Wednesday, January 4, 2017

Weird looking woman don't you walk my way.

Tiiatteko mika on tosi ihana tunne? Se, kun on ite saannu maksettua vuokran jo 3 kuukautta perakkain ilman etta on tarvinu kayda hanta koipien valissa anoppilassa anelemassa avustusta ku Robertin pankki ei antanu sen vetaa vahan yli. Seki on aika ihanaa, ettei oo kolmeen kuukauteen tarvinu vetaa yli, ja mika on viela ihaninta on se etta viime kuussa ja tassa kuussa maksettiin jopa ajoissa vuokra, ettei tuu mitaan lisamaksuja! Sit viela taa, etta nyt naa viimeset 3 kuukautta, Robertille on jopa jaanny rahaa sinne tilille vuokran maksun jalkeen. Itellekki jaanny sit kateen vaha rahaa. Nyt ei jaanny muuta ku joku 5 dollaria, mut ei se haittaa jos toisella on jonku verran ja kuitenki sunnuntaina sit tulee taas palkka. Kylla sita nyt parjaa siihen asti, ku on kaupassaki kayty ja kaikkee. Ja kaikki laskutki viime kuulta on maksettu. Meinattiin tassa kuussa etta sita vois maksaa vuokran viela aikasemmin tassa kuussa, tai hakee sen money orderin heti ku on rahat kasassa niin sit on se jo, etta ne rahat on jo laskettu pois. Ens kuuki taitaa menna ihan kivasti, koska tuun olemaan 2 viikkoo putkeen toissa JOKA PAIVA paitsi maanantait. Tan kuun lopussa, pomo ja sen mies lahtee Pariisiin kahdeks viikoks. Robert murehtii sita etta miten jaksan olla 6 paivaa perakkain toissa, kahen viikon ajan. Robertille se on ihan normaali arkea, mutta ma en oo moneen vuoteen joutunu tekemaan mitaan sellasta, ja nykyaanhan oon vaan ne 2 paivaa viikossa toissa (paitsi nyt joulun aikaan tuli oltua 5 paivaa viikossa) mutta eikohan se onnistu ihan hyvin. Harmi vaan ettei Robertilla oo koskaan maanantaisin vapaata, niin meilla nyt menee sit vapaapaivat taas ristiin, ettei kereta oikeen hengailla. Joutuu sit teha niin etta Robert saa koittaa vaha hengailla sunnuntai iltana ja suck it up seuraavana paivana ja mina sitte sen vapaapaivaa edeltavana iltana. On kylla harvinaisen siistia etta niista mun jouluvuoron rahoista oli jaanny yli 200 dollaria, vaikka ostin ihan hirveena kaikkia lahjoja. Osaan jopa saastaa!

Tama "sairaus" tai whatever on vihdoinki paranemaan pain. Viela vahan tuntuu sellaselta kummalliselta jostain tuosta keuhkon alueelta, tuntuu lahinna silta etta oon siivonnu homeista taloa paivan tai etta poltin liikaa tupakkaa (oon hetkellisesti lopettanu, niin enpa oo poltellu) mutta eikohan seki kohta mee ohi. Paa asia on se, ettei oo enaa nii ikava olo ku oli vahan aikaa sitte. Onhan taman alusta nyt kohta jo 2 viikkoa muutenki, etta eiks se oo aikaki jo tuntea olonsa paremmaks? Viela ku taa viimenenki kahee olo lahtis pois nii kaikki ois hyvin!

Tammikuussa ja uudessa vuodessa hyvaa on se, etta alkaa uudet sarjat ja sellasta. Tanaan esim. alkaa It's Always Sunny in Philadelphian uus kausi! Saa sit katella sita huomenna. Sit samaisesta sarjasta tunnettu Kaitlin Olsen on jossain uudessa sarjassa joka naytti ihan hauskalta, nimelta The Mick. Sitakin oltiin aateltu kattoa. Jos nyt muistan oikeen niin Archerinki piti alkaa tassa kuussa. Sit toi Arnoldin vetama versio Celebrity Apprenticesta alko. En oo ennen valittany ihan kauheesti koko sarjasta mutta Arnoldista valitan, niin haluan kattoo sita nyt ku se on siina :D Sit tietty nyt kevaalla alkaa kaikkee muuta kivaa, niinku esim. Fargon kolmas kausi! En nyt muista et tuleeks Preacherki kevaalla, vai siirtyko se syksyyn. Pitais kattoo uusiks se ensimmainen kausi. Tykkasin siita tosi paljo ku se tuli tv:sta ja koko ajan oli sellanen spekuloiva meininki, mutta nyt se tuntuu jotenki helposti unohdetulta. Ainaki ens kaudelle on luvattu Herr Starria etta luulis menevan vahan jannittavempaan suuntaan!

Nyt vaha lamminta kuppia kohti aanta. Mun aamurutiineihin on viime aikoina kuulunu lammin kuppi ja vaporubia rintaan. On ilmeisesti auttanu! Mika tahansa kuumahan nyt auttaa, ois tuolla teetaki, mut lammin kuppi ajaa samalla myos aamupalan asian, nii se passaa oikeen hyvin. Niita lammin kuppejaki on enaa vaan 2 eri makua jaljella, ku oon juonnu niita aika ahkerasti. Toivottavasti synttarilahjaks saan muutaman lisaa :D Mutta nyt aamuhommiin!

No comments:

Post a Comment