Saturday, March 11, 2017

25 C.

Tallasta eilen! Oli molemmilla vapaata, ja sai kaikennakosta tehtya. Tai siis, tehtya pari tarvittavaa ja sit huvitella myos riittavasti. Oli 25 astetta lamminta eilen, ja heitin heti aamusta pyykit koneeseen ja narulle kuivumaan. Sit kaytiin hakeen vaha rotille ruokaa ku Robert oli saannu bensakorvausta toista kun se oli lahetetty johonki toiseen liikkeeseen joka on vaha kauempana, nii oli rahaaki jopa. Sit koska oli rahaa ja oli nii kiva paiva, nii aateltiin lahtee terassille. Saatiin kaytya siina valissa kaupassaki, ja sit viela Beaveriin yhelle. Robert teki mulle "meatball" subin ensimmaista kertaa ikina, mutta se meni ehka vaha pilalle ku ballzit jai mikroon liian pitkaks aikaa. Sit mentiin kavelylle Normal Heightsiin ja kaytiin Incredible Cheesecake companyssa ku se oli kerranki auki viela, ja ostettiin sielta pala valkosuklaa-vadelma-cheesecakea. Oli jarkyttavan hyvaa. Oli kivasti myos valinnanvaraa. Sit tultiin kotiin syomaan cheesecakea ja katottiin South Parkia loppuillan, ja mahtu siihen pari jaksoa Cutthroat Kitchenia kans. En nukkunu kauheen hyvin ku oli vaha erikoinen olo nukkumaan mennessa, mutta minkas teet. Olipa ihana pitkasta aikaa tarjeta koko paivan t-paidassa ja shortseissa.

Nyt tassa hengaan Mollyn ja Maeven kans. Rae ei halunnu tulla hakista ulos. Molly istuu sohvalla ja Maeve on tv-tason takana tekemassa jotain rottahommia. Seuraavaks on Festerin vuoro tulla tahan kipittelemaan, ja pitais laittaa naamaa kuntoon ja syodakki jotain. Oon menossa toihin tanaan, kuudeks tunniks. En yleensa oo lauantaisin toissa ellei jollain oo jotain menoa ja tarvii tuurata. Mut piti myos menna auttaan hinnottelussa ku meilla on ihan hirveesti hinnoteltavaa eika saatu sita tehtya loppuun viime viikolla. Huomenna oon MOLEMMISSA liikkeissa toissa, ihan yksin :D Mut uskon et se tulee meneen ihan hyvin. Heittaa vaan jonku lapun toisen liikkeen ikkunaan jossa lukee etta se on auki, mut et jos kaipaa avustusta nii tulee kysymaan naapurista. Ei kumpikaan niista oo niin kiireinen liike etteiko tata vois oikeesti teha yksin. Ja jos sunnuntai menee vaha pain helvettia yksin pyorittaessa nii voin tiistaille pyytaa apua vaikka yhelta kaverilta.

Perjantaina on St. Patrick's Day. Veli on pyytany sen luo hengaamaan. Se ehdotti etta jos oltais ihan vaan kolmistaan sen luona tana vuonna. Kuulosti erittain hyvalta ehdotukselta silla a) en nyt ihan kaikkiin baareihin paase mun eraantyneilla henkkareilla ja b) St. Patrick's day on viikonloppuna tana vuonna mika meinaa sita etta ihan sama mihin yritat paasta, tulee siella olemaan hirveat jonot ja kauheesti arsyttavia tyyppeja. Parempi siis paeta El Cajonin hiljasempaan nurkkaan ja viettaa mun kahden lemppari miehen seurassa tata paivaa. Veljellahan on se upee takapihaki viela kaikenlisaks.

Nain talla kertaa. Ai etta ku vasyttaa.

Ps. oon pelannu sen South Park pelin lapi ja mun sydammessa on iso reika.

No comments:

Post a Comment