Thursday, December 27, 2018

Life is a gas.

Jaahas. Nyt on joulutki keretty juhlia tassa. Meni ihan kivasti!

Jouluaattona availtiin Robertin kans kotona lahjoja. Eli siis toistemme ostamat ja sitte mun perheen lahettamat. Bingsley sai meilta uuden sangyn, tytot sai purulelut ja sit ne sai herkkuja ja puruleluja joulusukasta. Mun tati ostaa rotille kans aina joululahjan, ja ne on aina sellasia herkkuvartaita, joista ne tykkaa tosi paljo. Tosin taman hetkinen rottaryhma ei oo ollu yhta innoissaan niista kun kaikki muut rotat aikoinaan, mika on aika erikoista. Vahan valilla kayvat napostelemassa, mutta kaikki muut rotat ketka on naita saannu lahjaks on aina vetany parissa paivassa koko vartaan. Kummallista. Tilasin rotille RatPakin nii sai helposti niitten lahjat kokoon :D Viela kaapissa on muutama juttu mita en laittanu paketteihin.

Robertilta sain tosi siistin piirrustuksen, jonka se oli tilannu joltain. Itseasiassa sain sen jo ennen joulua koska se sano ettei se kerkee millaan tulostaa ja laittaa raameihin sita. Tuli kyynel silmaan ku se oli nii hieno! 
Tossa tollanen screen shotti, ku se loytyy koneelta muuten PDF muodossa. Sit sain silta sellasen Thanos action figuren, mita en oo viela ottanu muoveista pois. Pitaa kattoo mihin se mahtuu, mutta toivottavasti Rocket Raccoonin tai Black Pantherin viereen. Sain myos Green Dayn Kerplunkin vinyylina, Jawbreaker t-paidan (mut Robert oli vahingossa ostanu miesten largen eika sita voi palauttaa :/ nii en tiia miten oikeen kaytan sita, mika vaha harmittaa. Vinkkeja otetaan vastaan. En tosin tiia uskallanko leikella sita mitenkaan, ku menee varmaan koko paita pilalle terveisin, kokemusta on.) Se oli myos ostanu mulle toisen t-paidan jonka se anto aikasemmin mut seki oli liian iso, mut sen sentaan pysty palauttamaan ja nyt onki oikean kokonen paita jo matkalla tanne! Tulee huomenna. Sellanen ananaspaakallo :D Sain myos uuden tietokonetuolin, mutta ennen ku sita kannattaa edes alkaa kasaamaan, pitais vaha jarkkailla uusiks tata makuuhuonetta etta se tuoli mahtuu tanne varmasti. Ei se mikaan hirveen iso tuoli oo, mut ku siina on pyorat alla nii mietin et se ei ehka mahu tahan ahtaaseen pieneen kohtaan yhta hyvin kun taa edellinen. Ongelmana on se, etta meilla on ihan jarkyttavan awkward ja clunky tama tietokonepoyta. Ku ois sellanen nurkkaan mahtuva nii ois ehka vaha tilaaki. Sit tanaan tuli viela kaks myohastynytta lahjaa; Star Wars-kirja, missa on kaikki storyboardsit niista alkuperaisleffoista! Ja sit se viime vuonna julkastu kirja siita miten se Golden State Killer jai kiinni. Se Patton Oswaltin kuolleen vaimon kirjottama. Tarkein meinas unohtua; sukasta sain tietenki Taco Bell-lahjakortin :D (ja karkkia. Mita syon tassa nyt kirjotushetkella.)

Robert sai multa Friday the 13th t-paidan, Teenage Headin ensimmaisen levyn vinyylina ja Ramonesin End of the Centuryn. Ja sit olin pyytany yhta kaveria tekeen meista portretin (siita oon vissiin taalla kirjotellukki) ja tallanen siita tuli

Vastaanotto oli hyva! Sit ostin sille (tai meille) Weird Al-liput. Se tulee elokuussa soittamaan Civic theateriin ja silla on oikeen jousiorkesterit sun muut mukana talla kertaa, et voi olla aika siistia jopa. Se oli tays yllatys. Sit eilen tuli myohastyny lahja, jota en edes muistanu tilanneeni koska tein sen kannissa :D Ja sen piti tulla vasta ens vuoden alussa. Kaks paria Marvel-aiheisia kalsareita. Sellasta. Joulusukkaan laitoin vaha kaikenlaista. Karkkia enimmakseen, mut oli siella kaks kuponkiaki ja raaputusarpaa ja yks kalja.


Vanhemmilta ja tadilta tuli tarpeellisia juttuja; sukkia ja alusvaatteita. Uudet hupparit, mitka meni heti kayttoon. Robert sai jonku paidanki mika oli aika hauska. Sain kans muutaman Disney-elokuvan, koska aiti aina ostaa niita ku monet puuttuu kokoelmasta. Lapparilla voi viela kattoo Euroopasta hankittuja leffoja, nii se on hyva juttu. Tein vaihtokaupat ja lahetin niitten paketin mukana sen Tinssun laittaman Teit Meista Kauniin blu-rayn, ku meilla ei oo blu-raysoitinta enka viitti kenenkaan kaverin luo lahtee kattoon elokuvaa bandista jota ne ei tiia, kielella jota ne ei osaa (tekstityksethan on toki olemassa mutta en tunne kovin montaa kuka tykkaa lukea niita. Paitsi ne jotka kattoo animea japaniks, niilla nayttaa karsivallisyytta riittavan :D) mutta aiti oli sita mielta etta ei muuta ku vaihdetaan ku niilla on ollu blu-ray vehkeet jo pidemman aikaa ku ne on tollasia teknohifistelijoita etta pitaa aina olla kaikki uudet laitteet :D Meilla ei prioritisoida uusinta, ja meillahan tosiaankaan ei ollu edes wifia kotona ku vasta kaks vuotta sitte :D Vai oiskohan se ollu vasta viime vuonna jopa? :s Meillahan ei myos ole kannykkanumeroita. Kannykat on, ei oo vaan liittymaa kummallakaan. Ei sen takia ku ollaan liian "khuuul" tallasille jutuille, ku ihan vaan sen takia ettei aina jaksa hankkia jotain uutta jos vanhaki toimii. Ja liittymia ei oo siks, ku ei pystytty maksaan laskua, nii ne pisti sen kiinni ja siita on yli 2 vuotta sitte ja siihen vaan tuli totuttua. Ei tee mieli hankkia kannykkanumeroa.


Meinaa unohtua mita kaikkee niista paketeista tuli ku oon jo kerenny laittaa pois kaiken omille paikoilleen. Jessicalta sain kaks luomivaria mista tykkasin tosi paljo, ja sit sen Sankaritarinoita Tytoille-kirjan! En ees tajunnu ensin et ne on kaikki suomalaisia naisia ketka siina on :D Oon nahny jonku saman tyyppisen kirjan taalla, ja aattelin ensin et se on se sama kirja, mut tamahan tekeeki tasta vahan mielenkiintosemman! Jessica oli saannu Lindalta jonku kirjan missa kasitellaan suomenruotsalaisiin kohdistunutta seksuaalista vakivaltaa ja ahdistelua. Haluaisin tietaa etta mika sen nimi on, koska seki kuulostaa tosi mielenkiintoselta. Ite kun on suomenruotsalainen. Mun synttarit on helmikuussa jos ketaan kiinnostaa ;)))))))))))))


Pakettejen jalkeen juotiin vaan muutama kalja ja sellasta. Menin liian myohaan nukkuun, ja seuraavana aamuna piti jo 4.30 olla vaatteissa ja menossa ku oli pari tyota. Ku tulin kotiin elainhoitohommista nii piti lahtee Robertin vanhempien luo avaamaan niitten paketteja. Syotiin aamupalaa siella. Sain kivan takin Robertin aitilta! Sain myos toisen takin mika on aika sellanen haikki-aiti takki. Robert sai sellasen haikki-isa liivin. Voidaan olla haikki-vanhemmat yhessa. Tosin se takki on tosi mukava. Et vaikka se onkin hieman tatimainen nii kylla sille varmasti kayttoa on! Saatiin uusia pyyhkeita ku pyysin niita, ja Robertin sisko oli ostanu Robertille sellasen blackjack-minipoydan tai jonku sellasen :D Siina on ruletti kans. Hyvaa harjotusta meian helmikuiselle Vegasin reissulle! Siskonpoika osti meille omilla rahoillaan uusia joulukoristeita, mika oli aika herttasta. Olin Robertin aitille sanonu etta ku pitais hankkia lisaa. Ei viittitty niita nyt enaa tana vuonna laittaa kuuseen ku parin paivan paasta se pakataan pois kuitenki, mutta nyt on sit ens vuodelle lisaa koristeita :) Oli tosi mukavasti ajateltu, ja ihan omilla rahoilla se osti ne ja se oli viela kaikenlisaks paketoinu ihan ite sen lahjan :D Tama on siis 11-vuotias poika joka on nain ajattelevainen :D Sain kans sellasen rottapinssin, mika oli tosi natti. Robertin vanhin sisko hankki meille elaintarhakortit! Mika sattu hyvaan saumaan, koska meian taman vuotiset menee ihan just umpeen. Me ei tosin annettu niille siskoille mitaan lahjaks koska Robertilla on laskuja sen leikkauksesta maksamatta, ja sanottiin ettei tarvi ostaa meille mitaan mut ostivatpa nyt kuitenki. Siina ne sit varmaan oliki. Ai joo, Robertilta oli viela yks juttu; sain silta sellasen lahjaboxin Lushilta! Siina oli muutama sellanen bath bomb, sit yks bubbleroon, bubble bar (ne on kylla kaikki oikestaan melkeen sama asia ku bath bomb, tai etta ajavat saman asian mut eri muodoissa), suihkugeeli, saippua ja kosteusvoide. Suihkugeelia oon jo kerenny kayttaa, ja bubble baria oisin kokeillu eilen mut sit Robert tuliki kotiin nii en kerenny tayttaa kylpyammetta kokonaan ja jatinki menematta kylpyyn.



Sellaset joulut. Nii mentiin sit myohemmin syomaan Robertin vanhimman siskon luo. Siella oli ihan mukavaa, mut koska sen miestystavalla on kaks lasta, ja sit silla yks, ja sit sen keskimmaisen siskon lapsi oli kans siella nii oli ihan jarkyttava meteli. Mut muuten oli mukavaa! Ruoka maistu.




Oon ollu nyt joka aamu liikenteessa heti viidelta ku on San Diegon kissojen hiekkalaatikot kaivannu tyhjennysta. Loppuu lauantaina noi hommat ja sit kolme paivaa kokonaan vapaata! Robertilla on jopa uuden vuoden paiva vapaata mika on aika siistia, nii voidaan viettaakki! Ollaan jo suunniteltu et ihan perus kavereiden kans; karaoke, juomakorttipeli, paskat joululahjat ja runsaasti herkkuja. Good old uusi vuosi. Saattaa olla et pidetaan kemut taalla meilla talla kertaa. Mika ois ihan kiva!


Nyt manailen tassa sita etta meian jaakaapissa on joku vika. Se haisi sellaselle palaneelle aikasemmin, mut nyt haju on vaha laantunu. SDG&E:n mieski sano samaa ku kysyin et haiseeks taalla susta millekkaan. Sano et ei oikeestaan, mut sit ku meni lahemmaks nii haisto vaha jotain. Aamupaivalla haisi oikeen kunnolla. Soitin SDG&E:lle ja pyysin niita lahettaan jonku tanne kattoon ettei nyt varmasti oo joku kaasuvuoto jossain. Ei ole, eli se on sitte se jaakaappi joka on aikasemminki ollu ongelmallinen. Se vuoti kerran ja joku seta tuli sita korjailemaan. Vaan siita korjailusta ei oikeen ollu mitaan hyotya ku se alko sit vuotaan taas, mut ei yhta usein. Se siis toimii muuten ihan hyvin; ruoat pysyy kylmina ja pakastin jaisena. En tiia mika ongelma siina on, mutta jossain osassahan sen taytyy olla. Nyt vituttaa koska joutuu pyytaa landlordia paikalle sen jaakaappimiestensa kans ja rottien pitaa lahtee hoitoon jonnekki ja joutuu siivoileen etta paikat kimaltaa ihan vaan sita varten ettei tuu taas jotain marinaa. Siinahan on Debbielle tyo; se voi taas tulla auttaan ton keittion kans nii mina siivoan sitte loput vaikka.



Tallasta. Toivottavasti saadaan toi jaakaappihomma ratkottua pian. Mieluiten ennen uutta vuotta, jos taalla jotain tsembaloita meinataan jarjestaa, ku pitais saada juomat ja dipit ja sellaset jaakaappiin :s



Tallasta tanaan. Toivottavasti kaikki sai jotain kivaa joululahjaks. Tai jos ei ite saannu, nii ainaki anto jollekki jotain kivaa mika sain toisen silmat sateilemaan ilosta. Tuo jaakaappi saa mun silmat mustumaan arsytyksesta. Meen siis tupakalle.

6 comments:

  1. Hienot taulut ja kivoja lahjoja muutenki. Hyvä et toi leffavaihto onnistui. Katoitko jo? Eiks olluki ihan Wirtanen se vaaleetukkanen poika? Rauhallista vuodenvaihdetta!

    ReplyDelete
  2. Katoin Joo! Ja todellaki, ihan sen puhe on Wirtasen puhetta. Tosi hyvin näytelty! Samoin teille; miten meinaatte viettää?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nou plääns. Varmaan kotona, klo 22 nukkumaan :D Luvattu joku hullu pakkanenkin siihen ettei ulkona ees tarkene olla.

      Delete
    2. Seki on ihan hyvä 😀 ei kyllä haittais mennä nukkumaan kymmeneltä. Täällä on yllättävän kylmä nyt; asteita on sellaset vaivaset 4 illalla ja aamulla.

      Delete
  3. sen kirjan nimi on Dammen Brister ja meinasin eka ostaa sulle sen mut sit kysyin Tytiltä kirja vinkkejä ja päädyinki tuohon xD ostin sen dammen brister sit Tytille :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pitääpä vinkata mammalle ja pappalle et jos haluavat ostaa synttärilahjan nii siinä ois! Kuulemma laittavat pienen paketin helmikuussa. En oo vielä alottanu ton lukemista mutta vähä oon selaillu ja näyttää hyvältä!

      Delete