Sunday, March 19, 2017

Kuvia kerranki!

Olokeet hyvat:                       

 Soda & Swinen quinoapullat fetalla ja pestolla. Oli ilmeisesti joskus varaa kaya ulkona syomassa (no viime kuussa, joo.)
 Tama on Fester.
Sain kukkia koska taytin 30. Kiva yllari!
 Nyt viime perjantai meni taman takapihan keskella istuessa viettamassa St. Patrick's Day'ta.
 Tama on Clarence, meian taistelukala.
 Tama on Molly.
 Oltiin pari viikkoa sitte Project Wildlifen vauvakutsuilla. Molemmat lintukuvat siis sielta.

Toissa vahan napsin kuvia ku oli nii kiva luonnon valaistus.
 Festerin synttariselfie. Se taytti 2 vuotta viime kuussa!
 Tama on Rae.
 Sain tallasen kivan kasinmaalatun pallon kaverilta synttarilahjaks.
 Fester ei nyt pysy mukana.
 Ostin naapurilta bandipaidan. Siis sen bandin paidan. Koska sen bandi on ihan vitun kova.
Vasemmalla St. Patrick's Day vuodelta 2009, ja oikealla taman vuoden versio. Keskella veli, oikealla mies.
Harmi ku ei ollu Maeve'sta kuvaa, ku kaikista muista rotista on. Se on sellanen liukas mimmi.


Oli siis kivat St. Patrick's Day riennot. Paettiin North Parkin jonoja ja tapotaysia baareja suuntaamalla El Cajoniin veljen luo. Siella istuttiin 88 asteen paahteessa (eikohan se ala jo oleen yli kolmeakymmenta astetta) takapihalla ja juotiin kaljaa. Sen kaks jotain kaveria oli kans siella. Ne oli tosi nuoria, mutta ihan kivoja tyyppeja kuitenki. Oltiin siella melkeen koko paiva, ja lahettiin Robertin kans sielta joskus kaheksan aikaan ja tunnin paasta oltiinki jo kotona. Jotenki ihmeen kaupalla sain erittain kannisen Robertin trolleyn ja bussin kyytiin ilman mitaan sen kummempia ongelmia :D Sen bussikortti ei kylla toiminu nii ostin sille uuden ku niita voi katevasti ostaa trolleypysikilta, eika se maksa ku 2 dollaria ekstraa.

Eilen oli aikamoinen vasy. Menin ensimmaista kertaa kunnolla toihin siihen toiseen liikkeeseen. Meni hyvin. Oli ihan kiva paiva. Olin kylla sit ihan poikki ku tulin kotiin. Pelattiin taas vaha korista toissa. Sain Maija Poppasen alkuperais soundtrackin vinyylilla bonukseks toitten jalkeen ja sain tuoda ylimaaraset donitsit kotiin taas :D Kaytiin Trader Joe'sissa pitkasta aikaa. Sielta saa nii hyvia ja halpoja kaikkia tollasia on-the-go-ruokia, nii oli kiva ku ei tarvinu toitten jalkeen jaksaa teha mitaan ruokaa ku ostettiin wrapit. Sit ostin sellasta miso-inkivaarilienta joka on nii hyvaa etta saatoinpa juoda mukillisen sita ihan huvikseen eilen...Ostin kans tomaattifetakeittoa, ku kuulosti nii hyvalta. Sita aattelin vetaa tassa aamupalaks. Ostettiin yhteiseks Stonen yks uus olut, Tangerine Express. Siina on vaikka mita sitrushedelmaa ja ananasta, mut ei siina kylla kauheesti maistunu ne hedelmat. Siina pullossaki kylla luki etta koska kyseessa on Stone, nii ne ei halunnu teha siita liian hedelmaista. Tuota pitaa varmaan maistella lisaa jos siita haluaa tykata ihan oikeesti. Join lasillisen sita ja sit katottiin vaha Mystery Science Theateria. Jakso oli Teenagers from Outer Space, joku '59 leffa, ja ne "teinit" siina ei ollu kylla teineja nahnykkaan.

Oon ollu reipas ja joogannu joka paiva, paitsi perjantaina koska oli kekkerointia ja eilen koska en millaan ois kerenny ennen toita jos meinasin paastaa rotatki leikkimaan. Lapset ensin jne :D Mutta tanaan kerkesin. En uskaltanu teha mitaan megaliikkeita kuitenkaan ku oon nii alottelija ja just meni pari paivaa ilman mitaan nii tein vaan sellasen gentle morning rutiinin. Nyt on venytelty joka kolo :P

Tanaan toita, huomenna vapaata ja sit tiistaina toita. Ja mahollisesti lisaa toita loppuviikosta. Uutta pomoa kiinnostaa jo tosi vaha olla tuolla uudessa liikkeessa, ja ei se mitaan, mulle kelpaa kylla tyot :D Saan muuten palkankorotuksenki tassa kohta, ou jee. Nain sita mennaan eteenpain.

No comments:

Post a Comment