Monday, May 29, 2017

Triplapalkkapyha.

Jahas. Se on nyt sit taas Memorial Day. Yks naista tallasista pyhista mita en ite oikeen vieta. Oonpa epa-amerikkalainen :P Mut kun mua ei oikeen kiinnosta mitkaan "kiitos sotaveteraanit" meiningit, vaikka onhan se ihan silleen kunnioitettavaa jossainmaarin, etta joku vapaaehtosesti lahtee niihin hommiin, koska kait jonku taytyy. Mutta ei oo silti oikeen mun juttu. Ja kun musta taalla amerikassa sita kiitollisuutta osotetaan vahan kehnosti; kaupan jonossa randomille sotilaalle jolla jai asu paalle, mutta sit veteraanit jaa kodittomiks jne. Nii etta nautippa siina jostain memorial day'sta. Viime vuonna luin elamimista ketka oli mukana sodissa. Paljo mielenkiintosempaa ja liikuttavampaa :D Sitapaitsi kukaan ei ikina tee mitaan tana paivana. Jotkut grillaa, mutta se on vissiin perheen parissa, koska aika hiljasta on ollu tuon kutsujen maaran kans :P Niita ei oo tullu ikina, toisin sanoen. Niinpa yleensa harrastan kotona kokottamista, ja Robert vetaa toissa triplapalkkaa koska on pyha. Sille triplalle onki tarvetta!

Olin muuten ihan yllattyny eilen ku asiakkaat alko toivottelemaan hauskaa memorial day'ta. Mun mielesta niin ei yleensa teha? Tai sit en vaan oo ollu sellasessa tilanteessa ennen missa jollain ois aihetta toivotella niin. Tuolla ulkona on harmaata ja pilvista, taitaa olla naita may gray'n viimesia paivia, ja toivottavasti iltapaivalla on kivemmat kelit, silla Robert tulee aikasemmin toista ja halus viettaa iltapaivan tekemalla jotain kivaa. Mulle maistuis Toronadon terassi, mutta koska on pyha ja muutki vapaalla, nii siella on tietysti taytta ja joku portsari kattomassa henkkareita sen takia. Bloo ja blaa. Maanantai on normaalisti just hyva paiva menna Toronadoon terassille. Nyt aamulla/paivalla on tarkotus vetaa projektitapaaminen kaverin kans, ja oli myos tarkotus kuvata jotain. Saa naha miten kay. Ja sit paastaa rotat ulos ja pesta niitten hakit. Piti myos vaha James Gunn some shit. Eli kirjottaa kasikirjotusta ja sellasta.

Minapa jatkan memorial day'tani nyt syomalla aamupalaa. Oon ollu reipas ja syonny jugurttia ja leipaa joka aamu. Ku ois vaan jotain muuta juomista ku vaan vetta -__- Joku mehu maistuis paremmin aamulla, ku sita vetta joutuu sit kuitenki juoda koko paivan. Vihaan vedenjuomista enemman kun kukaan muu koskaan. Vesi on maailman tylsin juoma, ja on niin vaarin etta se on just tarkein :D Ilman sita ei kuulemma pysty elaa. Niinpa tietenki.

No comments:

Post a Comment