Sunday, March 26, 2017

Kuva tunnissa-haaste.

Nappasin tan yhden ruotsalaisen kaverin blogista. Ideana on siis dokumentoida paiva ottaen joka tunti kuvan joka kertoo jotain paivasta. Valitsin sunnuntain, koska sillon on toita, ja jos oisin vaan kotona nii ois aika tylsia kuvia missa ois VAAN rottia ja tv:ta ja ehka kaljatolkki. Sit kans kavi nii etten pariin tuntiin voinnu ottaa mitaan kuvia ku tuli ihan hirvee kiire toissa, nii meni vaha sillee, mut toisaalta, kuinka jannia ne kuvat ois sit ollu ku oon vaan ollu tiskin takana koko paivan melkeen? :D Mut tassa vahan sunnuntaintunnelmia jokatapauksessa!

7 AM: herasin jo kuudenmaissa, mutta nousin sangysta vasta tahan aikaan ja hyppasin heti joogamatolle hikoilemaan 20 minuutin ajaks. Pyjamahousut sopii ihan hyvin joogaamaan, vaikka joku vaittaiski jotain muuta.

8 AM: Olin tassa valissa kerennyt paastaa tytot leikkimaan puoleks tunniks, jonka jalkeen, kaheksalta, Fester tuli tunniks leikkimaan ja siina samalla katoin The Officea ja otin aamupalan. Aamupalana toimi english muffinit vegesalamilla ja havarti-juustolla, seka vanilijajugurtti. Oon vaha pieru, ja juon ihan mielellani limsaa kaheksalta aamulla, nii joinpa sellasen kyytipojaks.

9 AM: Tytot tuli viela toiseks puoleks tunniks ulos tahan aikaan. Rae on hakissa, koska se on kipee ja vanha, mutta "pennut" (jotka kylla tayttaa 1 parin kk:n paasta) maisteli tata nauta-kasvisvauvanruokaa mielellaan, ita Raeki kylla soi, tosin omassa riippumatossaan. Maeve on tuo kuka kattoo ylos, ja Molly on tuo kenen naama on tuolla kupissa.

10 AM: Tuli vaha surkee kuva, koska bussi tuli. Mutta 10 siis lahtee bussi tasta meidan kadun ja paakadun risteyksesta kohti ostoskeskusta jossa oon toissa.

11 AM: Sunnuntaisin liike aukeaa yheltatoista, ja hyppasin heti kirjanpitohommiin. Tosi jannaa :P

12 PM: Hyllyjen jarjestelya toissa.

1 PM: Lounas! Pomo tarjos. Kreikkalaista, koska meilla kolmella on kaikilla joku kreikkalaisongelma, ettei syoda melkeen koskaan mitaan muuta.

3 PM: Yhen ja kolmen valilla tuli ihan HIRVEE kiire, niin en paassy ku vasta kolmelta pitamaan pienta "hengahdystaukoa." Joskus sita kay rookilla vaan siks ku on inhottava rookaaja, mutta joskus on ihan oikeesti sen tarpeessa ja kyllapa tuntu hyvalta hirveen ruuhkan jalkeen.




6.30 PM: En sit kolmen ja kuuden valilla saannu otettua mitaan koska kiire jatku ja kaveri tuli hengaamaan toihin kans nii en siina sit viittiny rapsia. Mut kotiin tulin 6.30 ja ruokein rotat. Ne saa kuudenaikaan yleensa vauvapuuroa, ja kyllahan se maistu!

7.30 PM: Kaveltiin Robertin kans pankkiin ja takas. Tallanen kiva kuja oli matkanvarrella. Tykkaan katella noita parvekkeita. Oon creep.

8.30 PM: Vaihoinpa lakanat. Niitaki on kerranki useampi puhdas setti.





9.30 PM: Paskanen poyta ja kalja numero #2 talle illalle. Mahdollisesti myos viimenen, koska kello alkaa olla jo jonku verran.

10.30 PM: Meikinpoistohommat. Meni sitteki vaha myohempaan ku ensin aattelin (lauantaina oltiin sangyssa jo yheksalta lapparin kans, ja nukahdettuaki tuli jo joskus 9.30)

11.30 PM: Kalja #4. Ei tan kylla nain pitany menna, mutta menipa kuitenki. Oho. Ja taa on yllattavan harvinaista nykyaan etta valvotaan nain myohaan. Nukuttiin nii hyvin etta ehka se on ok. Ja nuo hiukset on oikeesti paljo kirkkaammat, ja vaivaa ihan hirveesti se etta ne on tollaset blooooot kuvissa :D

12.30 AM: "iltapalaa" eli juustovoileipa. Taalla ei oikeen harrasteta naita tallasia suomalaisille perusvoileipia. Mutta minapa harrastan. You can take the tyyppi out of Finland, but can't take Finland out of the tyyppi jne.

12.40 AM: lappari valmiina toimintaa, eli nukkumaanmenemiset ja lapparilta tuli Cutthroat Kitchenia. En kylla nahny jaksoa loppuun koska nukahin kesken. Et sellanen paiva.


Paivittelin tata sunnuntaina vaha niinku sillee as I went along, mut sit en muistanu saastaa tota viimesta kuvaa ku vasta tanaan, keskiviikkona, etta jos tassa on nuo ajankohdat vaha sekaset, nii se johtuu siita. Ihan vaan tallanen disclaimer :P Mut sainpa tehtya silti :D

Bonus keskiviikolta, eli talta paivalta: oltiin Robertin kans tulossa kaupasta, liikennevaloissa oli joku arsyttava napin painaja, ja aloin suomeks mutista etta EI SE VALO VAIHDU VAIKKA KUINKA PAINAT SITA NAPPIA ja samalla yritin signaloida Robertille mita tapahtuu ja se ei siltikaan tajunnu, mutta heitti suustaan isoon aaneen, suomeks, etta KUSINAAMA. Oon niin ylpee siita <3 :D

No comments:

Post a Comment