Wednesday, May 10, 2017

Kansainvaliset mokit.

Jee, tassa on jopa tehty jotain! Wooooooooo! Varsinki ku viime viikolla tuli kaytya siella farmers marketissaki, nii tuntuu etta on ollu vaha vaihtelun tuulia liikkeella viime aikoina :P

Otin sunnuntain vapaaks, koska Robertillaki oli, ja mentiin heti aamusta kattoon Guardians of the Galaxy vol 2. Liput on vaan 7 dollaria jos menee heti aamusta tonne Ultra Stariin. Muualla ois aamustaki joku 11 dollaria. Oli hyva! Musta siina oli ehka vaha vahemman actionia ku siina ensimmaisessa, ja katoin just jonku jutun missa itse James Gunn oli sanonu jotain samanlaista. Mut se oli hyva kuitenki, ja musta tassa oli paljo enemman hetkia mitka sai nauramaan aaneen. Ite ainaki hekotin siella oikeen railakkaasti aina valilla :P  Sama myos tunteikkaiden hetkien kohdalla, etta musta tassa oli paljo sellasia nyyhkiskohtia, ja ku lahettiin teatterista, nii mun villatakin hiha oli ihan marka ku olin pyyhkiny naamaa siella melko ahkerasti. Nyt tekis melkeen mieli naha se uudestaan, ku se oli musta nii hyva!

Sen jalkeen suunnistettiin auto kohti Balboa Parkia, sateesta huolimatta, ja tehtiin pieni lenkki maailman ympari, kylailemalla kaikissa noissa International Cottages'eissa. Suomen talolla tarjoiltiin mokkapaloja, ja ne oli alyttoman hyvia. Sielta sai hyvaa mustikkamehua kans, ja tietenki siina piti vaha jutella suomeks, ku kerran tilaisuus tarjoutu. Irlannin talolla soi viulu-mandoliinimusiikki. Ei otettu sielta mitaan makupalaa. Puolan talolla oli tays tarjoilu mut se makso, koska niilla oli paivan lawn program. Varmaan jotain tanssia ja musiikkia, mut ei jaaty ku se ei alkanu ajoissa ja sato. USA:n talolla oli nii taytta, ettei viittitty ku pyorahtaa siina, mutta Ruotsin talolla kaytiin ja siella oli ruotsalaisia, ja sit selasin sellasta kirjalaatikkoa, nii se nainen siella oli etta "I think they're all in Swedish" ja koska silla oli ihan selva ruotsalainen aksentti, vastasin etta "det ar lugnt, ja pratar Svenska." Sit se tarjos mantelikakkua ja teeta, ja sano etta siita laatikosta saa ottaa kirjoja jos haluaa. Nyt luen jotain tallasta Liza Marklund kirjaa, joka vaikuttaa jannalta! Otin siis kaks jotain dekkaria. Eiks ruotsalaiset oo hyvia kirjottaan niita sellasia? En oo nimittain ikina lukenu mitaan ruotsalaisia dekkareita. Mut tasta oon tykanny tahan mennessa enka oo vasta ku toisessa luvussa.

Kierettiin sit kaikki loput niista taloista/mokeista lapi. Englannin talolta sai cucumber-cheese-leipia, ja Isrealin talolta jotain sellasta puff pastrya minka sisalla oli fetaa ja pinaattia ja se oli tosi hyvaa. Iranin talolta saa aina jotain jarkyttavan hyvaa teeta, mika kylla voitti muitten talojen tarjoamat Liptonit mennen tullen. Meen aina sinne koska se tee on hyvaa. Siihen ei edes tarvi laittaa mitaan tillbehoreja. Vaikka en kylla yleensa laita muutenkaan. Kaytiin viela syomassa apfelstrudel mit schlagzahne Saksan talolla ja sit lahettiin. Istuttiin sit vaan kotona loppu paiva ja katottiin Jeopardya ja Law and Order: SVU'ta, ku oli jaanny hirveesti nakematta. Saatiin katottua Tropic Thunderki, ku siita oli ollu puhetta. Pitkasta aikaa. Ja ei kait sit muuta.

Maanantaina oli kans molemmilla vapaapaiva, kiva ku oli kaks paivaa perakkain! Ei kylla tehty yhtaan mitaan muuta ku kaytiin kaupassa ja sit katottiin noita samoja sarjoja. Mut ei se mitaan! Ku oli nii rennot pari paivaa, nii sit eilen mentiin trashy triviaan. Ei voitettu. Oltiin tosi lahella kylla. Hoh. No, nii kay joskus. Tanaan pitaa kayda asioilla ku Robert tulee kotiin nii ei tuu tehtya mitaan kauheen jannaa. Oisin halunnu menna kaymaan Wee Companions'illa tanaan, mut ei pysty jos on muuta. Mut ehka lauantaina tai ens viikon keskiviikkona sit! Lauantai on hyva ku Robertilla on vapaapaiva, mut sillon on ne viisufinaalit, nii ne pitaa kattoo. Et ehka sillon ei kerkee. Kiva ku voidaan kattoo yhessa kerranki :D Ollaan kerran vaan saatu katottua yhessa, yleensa Robert unohtaa ottaa sen paivan vapaaks, mut nyt kavi nain! Aattelin et tata varten pitaa ostaa jotain herkkua. Vois teha bloody maryja. UUUH.

No joo. Taa oliki nyt tassa.

2 comments:

  1. ruotsidekkarit on alkuun hyviä ja jänniä just mut sit ku niit on pari-kolme-viis lukenut niin nehän on kaikki ihan samalla kaavalla kirjotettu, riippumatta tekijästä o_O Luen kyl iteki mut pitää pitää sopivia taukoja ettei lue montaa just peräkkäin ku sit arvaa heti kaiken.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hyva vinkki, koska otin siita toisenki dekkarin, nii ehka pidan sit taukoo niiden kahen valilla :D

      Delete