Tuesday, February 20, 2018

31.

Jaahas jaahas. Nyt on synttarit juhlittu ja sellasta. Oli lauantaina toita, ja sen jalkeen piti tulla kotiin viela vaha siivoileen. Kaytiin kierrattaan akkia pussilliset pulloja sun muuta, ja ostettiin niilla rahoilla herkkuja ja kaljaa. Ei tarvinu ku vaan seitteman dollaria raapia omasta lompsasta.

Kuuden jalkeen tuli jo ensimmaiset vieraat, Robertin tyokaveri miesystavan kera. Ne toi juustoa! Toinen niista on juusto osastolla toissa samassa kaupassa ku Robert, ja yks taas kassalla toissa. Tosin silla on murtunu jalka moottoripyoraonnettomuudessa, nii se ei oo nyt hetkeen ollu toissa. Siella on muutenki jotain tyopaikka draamaa menossa, naista tama juustomies kuulemma on jonku tutkinnan alla ja jos oikeen huonosti sattuu nii se saattaa saada potkut :/  Ja sit kavi myos ilmi ettei toi firma, vaikka paallepain silta nayttaaki, ookkaan niin lgbt+ ystavallinen ku vaittavat olevansa. Etta sellasta. Nii ja sit siella on joku amma kuka jatkuvasti kyselee Robertilta musta, ja kuulemma se on sen takia ku se aina yrittaa paasta kaikkien tyontekijoitten housuihin. Yritti ilmeisesti homomiestakin kerran. Onnee vaan! Aina tosi ihania tollaset pomot :P Reiluja tyyppeja jne. Todella.


Mut ei se mitaan! Tuli sit muitaki hetken paasta. Se pariskunta kuka on taalla aina ensimmaisena, tulivat sitte seuraavaks. Sain lahjaks Amazon lahjakortin niin saan VIHDOINKI ostettua sen akun tohon kameraan! Ja jos jaa vaha ylimaarasta nii ostan toisenki tollasen ananaspaidan :D Ku niita oli lisaa eri varisia. Ne myos toi juustotarjottimen, suolakekseja ja viinirypaleita. Ja oli niilla ananasolutta mukana, ja sain juoda siita tolkin. Sit tuli kaveri uuden naisystavan kans, oli muuten tosi mukava naisystava! Se tuli heti halaamaan ja onnittelemaan, enka oo ikina koko mimmia tavannu. Mietin et olikohan se jo valmiiks kannissa? :D No, sen kans tuli toimeen kivasti, mutta vahan ihmetytti etta mitas yhteista nailla kahella oikeen on, ku ei se mimmi oikeen tienny mistaan mitaan ku tuli joku asia puheeks. Ei mistaan elokuvista tms. Ja miks muuten kaikki alkaa tapaileen jotain tosi paljo nuorempaa aina seuraavaks? Se on syntyny '92 ja kaveri '85 :s No, kiva kuitenki et silla on joku uus. Se otti aika rankasti edellisen suhteen loppumisen ja on vissiin menny aika lujaa silla. Ja ne toi kahta eri juustoa, lisaa suolakekseja ja kokonaisen sixpackin olutta ihan vaan mulle. JA BITCHIN' SAUCEA! Se oli sen naisen idea :D Jee! Ja sit tuli bff ja sen mies, ja veliki tuli kaymaan! Jee! Jjjjaa sit tuli entinen pomo ja mies, ja ne toi tusinan donitseja, sellasia mista ma tykkaan, eli perus glaze :D Ei mitaan muuta ku glazed donuts! Ja herkkukassin, josta oon jo juustopallerot ja vaha karkkia avannu. Naapuriki pyorahti tassa kans matkallaan Awesome Festeille, ja toi 12packin PBR:aa ja viela siihen paalle mulle ison pullon Lagunitas IPA:a! Tosi kivaa. Sain myos pomolta viinipullon lahjaks ennen ku lahin toista. Hengailtiin ja syotiin herkkuja ja juotiin kaljaa. Siinapa se, ihan perus. Joku kehu meian kotia. No onhan sita vaha ooteltukki etta joku kenella on hyva maku kay taalla ;P Enpa nyt tiia mita muuta sanomista niista kekkereista on. Ne oli just selalset hvat niinku olin toivonu. Rennot, hyva meno, ihan sopivasti porukkaa. Ei mitaan hirveita orvailyja vaikka tuli kylla juotua aika monet oluet siina, mutta eikohan herkkujen avulla selvitty just siita.



Seuraavana paivana, eli sunnuntaina olikin ihan oikeasti synttarit. Nukuttiin pitkaan. Robert nukku viela vaha ylimaarasta, ku silla on vaihtunu valiaikasesti tyoajat sen tyodraaman takia, ja silta otettiin yks vapaapaiva kokonaan pois ku tarkotus oli etta silla olis 2 vapaapaivaa. Oli siis varmaan jotain 8 paivaa putkeen toissa. Mut saihan sen sielta sangynpohjalta lopulta ylos, ja mentiin Grossmont Centeriin kattoon Black Panther!!! Oli aivan sairaan hyva. Chadwick Boseman oli <333 Mutta niilla naisilla oli kylla oikeesti kaikista parhaimmat taistelukohtaukset! Varsinki Danai Guriralla. Apua mika nainen! <3 Huh. Sit kavi silleen, et olin kesken pippaloitteni saannu viestin entiselta pomolta, siis silta kuka anto kenkaa, etta nyt kuulemma menee vaha paremmin, jos haluut tulla toihin nii ilmottele, nii kaytiin sit jutteleen sille ihan kasvotusten asiasta. Eli saattaapi olla etta kohta oon perus amerikkalainen jolla on kaks tyopaikkaa :P Kerroin kylla etta oon saannu toita et en voi olla tiettyina paivina toissa. Sitapaitsi IHAN KAIKKI kenelle oon tasta puhunu on sanonu etta kannattaa pyytaa enemman palkkaa jos tonne on menossa taas. Vi far se. Oon tehny taas vaha ekstrahommaa nykyiselle pomolle, eilen taas jarkkaamassa jotain papereita siella.


Viikonloppuna jai vaha noi green card paperihommat valista, nii tanaan taytyy sitte tarttua harkaa sarvista ja hoitaa niita pois alta. Joutuu soitella Robertin vanhemmille ja kysya muutamaa asiaa niilta. Sen aidin piti vieda lounaalle joku paiva, mutta ei oo tullu soittoa. Paitsi jos se yks rimpautus tanaan oli silta, en vaan jaksanu vastata puhelimeen ku se oli soinnu aikasemminki ja tiesin sillon aikasemmin etta se oli vaan joku laskujen perassa soittelija. Ei kayty siella Anthemissa muuten syomassa sunnuntaina, mut kaytiin In N Outissa, ja sehan on myos hyva!


Mitas muuta? Eipa kait mitaan. Huomenna viela vapaata, ja sit toita taas loppuviikko. Oli kiire viime viikonloppuna ku oli Awesome Fest siina lahella, ja tein jopa yhelle tutulle ruokaa :D Ja tarjoilin sille. Jannaa. Silla on bileet tana viikonloppuna. Ei olla paatetty mennaanko. Ma vahan veikkailen ettei menna. Ehtiskohan muuten nakemaan yhta kaveria talla viikolla? Se haluais tarjota sushit. Enpa oo sitakaan nahny hetkeen.


Njoo. Maeve on pirteen nakonen tanaan. Se on hyva juttu. Tais isukin tuomat herkut vaha auttaa. Kunhan sen sais nyt vaha lihoomaan. Ja Molloisella menee kaikki hyvin. Turkki vaan meinaa kasvaa aika hitaasti niihin leikattuihin kohtiin. Oisin vaha oottanu sen kasvaneen jo, ainaki nakyvasti. No, kunhan nyt joskus tulee.



Ja tahan paalle viela sellanen juttu etta talvi tuli takas :''''((((  Illan asteet on sellasta +4/+5 ja paivisin +15 on se lampimin, tosin nyt naytti olevan +11. Tuulee kans ihan jarkyttavasti ja kylmasti. Sai tanaan laittaa lammittimen kayntiin ja sisatossut ku meinas varpaat jaatya. Harmittaa ku tyttojen fleecet on kaikki likapyykissa eika oo tarpeeks pyykkirahaa, nii ei voi pesta niita ja nyt huolestuttaa etta onko niilla tosi kylma, ku Maeveki on laihtunu paljo ja Mollylla on ne kaljut kohdat. Jotain rippeita loysin kaapista, toivottavasti ne lammittaa tarpeeks. Ainaki ne voi laittaa niitten piilopaikkoihin tuonne hakkiin ja ne voi menna niihin lammittelemaan, jos ei muuten. Kait se riittaa, sehan on vaha sama ku se ku ite yolla lammittelee peiton alla. Paatin etta nyt on hyva avata taas saleverhoja nii saadaan vaha auringon lampoa tanne sisalle.Onneks on tuo lammitin, se auttaa kylla tosi paljo.



No jos tama ois nyt tassa. Pitaa siivoilla rottien hakki ja sen jalkeen ryhtya paperihommiin. Siitahan on nyt kuitenki maksettu nii pakko hoitaa naita pois alta. Ja ku ei oo ees paljoo mita ite tarvii teha :P


Tahan viela tallanen hehkee synttarikuva lauantailta, vaha paskalta kylla nayttaa tuo filtteri koneella;

Oon muuten kerranki tyytyvainen hiuksiini :D Valkosemmat vois olla, mutta siihen mennaan.

No comments:

Post a Comment