Monday, May 22, 2017

Huhtikuun parhaat.

Geography NOW!  
Tallanen kiva Youtube kanava jossa kaydaan jokainen maa lapi, aakkosjarjestyksessa! Opitaan muutamassa minuutissa kaikki mahdollinen jokaisesta maasta. Oon aina ollu hirvee maantietonortti, niin tykkaan hirveesti kaikesta tallasesta. Tulee monesti kuulkaas tarpeen, kun kay triviassa!

Ragtime/1920's jazz playlist Spotifyssa.
Ma en osaa jakaa spotifysta yhtaan mitaan, ja kun taa ei ikina toimi selaimessa niin en nyt voi jakaa tata. Mutta on tullu kuunneltua kaikenmaailman pimputusta joka saa jalat vipattamaan a la Charleston. Tahanhan voi kylla laittaa vaikka tallasen esimerkin.

Archer.
Oon kaipaillu Archeria takas ruutuun, ja se ei oo kylla pettany talla kaudella. Tykkaan tasta noir/vintage dekkari meiningista. Menee aika jannaks! Oon myos siina samalla kattonu lapi edelliset kaudet (tosin nyt kylla vahan jamahdin viidenteen) ja muistellu et miks taa sarja on nii hyva :D

Kelit.
HAHAA. Huomaa, etta kirjotin tan listan joskus viikkoja sitte, ja sit saastin sen, koska ensin oli tosiaanki ihanat kelit. Oli sellasta 25+ jatkuvasti. Kunnes sit tuli sellanen "takatalvi" tannekki, ja kauheet sateet ja tuulet sen mukana. Ykskin paiva oli 9 astetta, etta taallaki heitteli jonku verran. Keskimaarin sen jalkeen on ollu harmaata, asteita joku 15 ja tuullu kovaa. Se tuntuu taalla yllattavan kolealta. Mutta tanaan paistaa taas aurinko, ja on lupailtu hyvia keleja taas. Toivottavasti se pitaa, muuten tama kohta on siis taytta valhetta :D

Criminally Listed
Toinen Youtube kanava johon oon hurahtanu talla hetkella. Kaikki tollaset true crime mysteerit kiinnostaa, ja tama kanava on taynna sellasia. If you like feeling creeped out, this one's for you.

Sean Gunn.
Se on vaha niinku sellanen veckans bejb. Ja muutenki ihan huippu. Ja uuh ja aah.
James Gunn's PG Porn.
Nain Sean Gunnista puheenollen! Tulee vaha Troma leffat mieleen tasta. Paitsi ehka tasta jaksosta, mika sattuu olemaan mun lemppari. Ja myos uuuh Sean Gunn. Katoin naa kaikki lapi ja nauroin aaneen toissa. Ei ollu varmaan ihan hirveen safe for work, mut sillon oli sellanen mega kuollut viikko meneillaan koko ostoskeskuksessa.



4 comments:

  1. hauskoja videoita ja pitää tutustuu enemmänkin !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joku tietty kanava näistä joka huvitti eniten? 😀

      Delete
    2. etin geonowsta finlandin ja sehän oli ihan ookoo (hyvin se juontaja lausu suomea !) ja sit katoin ton pg pornin mihin olit linkittäny. noita maavideoita aion kattoo enemmänkin !

      Delete
    3. joo, ja silla on muuten pari muutaki videoo missa se puhuu suomee ja lausuu ihan hyvin :D noita maavideoita tulee viikottain, nyt se on g:ssa ja just pari paivaa sit tuli Guyanasta video!

      Delete