Monday, November 19, 2018

King of the pipe.

Yoyoyoyoyoooo jne.


Sainpas rahani viime viikolta vihdoinki ja kaikki meni heti tilille. Vein ukkoni banh mi-leiville Tiger!Tiger!iin eilen. Ja kylla me kaytiin kait Fall'issa yks ilta kans. Sellanen jannittava observaatio tyypilta joka on kaynny samoissa baareissa 2 vuotta, etta johan on hinnat noussu joissain paikoissa silla valin!

Muistan esimerkiks ajan kun oluet oli 5 dollaria, ja jos oli vaha fancy nii 6 dollaria. Sit ne nousi kuuteen dollariin, etta se oli se standardi hinta. Beaverissa tyyliin kaikki on 6 dollaria, tai vahemman. Muistan etta valitettiin sita etta hinta oli noussu yhella dollarilla. Siihen kuuteen kuitenki tottu aika nopeaa, ja kun on Beaverissa kaynny nii paljo nii se tuntu aika standardilta. Gilly'sissaki kaljat on joko viis tai kuus dollaria. MUTTA sit alettiin kaymaan Toronadossa vaha useemmin ja siella ne oliki 7 dollaria. Aateltiin etta no taa nyt on vaha kalliimpi paikka. KUINKA OLLAKKAAN; Tiger!Tiger!issa kun ollaan nyt taas alettu kaymaan, nii siella on KAIKKI OLUET VAHINTAAN 7 DOLLARIA. Eilen tilasin kaheksan dollarin oluen :s  Plus sit Robertin olut ja meian ruoka, ja tippeineen nii lahenteli hinta neljaakymppia. Ihan hirveen kallista kahelta henkilolta. Ei sit viittiny jaada sinne ryyppaamaan nii mentiin yhelle Beaveriin viela. Oli paljo halvempaa, ku sai alennunstaki :P Oltiin siella sulkemiseen asti (10) ja yks tuttu pariskunta tuli hengaan sinne nii juteltiin hetken. Ne pyysi meita Red Wingiin kaljalle thanksgivingina, ku se on ainoa baari mika on auki. Haluttais menna, mut ne menee vasta kaheksan jalkeen joskus, ja Robertilla on aikanen vuoro seuraavana paivana.


Niin, tosiaanki viime viikon tyovuorot oli vaha erikoiset. Olin keskiviikkona yksin toissa ja sain olla niin pitkaan ku halusin, nii olin viis tuntia. Sit menin naapuriin levykauppaan hengaan kaverin kans. Olin siella ainaki tunnin ja sit lahin meneen. Torstai, perjantai ja lauantai oli vihdoinki normaaleja tyopaivia. Ja sain palkkani jne. Eilen ei jaksanu oikeen teha mitaan. Katoin vaan yhta youtube kanavaa koko paivan ja nukuin vaha. Nii ja tietty Bingsleyn kans tuli hengailtua. Tanaan Robert meni myohemmin toihin nii aamulla sai vaha hengailla. Mentiin ihan aikasin nukkuun eilen jopa. Niiiin no kerkesin kylla jutella vanhempien kans hetken sunnuntaina. Ne kerto jostain ruokaohjelmasta missa se juontaja kavi San Diegossa. Meinattiin Robertin kans kattoa se sama ohjelma tana iltana sitte. Ku Robert tulee vaha myohemmin kotiin ja ei oo kauheesti aikaa teha mitaan ennen ku joutuu nukkuun ku silla on aikaset vuorot koko viikon.


Ma oon toissa talla viikolla vaan huomenna ja keskiviikkona ja sit on vaha thanksgiving "lomaa." Paitsi ettei oo lomaa kylla oikeestaan, koska meen tekeen elainhoitokeikkoja heti aamusta pomon kans. Pitaa sita rahaa jostain hankkia :D En oo hetkeen tehny mitaan elainhoitohommia. Se vaan ei oo buukannu mua jostain syysta -__- Mut nyt se tarvii kaiken mahollisen avun, niin mulla on kaks tyota illalla mitka hoidan ite. Oon molemmat tehny yksin aikasemminki. Yks on tassa lahella, ja oon sen tyon tehny monen monta kertaa. Siella asuu kaks kissaa, kenelle pitaa antaa purkkiruoka, tayttaa napukupit jos ne on tyhjillaan, tayttaa vesi ja siivota hiekkalaatikko. Toinen on Mission Hillsissa, sellasessa ihanassa isossa talossa ja siella on ihana koira ja ihana kissa. Molemmat pitaa syottaa, koira vieda pihalle ja kissan laatikko siivota. Itseasiassa nuo omat keikat alkaa jo huomenna illalla, et pitaa toitten jalkeen menna tekeen molemmat. Ja sama keskiviikkona. Sit torstai aamuna teen pomon kans keikkaa, ja sit pitaa menna viettaan thanksgivingia Jamuliin ja sen jalkeen ne kaks omaa keikkaa. perjantaina ei tarvi ite enaa illalla menna, mut aamulla ja paivalla pomon kans jotain hommia ja lauantaina kait kans. Robertilla on lauantai vapaana, nii toivottavasti ei mee koko paiva hommissa. Ois kiva vaha viettaa aikaa yhessa valilla kans. Silla piti olla sunnuntai kans vapaata, mut eipa nyt sit ookkaan, mika on perseesta. Mut sellasta se on valilla.


Tilasin lauantaina raikeat housut. Niiden piti tulla tanaan. Tai sanottiin etta estimated delivery date monday 11/19. Tiian etta sanottiin "estimated" mut yleensa ku on estimated date nii annetaan pari paivaa joiden sisalla sen paketin pitais tulla. Tassa sanottiin vaan etta monday 11/19. EIPA OO  HOUSUJA NAKYNY. Postiki tuli ja meni. Miks antaa tietty paivamaara jos ei ne sit tuukkaan? Ois ollu etta estimated delivery between 11/19 and 11/23 tms. Typeraa. Toivottavasti ne mahtuu, on kuulemma tiukat. Tilasin largen. Saa naha. Yleensa amerikan L on ollu vaha loysa, nii aattelin etta eikohan noi mahu ihan hyvin, ku vyotaro on hieman isompi.



Mjoo. Vasyttaa jo valmiiks ja kello on vasta 7. Robert paasee kahen tunnin paasta toista. Kavin sunnuntaikylvyssa, vaikka on maanantai, mutta unohin eilen kayda niin kavin tanaan. Sunnuntaikylpy meinaa sheivaamista, kasvionaamiota, kynsienleikkaamista ja hiustenpesua. Tosin pesin hiukset jo eilen. Nyt ku on pimeeki jopa, nii voi taas kylpea kynttilanvalossa. Mitas sita keksis teha seuraavat kaks tuntia? Bingsleyn vois ehka paastaa taas jalottelemaan. Se on niin pilalle lellitty vapaapaivina, koska se saa olla olohuoneessa tosi kauan :D Tanaanki oli nelja tuntia. Etta ei sita tarvi enaa paastaa ulos, mut se vois tykata. Ja ois jotain seuraaki :D Vaikka se kuitenki menee sohvan alle nukkumaan. En tajua miten sillon ennen ku Robert oli ainoastaan iltavuorossa jaksoin istua illat pitkat oottelemassa etta se tulee kotiin. Tosin sillon olin koulussa, nii oli laksyja tehtavana. Meilla naky myos tv sillon, et ehka seki autto. Nyt joutuu oikeen miettia etta mita kattois, ku ei voi vaan kanavasurffailla.



Jos menis pelaamaan Simsia. Ostettiin Robertin kans auto. Siis mun Simsit on mina ja Robert. Ne on saastany autoon jo pidemman aikaa, ja nyt niilla on siis vihdoinki auto. Onneks niitten tyopaikat on vierekkain nii ne voi menna yhessa toihin. Harmittaa ku se expansion pack missa on lemmikkeja on tosi kallis (en ymmarra minka takia, se on kuitenki vanhempi pakkaus :s) koska musta se ois kiva. Niilla vois nimittain olla rottia! Oon koittanu kattoa jos loytyis vaikka kaytettyna halvempi kopio xboxille, mut ei. Ne xboxin varsinki on kalliita. En tajua. Help me, joulupukki.

No comments:

Post a Comment