Saturday, May 27, 2017

10/10

Jos jotain haluaa saada tehtya, on se tehtava itse, ja koska mua ei ikina haasta kukaan mihinkaan juttuihin, niin kavinpa taas vaihteeks pollimassa sellasen itselleni :D

On ollu liikkeella sellasta 10 kuvaa 10 vuodelta homma, etta jos on ollu feijsbuukissa 10 vuotta, nii sit laittaa 10 profiilikuvaa. Mulla on ollut facebook vuodesta 2007 asti, MUTTA pistin luukun kiinni vuonna 2011, ja sit avasin sen myohemmin samana vuonna uudestaan, eli mun kuvat on kaikki vuodesta 2011 eteenpain. Mutta hata ei ole taman nakoinen, koska kiitos bilddagbokenin, voin laittaa vaha filleria vuosilta 2007-2010 :D Todennakosesti voin myos arvailla etta mitka kuvat on ollu sen hetkisia profiilikuvia. Shall we?

Mennaan uusimmasta vanhimpaan! 2017, taman hetkinen kuva. Kun katoin naita vanhempia ja sit tata niin naytanpa melkeen jopa aikuiselta :P En ehka ihan 30 vuotiaalta, mutta jotain sinnepain kuitenki. Edistysta :P

2016 kevat. Ihan viela en ollu saannu paahani leikata hiuksia tosi rumasti. Yllattavan hyva meikkaamaan, jopa.

2015. Yritin valita nama kaikki suurinpiirtein samoilta ajoilta, eli kevaalta/kesalta.

2014. Muistan etta kavin tuona samana paivana laittamassa uuden tatuoinnin ja se oli 2 viikkoa ennen meian Havaijin reissua! Hiustenkasvatus meneillaan.

2013. Haapaiva, 4/13! Ennen Robertin vanhempien luo menoa. Piti vaha kaverilla laittautua ja ottaa pari drinkkia aamupalaks.

2012. Tukkaa oli taas lentany, nakojaan.

2011 ja Awesome Fest! Eli taa onki sit syksylta. Awesome Fest ranneke kadessa jopa. Hiukset just varjatty. Muistan etta ne oli vaikee varjata, koska ne oli mustat ennen tata, ja sekotin niihin vihreeta ja sinista ja niista tuli sellaset aika jannan variset, mut sit kaikki aina kyseli etta kumman variset ne on. Vastaus on: molemman variset.

2010. Nolooooo. Hei, tuo 2012 kuva saattaaki sittekki olla vaha vanhempi, koska siina on sama tucca kun tassa, paitsi vaalee versio. En nyt kylla jaksa vaihtaa tai ettia kasiini mitaan parempaa. Musta mulla oli kylla paljo paremmat hiukset vuonna 2012 muutenki. En tiia mita facebook sekoilee tai oonko vaan laittanu vanhan kuvan sillon joskus. Ihan sama, naa muut on kylla ihan oikein :D En muuten tiia miks oisin ikina laittanu tata profiilikuvaks, mutta muistan tarkasti etta kuvan nimi oli "white girls with gang signs." Havettaa.

2009. Just muutettu San Diegoon. Sama toppi kun tuossa edellisessa. Tuo toppi on ollu viimeset ehka 5 vuotta rottien riippumatto. Meleko varmasti ollu tama rohviilikuvana, koska miksei ois ollu?

2008. Uusi vuosi, oikestaan, eli melkeen 2009 jo. Olin San Diegossa kaymassa, tulin just joulun jalkeen ja olin maaliskuuhun asti. Olin sillon kesalla 2008 myos taalla koko kesan, ja olin ihan satavarma etta joku niista kuvista ois ollu sellanen profiilikuva, mut en kylla saannu paahani etta mika ois ollu sellanen, niin tassa nyt sitten tama. Enpa oo kylla ihan hirveesti muuttunu, muuta ku etta on vaha sellanen lollonaama ja lavistykset vaihtanu paikkaa. Yks noista kaulakoruista ei mahu enaa, tuon villatakin pistin elakkeelle ihan pari kuukautta sitte, koska olin sita vakisin kayttany viela vaikka oliki hieman pieni, ja tuo Ramones paita on ollu Ramones toppi viimeset 5 vuotta, ja sita kaytetaan vaan kotona siina pelossa etta ne ohuesti sidotut "olkaimet" napsahtaa ja sit paljastuu tissi :(

2007. Tama Jenny on jo noin kuukauden verran jutellut eraalle miehelle, kuka oli/on tosi ihana. Tama Jenny, ei aavistanut, etta muutaman kuukauden paasta istuu lentokoneessa kohti San Diegoa ensimmaista kertaa. Tama Jenny ei varmaan osannut edes kuvitella menevansa naimisiin jonain paivana. Mutta mikas siina. Goteborgin asunnolta, Jessica oli kaymassa ja jorattiin parvekkeella. Muistan etta Robert naki naita kuvia (niinkun tuossa sanoin niin juteltiin jo sillon) ja sano etta oon tosi gootin nakonen. Niin varmaan.













No comments:

Post a Comment