Monday, March 20, 2017

Kuvia kerranki! Osa 2.

 Kuva toista. Jackin akvaario. Tuossa vasemmalla alhaalla saattaa myos nahda itse Jackin.
Robert teki mulle "meatball" subin yks paiva. Tyytyvaisesta tyypista voi paatella sen olleen hyvaa.
 Toihin tuli tallasia kivoja sormuksia Pariisista. Ne nayttaa joltain rihkamamuovipaskoilta, muttei oo sellasia oikeesti.
Maeve kalasilmassa.
 Mr. Hoohoot siella istuskelee korissaan toissa.
 Naapuri liike, eli se uus liike, missa oon myoskin toissa. Sukkia, levyja, lippiksia, pipoja, ja kaikkee sellasta.
 Tyytyvainen tyontekija ja hanen Maija Poppanen-bonuslevy.
 Frida on ilmeisesti aikamoinen hitti, koska meilta lentaa naa tyynyt hyllyilta heti kun ne on sinne laitettu.
Veljenpoikani Gozer.
 Magnus uudessa akvaariossaan toissa.
 Naa on tallasia hippikoruja mista kaikki ekoilijat tykkaa.
 Sori kun naita tyopaikkakuvia nyt on paljo, mutta musta taa on aika kivannakonen paikka :D Noi kynttilat on pomon tekemia, ja tuoksuu tosi hyvalle. Mulla on kotona sellanen fresh fruit kynttila. Eika noissa saippuoissakaan oo mitaan valittamista!


Molly kalasilmassa.











Olipa melkonen tyopaiva eilen. Ei kerenny hengahtaa melkeen yhtaan ku asiakkaita tuli pitkin paivaa. Otettiin sit koko porukka kylla vaha parempi paussi. Pomo halus pirteloa, mut sen mies oli sita mielta etta Cold Stonen pirtelot ei kelvannu, nii hypattiin sen autoon ja mentiin Beef N Buniin hakeen kunnon pirtelot. Niitten pirtelot on maailman parhaimmat. Join sellasen peanut butter pirtelon ja sit kelpas olla loppupaivan. Ne pisti naapurissa kiinni vaha aikasemmin, ja jain sit yksin pyorittaan yhta. Siina just ennen sulkemisaikaa tosin tuli pariskunta keta ihan selvasti vitutti se etta naapurissa oli ovet kiinni, nii menin sit avaamaan niille ja ne osti 40 dollarin edesta sukkia, ja tuli sit viela toiseen liikkeeseen ostaan lisaa tavaraa. Molemmissa liikkeissa riitti asiakkaita ja ku ei ollu ketaan, kuuntelin sita Yle Areenan diktaattorisarjaa, joka on tosi mielenkiintonen. Taitaa vaan olla yks jakso kuuntelematta just nyt. Tanaan on vapaapaiva yksin, Robertilla on huomenna vapaapaiva yksin, ja keskiviikkona meilla on vapaapaiva yhessa, jee! Kello on jo 11 ja en oo viela saannu aikaseks joogata. Rae on ollu sen nakonen etta nyt tarvii alkaa miettia sen lopettamista :/ Oon ollu surkeella tuulella. Annoin Raen nyt nukkua, ku se oli sen nakonen etta se kaikista mieluiten nukkuis tuolla Mollyn ja Maeven valissa, ja etta se on sellanen juttu mika saa sen tuntemaan olonsa mukavammaks. Ostin sille eilen sen lemppari vauvanruokia, nii ku paastan rotat tahan jalottelemaan, saa vanha rouva maistella suosikkejaan taas pitkasta aikaa. Se on nii kaipaillu niita ruokia. Kattelee joka paiva riippumatostaan siihen malliin niinku se kyselis etta "onko tanaan tarjolla sita hyvaa ruokaa?" No, tanaan on. Mihinkohan valiin sen sais vietya sinne elainlaakarille, ja sellaseen aikaan ettei se maksa sita 32 dollaria enempaa? :s Ku ei oikeen oo varaa muuten just nyt. Voi voi.

Jospa se olo kohenis vahan kunnon venyttelylla :P Eiks sellasen kuulu yleensa auttaa?

5 comments:

  1. no nyt ! kivat kuvat ja näyttää olevan liikkeissä kaikkee ihanaa ostettavaa (toimitatteko ulkomaille postissa, hehe) :)

    ReplyDelete
  2. kiitos :D ja kylla muuten toimitetaan ;D

    ReplyDelete
  3. voitko mainostaa ja kertoo liikkeen nettisivun jos on ? tai laita mun säpoon tiina_ilveskero ääät outlook piste com :D

    Voisin tehäki jonku tilauksen !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se nettisivu on keskeneranen nii sielta ei vissiin voi talla hetkella tilata mut se on the-handmade-market.com tuotteita nakee paremmin instagramista thehandmademarket ☺

      Delete
    2. kiitos ! ja palaan asiaan jahka mulla on taas rahnaa :)

      Delete