Friday, May 5, 2017

1823.

Ou jee, kayty vihdoinki pitkasta aikaa farmers marketissa ja sielta tuli mukaan sita fakking Bitchin' Sauce'a. Haluaisin henkilokohtaisesti katella sita paikallaista tyyppia kuka keksi Bitchin' Saucen. Nyt sita on evasleivan valissa ja en malta oottaa etta paasen toihin koska sit voi syoda evaat.

On tassa vaha rajotettu tuota kaljottelemista. Tai, tavallaan vahingossa. Eilenkaan ei jaksanu ku 2 kaljaa juoda ja siina valissa join jopa kahvia ja kerkesin syoda peruna taquitojaki. HIGH FIVE.

Vaihoin vaha paivia ympariinsa nii sain otettua sunnuntain vapaaks. Pitkasta aikaa. Mennaan Robertin kans kattoon Guardians of the Galaxy vol 2 ja sit sen jalkeen Balboa Parkiin International Cottages'eille. Ei olla kayty siella pitkaan aikaan. Mitakohan pullakahvitarjoiluja Suomen talolta loytyy talla kertaa? Iranin talo tarjoo aina sellasta hyvaa teeta. Pitaiskohan siellaki kayda? Jaa'a.

Robert on nyt vihdoinki tosi innostunu tosta Book of Mormon soundtrackista. Nii paljo, etta tassa yks ilta ku veivattiin vaha sita vanhaa kunnon kotikaraokea niinku tapana on, nii se halus vetaa All American Prophetin kaks kertaa. Olkaa hyvat, ylakerran naapurit, kenen tarvi kuunnella ku Robertin kans huudettiin kurkku suorana etta HAVE YOU HEARD OF THE ALL AMERICAN PROPHETTTTTT.


Ois kuulemma pitany olla jo kymmenelta toissa, mutta mulle kylla sanottiin etta KAHELTA. Muistan etta ku oltiin Robertin kans lahossa siita liikkeesta (kaytiin moikkaileen eilen) nii sanoin etta tuunko sit kahelta ja sanottiin et joo, tuu vaan. Oon muutenki ennenki aina menny kaheks jos on ollu puoli paivaa. Ja ihan varmasti ite muistan oikein, koska useamman kerran ilmottelin etta KAHELTA. Robertille sanoin jonku sata kertaa etta meen kaheks ja kavereillekki jne. Ei niinku missaan vaiheessa tullu mitaan sellasta et ooohhh....Nii, etta nyt on kylla joku toinen muistanu vaariin. Koska taman keskustelun jalkeen mulle ei sanottu mitaan, tai edes kysytty et voitko tulla mahdollisimman pian, nii istun tassa vielaki ja oottelen et on aika menna bussille. Toivottavasti ei nyt tuu mitaan ongelmia, tai niinku mitaan sellasta mika vaikuttais. Mut ku meita nyt on vaan me kaks siella, nii ei silleen hirveesti huolestuta. Sattuuhan naita. Vituttaa vaan vahan et ku mun tarvii tietaa VAHINTAAN tunti aikasemmin, mielusti enemmanki, koska muuten en kerkee tarpeeks ajoissa bussiin. Nii se. Nii en sit viittiny lahtee yhtaan aikasemmin ja nyt meen kaheks NIINKU PITIKI ALUNPERIN. Blaaaa.

Huomenna kuulemma sataa ja sunnuntaina ukkostaa. Mut toivottavasti ei sillon ku on se International Cottages homma. Miks? Ku taalla on ollu nii ihanat kelit. 25 astetta jne.

Nyt lahen toihin. Syomaan evaita. Ja "myohastymaan."

No comments:

Post a Comment