Sunday, February 11, 2018

And all that jazz.

En nyt jaksa taas jauhaa noista kurjista asioista, blaa. Tapahtuu toki valilla jotain ihan kivaaki, nii niistaki voi sit puhua. Nyt on esim. viikon hommat taas pulkassa. Oon siis vaan 3 paivaa viikossa hommissa, mutta pomo paatti antaa ekstrakeikkaa, ottamalla mut mukaan sen toiseen tyohon. Se on siis viimeset 35 vuotta pyorittany sellasta lemmikkien hoito bisnesta, et jos joku lahtee matkalle, nii han sit menee niitten luo ruokkiin elaimet ja mita muuta nyt on pyydetty tekemaan. Talla kertaa tiedossa oli viikonloppukeikka keskustassa jonkun rikkaan naisen luona, kenella oli 6 lemmikkilintua! Ja mahan tykkaan linnuista tosi paljo, niin oli kiva etta just mua pyydettiin mukaan hommiin :D Perjantaista sunnuntaihin, eli tanaan kaytiin viimesen kerran. Perjantai aamuna mut haettiin tasta meilta, ja ajeltiin vahan pidemman kautta keskustassa, ja San Diegon keskusta seittemalta aamulla on maailman ihanin. On niin ihanan hiljasta. Vaan kaikki kahvipaikat on auki. Yllattavaa ettei ulkona nakyny melkeen ketaan. Haluaisin vaan kayda kavelemassa joku kerta aikasin aamulla keskustassa. Eilen sama juttu, mutta ymmarrettavaa launtaina. Tanaan myos, mut kummaa oli se, etta jo ennen kaheksaa (ja keep in mind, nyt on sunnuntai) ihmiset jonotteli Donut Barin edessa. Taytyy olla aikamoiset donitsit jos lahet sunnuntai aamuna seitteman ja kaheksan valilla jonottelemaan. Lintukeikka oli aika nopee, ja melko samanlaista hommaa mita oon tehny Project Wildlifellaki, eli uudet vedet ja ruoat laitetaan ja sit vaihdetaan alustat. Lakastiin ja imuroitiin myos, ja oli siella kissaki kenelle laittaa ruokaa. Silla naisella on 3 makuuhuonetta mut vaan yks niista on kaytossa, ja se on se sen oma makuuhuone. Toinen makkari on lintujen huone ja kolmas on, ja taa on just tallanen rich people juttu, LAHJOJEN PAKETOIMISHUONE. Nii'i. Se nainen vaikuttaa hoarderilta, koska sen oma kylppari, mika oli tosi iso, oli taynna kaikenmaailman laatikoita ja sen vessa toimi varastona. Kylpyammekki oli taynna kaikkee roinaa. Lintujen huoneessaki oli oma kylppari, oli siella jotain saippuapullon nakosia, mut en tiia onko ne niitten lintujen. Aika katevaahan se on jos lemmikkihuoneessa on vessa, niin saa helposti pestya niitten kamat ja sellaset. Kampassa oli kolmaski vessa, mut en kattonu et oliks siinaki suihku. Oli varmaan. Taytyyhan sen jossain kaya suihkussa? Jannaa kayda toisten kodeissa ja naha miten muut asuu. Pomolla oli kaikkia jannia stooreja just aiheeseen liittyen.


Toista ja muitten kodeista puheenollen - huomenna taas vaha ekstrakeikkaa. Meen nimittain pomon luo auttaan sita joissain sen paperihommissa. Se asuu kans North Parkissa. Tosi lahella Blue Footia missa ennen pelattiin manaantaitriviaa. En oo kylla kuullu mitaan mistaan liksasta, etta saa naha. Robert kyselee jatkuvasti etta kait siita nyt saa jotain rahaa. Kuvittelisin etta sais. Mut jos ei, nii ei se nyt nii vaarallista oo, istuisin muuten yksin kotona ja muka siivoaisin. Mita muuten pitaa teha, koska lauantaina on kekkerit.


Saan nykyaan tippiaki! En ees ollu yhtaan ajatellu etta tuosta vois saada tippiaki. Tai, musta tuntuu jotenki silleen ettei ne tipit niin kuulu mulle, kun sille toiselle tyontekijalle, kuka on siella kuitenki 5 paivaa viikossa ja viela tayspaivasesti. Mut ne muutamat tunnit mita oon siella, me ilmeisesti jaetaan tipit, ja eilen oli aivan vitun kiire, nii saatiin MOLEMMAT viistoista dollaria. Et ihan hyvin kylla! Awesome Fest on nyt viikonloppuna, ja Red Brontosaurus levykauppa on siina seinan takana, ja siella on jotain AF ohjelmaa, nii saattaa tulla kiireinen viikonloppu! Nakis ehka tuttujaki. Ainaki kuulee hyvaa musiikkia :D Nii ei ees harmita etten paase kattoon niita keikkoja sinne. Katevaa! Muuten ei kylla lahe noi AF hommat tana vuonna. Ne siirty nyt helmikuulle, yleensa ollu syyskuussa. Me ei olla kayty viimeset pari vuotta. Tai 2015 kaytiin kahella keikalla ehka, ku saatiin yhelta jarkkarilta ilmaseks rannekkeet, ja se oli sit viimenen kerta ku ollaan kayty Awesome Festeilla. Sita seuraavana vuonna mentiin kaverin AF bileisiin mut sehan on sellanen epavirallinen juttu, ja tavattiin vaha porukkaa siella, mut ei mitaan mika liitty muuten festareihin ollenkaan. Viime vuonna ei tehty yhtaan mitaan. Niita ei ehka edes pidetty viime vuonna just sen takia ku taman vuotiset siirty helmikuulle?


Mitas muuta? Meilla on ehka lakimieshommeli. Huomenna silta saa varmaan vastauksen. Aletaan tekeen hommia eraan tietyn kortin eteen. Toivottavasti tan vuoden puolella moinen komeilee mun lompsassa. Olihan se jo aikaki...Vissiin on ihan selva case kuitenki, ku ollaan oltu niin kauan yhessa ja naimisissaki jo melkeen 5 vuotta.


Ja sit viela et, miks kaikilla on synttarit tassa kuussa? Yhella kaverilla oli heti toinen paiva, mut sita ei enaa naha oikeen nii sille ei tarvinu ku vaan toivotella hyvat synttarit. Sit kahella oli kaheksas paiva synttarit, ja yhesta ei kuulunu mitaan nii sille vaan toivottelut, mut toisella oli keskustassa jotku kekkerit nii ei voitu menna nii nyt sita ja sen kihlattua (menivat sen syntymapaivana kihloihin) pitaa naha talla viikolla. Jos kukaan nyt edes muistaa. Ne tuskin tulee mun synttareille just ku on AF samaan aikaan. Ku oon typera ja paatin pitaa synttariviikonloppuna synttarit vaikka tiian etta monet menee tonne :s Sit toissapaivana oli mun faffan JA serkun synttarit (taas kahet samana paivana) ja tanaan on yhen suomalaisen kaverin JA ruotsalaisen kaverin synttarit. Miten voi nain monella olla samana paivana? Tai siis etta niinkun ite tuntee niin monta kenella on samana paivana. Sit veljen kamppis tayttaa vuosia ystavanpaivan jalkeen, ja silla varmaan riittaa kiiretta y-paivana koska silla on KAKS naisystavaa. Se on sellanen polyamoristi nykyaan. Onnee vaan sille. Mun yks kaveri sano etta mun taytyy kutsua se mun synttareille, koska se haluaa naha minkalainen dynamiikka niilla on. En kylla kutsunu, koska sit se on se keskipiste :D Se ja haaremi siis. Anteeks, oon nain muuten tosi liberaali ja varsinki lgbtq+ positiivinen (no kuinkas muutenkaan?) mut polyamoria on kylla yks sellanen juttu mita en oo ihan valmis ottamaan tosissani. Varsinkaan jos joku tolleen yhtakkia, sen jalkeen ku on epaonnistunu monissa suhteissa, ottaa itelleen kaks kumppania. Musta on sita paitsi tosi erikoista etta San Diegon polyt marssii Prideparaatissa. Mutta kaitpa neki tarvii jonku paikan itelleen ku niita nyt kerran on. Jaa. Kaikkee ei tarvi ymmartaa, varsinkaan sellasta mita ei ite meinaa teha. Tehkoot nuo nyt mita lystaa, jos se kerran on kaikille ok. Kuulemma riitelevat aika paljo etta en sit tiia kuin ok tuo jarjestelma on...Asiahan ei minulle kuulu, oli enemman tallanen sivunoteeraus.


Sit on tietenki mun synttarit, ou jee. 31 on aika mitaton vuosi. Tuntuu jotenki vanhalta ja bloolta. Tullu sellanen yon ylinen "apua, olen aikuinen, ja nyt on kayttaydyttava aikuismaisesti." Eli saastettava rahaa ja sellasta :P Joskus kait sita on kasvettava, tai ainaki ryhdistaydyttya. Musta tuntuu ettei tanne oikeen tuu ketaan, monet jattany vastaamatta, aika monta "ehkaa" oli kans vastauksissa, ja vaan joku 4 tyyppia ketka vastas tulevansa. Kiitos, ikaantyminen. Ymmarran et on AF viikonloppu ja suunnittelin huonosti (jostain syysta oli PAKKO saada viettaa synttarit omana synttariviikonloppuna tana vuonna, ku Black Pantherki tulee teatteriin samana viikonloppuna!) nii siina menee mahdollisesti 4 vierasta. Yks miehineen on vissiin lahossa Meksikoon ajaan moottoripoyralla, koska ne tekee niin tahan aikaan vuodesta yleensa. Yhella pariskunnalla on ehka perhetta toisesta osavaltiosta vierailemassa sillon, mut ei oltu ihan varmoja. Blaa. Ja loput vaan jattany sanomatta. Tyypit ei vaan haluu lahtee jonku kotiin kait. No ei se mitaan, enemman dippia mulle. Ja ehka sit voi vaha vaantaa karaokeeki, jos ei oo paljo porukkaa. Nii ja musta on kylla ihan kiva istuskella ja jutella kavereitten kans ja juoda kaljaa. Mun lemppari hang out on just sellanen. Sopii hyvin tahan teemaan 31, ettei mitaan ragereita tai baarisynttareita, vaan rento kaljahengailu kotona. Sitapaitsi saa siivottua :P


Taa ois nyt tassa. Tulipa tekstia. Tuntuu ettei kukaan kirjottele blogeissaan enaa, nii en oo itekkaan kauheesti jaksanu sit kirjotella.

2 comments:

  1. Kirjota vaan jeespliis. Mulla ei oo juuri mitään kirjotettavaa ees viikottain ni hyvä ku joku muu kirjottaa :)

    Toiv noi lakimieshommat onnistuu ja toimii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kait jonku on yllapidettava blogittamista :D

      eikohan ne, tai ollaan nyt paatetty palkata se ja asiasta on sanottu sille ja sen pitais jossain vaiheessa tanaan lahettaa joku lista ja sellasta ja maksetaan sit sille nii alkaa seki homma sit rullaamaan!

      Delete