Thursday, May 18, 2017

Hoh.

Saako vahan avautua ja valittaa? No tottakai saa, koska tama on mun blogi. Lallaslaa.

Miks aina valilla tuntuu silta, etta joku muu tekee kaikkia sellasia asioita mita ite on halunnu/haluais vielakin tehda? Niinkun etta oma elama jai jotenki hyllylle homehtumaan, ja muut meni eteenpain ja lainas niita sun juttuja ja ei sit palauttanu niita. Bloo. Ykski tassa just puhu siita etta ku hanesta tulis ihan hyva malli. (Ja tassa kohden saa nauraa, jos haluaa) Kun makin oisin niin halunnu kerran aikoinaan. Tai haluaisin ehka vielaki. Olin mielestani sen verran khuul ja jannan nakonen etta siita ois voinnu tullakki jotain, ja Jessica otti hyvia kuvia jne. Tiian etta tama tyyppi varmasti tietaa jonku, joka tietaa jonku, joka tietaa jonku, ja on viela sellanen nuori ja megababe, nii se varmasti kohta poseeraa jossain. Ja sit harmittaa, ku oon ite tallanen vanhus (no en nyt edes oikeesti, mut eiks tollasiin pida aina olla just joku alle 30?) kuka ei enaa osaa olla toisen ihmisen kuvattavana niinku joskus aikoinaan ja en tunne yhtaan ketaan. Ma en siis niinkun ikina tunne ketaan ihmisia. Enka nyt koe olevani mitenkaan ruma tai huonokroppanen tai mitaan sellasta, oon vaan vaha awkward ja just se etta en tunne yhtaan ketaan.

Eika tuo nyt oo ainoa esimerkki. Niinkun just se etta kaikki muut onnistuu loytamaan tyyppeja kenen kanssa alottaa bandeja. Ja vaikka se onkin niin, etta asioiden eteen on joskus tehtava toita, niin tuntuu etta tutuille vaan niinkun tipahtaa syliin kaikenlaisia mahdollisuuksia, koska siella ollaan taas tunnettu joku joka tuntee jonkun jne. Kaikki muut tekee kivoja juttuja. Blaa. Ma en edes tiia etta mista alottais, etta vois teha kivoja juttuja. Ykski kaveri saa valilla joiltain koomikoilta tilauksia julisteille koska se tekee graafista suunnittelua, eika se nyt ihan hirveesti oo mainostanu itteaan, ku se on vaha ku ma, etta on vaikee mainostaa itteaan. Onkohan seki pohjimmiltaan Suomalainen? :P Hoh hoh. Enka nyt tiia onko se edes siita kyse.

Joopa joo.

Robertilla oli aika astmanen paiva eilen. Piti menna kaymaan Wee Companionsilla, mut eipa sit mentykkaan. Ostettiin tollanen air purifier. Kyl se ehka toimii, koska en haista rottien hakkeja enaa (ne ois pitany pesta eilen, mut pesenki tanaan) ja Robertki nukku ihan hyvin. Tosin jouduttiin valvoa jonku verran ku istuttiin pihalla koska sen kunto meni nii huonoks yhessa vaiheessa etta se pihalla istuminen autto. Veli tuli kaymaan ku se on sairaanhoitaja, ja toi oikeen sen jonku sairaanhoitaja gear bag'in mukanaan, stetoskooppeineen jne. Ei ollu akuuttia hataa, mut se vei meidat ajelulle koska se halus varmistaa etta Robertin olo helpotti viela entisestaan ja etta se paasis nukkumaan. Ku tultiin kotiin Robert voi ihan hyvin ja kaikki oliki sit ihan ok. Alettiin vihdoinki kattoon Parks & Recreationia. Ollaan taas vaihteeks pari vuotta myohassa :P Hypattiin ensimmaisen kauden yli koska se on kuulemma aika huono ja ollaan joskus yritettykki kattoo sita ja kaikki ne hahmot on tosi arsyttavia siina. Ihan hyvin paasi karryille nainki.

Nyt meen tekemaan "jannittavia" asioita, det vill saga, pesemaan pyykkia. Ja sit vois tiiakko jopa sheivata kainalot tanaan, ku siitaki on varmaan 2 kuukautta :P Tuosta ruotsinkielisesta sanonnasta tuli mieleen etta luin jo yhen niista dekkareista minka otin sielta Ruotsin talolta. Se oli ihan kiva! Ei muuta ku sen toisen pariin.

Ai joo, yks kiva juttu kylla tapahtuu, mut enpa nyt tiia onks se mitenkaan janna tms; meidan toi toinen liike juhlii grand openingia tana lauantaina! Vaikka on kylla ollu auki jo 2 kuukautta. Mut silti! Jee! Ketkaan mun tutut tuskin tulee paikalle :D Aina ei (tai koskaan) voi voittaa!


Terveisin, Luuseri_87.

2 comments:

  1. mustaki aina tuntuu siltä että kaikki muut tekee niitä juttuja mitä mää haluaisin tehä enkä ees tiiä mistä alottaisin tai sit en edes uskalla yrittää ku pelkään että kaikki vaan nauraa mulle -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. No sepä ku pitäis vaan tehä mut miten tekis ja just se että ku ei haluais olla ihan täys läppä -__-

      Delete