Friday, February 16, 2018

It's a town full of losers and I'm pulling out to win.

Terrrve. Huomenna tsembalot. Ja sit sunnuntaina Black Panther ja toivottavasti vähä lounastelua/illallistamista Anthem-vegaaniraflassa. Ja tässä välissä lisää siivousta ja hiustenvärjäystä. On huomenna vielä töitä mut onneks pääsee kolmelta nii kerkeeki tehä vielä jotain ennen ku porukkaa tulee. Robertin työkaverilla on jotain mehukasta kerrottavaa. Se on sellanen juoruäijä 😀

Oon viihtyny tosi hyvin töissä. Tykkään tehä niitä leipiä ja myös eri majoneeseja. Saan tippiäki enkä edes ensin tienny et saan niitäki. Kiva juttu nii on vähä taskurahaaki!

Palkattiin se lakityyppi nii pitää lähettää sille kaikkia todistuksia yms. Mut aika helppoo on ku ei tarvi ite täytellä ku yhet paperit ja vaan kopioida kaikkee niinku passi ja sellaset. Huomenna mailaan sille noi hommat ja sit alotetaan meiän joint document lista, eli kaikki mikä todistaa meiän suhteen.

Kuulin vähä juttua entisestä työpaikasta. Pisnespartneri oli lähteny käveleen. Oli vuokrannu isomman tilan jostain Mission Valleystä. En sit tiiä et oliks MV:n ostoskeskuksesta vaiko jostain muualta sieltäpäin. Nyt vaan se yks on enää jäljellä ja sille jäi ainaki liikkeen nimi. Mut mietin et kuin hyvin sillä muka voi mennä ku kaikki ne huonekalut ja sellaset oli sen kumppanin tuomia. Ja muutenki; nyt sen viikonloppuna työvoima on poissa eikä maksullista henkilökuntaa (t. Edellinen maksullinen henkilökuntaa) ja sen ilmaistyöläisiä vituttaa toi järjestely eikä be siellä koko ajan jaksa olla ku niillä on oikeetki työt hoidettavana. Eipä taida ihan kovin pitkään tuo putiikki pyöriä. Käy vähä sääliks koska heti alusta sain sellasen käsityksen et toi kuka lähti on hirvee bitch face McQueen ja swn ehdoilla mennään ja et se talloo ihan mielellään muiden you saadakseen mitä haluaa. Ja nyt käviki näin. Reilu ämmä. Jos joskus elättelin toiveita päästä takas sinne hommiin nii enpä enää. Kohta ok ees mitään hommia siellä. Bon voyage.


Sellasta. Jos huomenna lisää.

No comments:

Post a Comment