunu millaan. Sit ku ne vaihtu nii oliki vaan 20 minuuttia ennen ku seuraava tuli, nii jain oottaan. Se oliki sit myohassa. Oisin kerenny ja nyt vituttaa.


Sit tanaan piti menna hiustentrimmaukseen mut se peruuntu. Mika vituttaa ku ei oikeen oo silleen ylimaarasta aikaa menna trimmaan tukkaa. Ja muutenki vituttaa se ku on luvattu hiustenvarjaysta nyt pari kuukautta eika oo naykyny. Nyt sit pistin siita asiasta viestia. Kivahan se ois saada makeet hiusket ja viela ilmaseks, mut jos ei nyt ala tapahtuun nii joudun sit ite varjaan jollain paskavarilla ihan vaan sen takia ettei tarvi lopettaa vuotta huonolla hiusvarilla, ku se alko samallalailla ja bloo. Alkuvuosi oli nii masentava etten halua lopettaa vuotta silleen. Toki kampaus on talla kertaa kohdillaan :D


Nii nyt en sit paase asioille ku pitaa ootella tota Staple's paskaa. Sit rotat stressaa ku tuntuu ettei noi introt nyt mee yhtaan eteenpain, etta ne on samassa kohassa missa oltiin alussa. Ei oo niinku edistytty ollenkaan, mut toisaalta ei olla valttamatta menty taaksepainkaan, et sehan on ihan hyva juttu jos tasta nyt jotain hyvaa on revittava.


Ois noita elainhoitokeikkoja taas tulossa. Mulla on yks oma homma talla viikolla, mut se on ehka omalta osalta vaan 3 paivaa koska Robertilla on kaks paivaa vapaata enka yleensa sillon pakota sita kuskaamaan mua mihinkaan. Mut sit Sunnuntaista lahtien on aamulla elainhoitohommaa ja pulju on kiinni tammikuun 2 paivaan asti! Tavallaan lomaa, mut ei kuitenkaan! Mut ihan kiva kuitenki.


Mitas muuta? Sain Suomen paketin postiin perjantaina. Maanantaina kaytiin shoppailemassa sita varten. Syotiin jossain burger paikassa Mission Valleyssa ja oli hyvaa. Keskustassa kaytiin irkkupubissa ja siella oli kiva baarimikko toissa ja se ihan selvasti halus jutella meian kans koska tykataan Ramonesista ja Tower barista. Syotiin burgerit perjantainaki, koska ku tulin kotiin sanoin et en jaksa teha ruokaa ja haluaisin vaan hengailla nii Robert sano etta kaydaanko burgereilla nii mentiin sit Working Classiin juomaan yhet ja syomaan ja sit kotiin ja aikasin nukkuun. Vois kylla talla viikolla vaan menna aikasin nukkuun joka paiva. Eilenki mentiin aika aikasin. Sit jaksaa nousta aamulla ja saa ehka jotain tehtyaki.


Tuntuu nyt vaan etta on ihan hirveesti tekemista. Kaikkee jouluhommaa, ylimaarasia toita, rotat, hiustenleikkuut ja tallaset, kotihommat viela siihen paalle jne. Onneks nyt se isoin eli joululahjat on melkeen kokonaan hoidettu. Rotat on ongoing project (nyt pyysin yhesta rottaryhmasta vaha apua ja selvennysta), ylimaaraset tyot tilapaisia ja niitakaan ei nyt loppujen lopuks oo niin paljoo, hiustenleikkuulle voi varmasti loytaa hyvan ajan (se on niin lahella tyopaikkaa et voisin hyvin menna ruokatunnilla) ja kotihommissa sentaan on toinen joka voi auttaa. Joka tuskin auttaa, mutta ku vaha valitan naista asioista nii eikohan se tiskaa nii ma sit imuroin vaikka :D


Oispa joskus jotain kivaa kirjotettavaa :D Mut eipa ilmeisesti oo. Meille tuleva paketti oli skannattu nyt New Yorkissa, eli tulee varmaan talla viikolla. Meilta lahteny paketti oli skannattu Los Angelesissa eli seki varmaan sit paasee perille talla viikolla. Kuulemma pitais koska 15 paiva oli viimenen jos halus et paketti menee perille ennen joulua ja lahetin sen 14 paiva. Tama oli siis ulkomaille meneville paketeille tama paivamara. Nyt meen tekeen jotain, koska oon tassa kokottany ihan liian kauan ja vituttaa ku on nain paljo tekemista enka tee mitaan.

No comments:

Post a Comment