Monday, April 3, 2017

Taivas putoaa (tai katto.)

Jaha.

Eilen ku tulin toista, menin suoraan vessaan, niinku melkeen tunnin bussimatkan jalkeen monesti on tapana, ja siina ku olin menossa peseen kasia, huomasin etta sukat kastu. Sit huomasin etta koko vessan matto oli lapimarka, ja katoin ylos. Mita nain? Katon, joka pullotti ja rakoili. OHO.

Soitettiin heti Robertin aitille, ja ne tuli hakeen rotat melkeen heti, nii ne on nyt niitten luona kunnes taa asia selviaa. Sit me siivottiin keskiyohon asti ettei taalla ois nii hirveen likasta ja lattiat ihan muruilla (ei oltu imuroitu "hetkeen") ja ei kylla saatu ihan kaikkee hoidettua, mut nii kuitenki et tanne kehtaa nyt kutsua muitaki ku landlordin repimaan vessan kattoa. Mita se ja sen poika muuten tekee talla hetkella kun kirjottelen tata. Taalla haisee maralle. Mulla on ihan hirvee kusihata, mut vessa on kaaritty muoviin ja siella on kaks isoa miesta hommissa -__-

Oi voi. Tulipa kuitenki samalla saatua nuo palohalyttimet tarkastettua. Sen takia sille piti alunperin soittaakki, ja oltiin aateltu varata se aika vasta perjantaille, mut kay se nainki. Onpahan sit pois paivajarjestyksesta ja taa vessaremppaki hoituu sit pikasemmin ja paasee lapset takas kotiin. So far, lordi ei oo maininnu meian kalaa tai mitaan muutakaan epamiellyttavaa. Etta hyvin menee, ainaki for now.

Tallasta tanaan, toivottavasti jotain kivempaa huomenna.

2 comments:

  1. onpa kauheeta ! oliko siellä sit yläkerrassa joku vesivahinko vai miten tollasta voi tapahtua, oon ihan ihmeissäni o_O Onneks ei kellekään käyny mitään, niinku et olis just ollu veskissä ja sit joku katto vaan romahtaa yhtäkkii päälle :( toivottavasti se saatiin kunnolla korjattua !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kavi ilmi, ettei se ollu nii vakava juttu. Se katto ei ollu edes kauheen marka, koska se oli vaan ylakerran naapurin vessanlavuaari joka vuoti tanne. Ja sitahan nyt ei kayteta nii kauheen monta kertaa paivassa, jos on paivan toissa. Se puu siella katossa oli kuivunu jo melkeen kokonaan ku ne lahti taalta tanaan. Eli se vuoto on jo korjattu, huomenna tulevat remppaamaan viela jotain jonka jalkeen tarvii enaa vaan laittaa uus katto tilalle. Landlordi sano etta vaikutti aika tuoreelta ongelmalta, eika ne markia kohtia ollu ku ihan siella katon ja seinan reunassa, eli aika ihme etta se katon keskiosa alko pullottaa tuolla lailla. Eli loppujenlopuks kavi ihan hyvin!

      Delete