Saturday, January 7, 2017

Tv:sta tulee hyvaa programmia.

Oho. Tulipa vaha kateltua telkkaa eilen. Aamulla katottiin Robertin kans 2 jaksoo The New Celebrity Apprentice'a. Siinahan on tuo Arnold nykyaan juontajana, nii oli pakko kattoo. Ihan kiva. Carson Kressly Queer Eye'sta on siina kilpailemassa ja se on jotenki ihana :D Sen jalkeen katottiin heti uusin It's Always Sunny in Philadelphia. Alko tosi hyvin taa uus kausi, pienella musikaaliepisoodilla :D Tykkasin! Sit Robert ei enaa halunnu kattoo mitaan, ku oltiin jo katottu yli 2 tuntia tv:ta, nii kaytiin suihkussa ja heitin naaman paalle ja sellasta ja sit lahettiin vaha ulkoilemaan.

Kaytiin Toronadon terassilla yhella. Niilla oli dj. Tai, se tais kylla olla yks niitten tyontekijoista joka oli ottanu levysoittimen ja vinyylikorin mukaan. Soitti punkkia, nii ei ihan heti tehny mieli lahtea kuitenkaan :D Paikallisia bandejaki soi. Mentiin siita viela Coin Opiin pelaan vaha peleja. Pelattiin Tekken 2:sta, Marvel vs. Capcomia, jotain ihme baseball pelia ja sit korista. Sit kaytiin hakeen burritot ja tultiin kotiin kattoon vaha lisaa tv:ta. Uusin Law & Order: SVU jakso oli tullu, nii se piti sit kattoo. Sit Robert nukahti, ja ma katoin pari jaksoo Six Feet Underia. Onks sen nimi muuten Mullan Alla suomeks? Tuli eilen sellanen hamara muistikuva etta tuo olis sen suomenkielinen nimi. Mielestani katoin sita just joltain suomalaiselta kanavalta ennen.  Sita tollasin joku kaks tuntia ehka, ja sit aattelin etta vois sita itekki ehka menna nukkumaan. Oisin viela kattonu sangyssa Fargoa, mut en sit kattonukkaan. Aattelin etta ku kuitenki huomenna, eli tanaan, kyylaan tata ruutua koko paivan nii ei tarvi nukkumaanmennessa. Ai joo, kerkesin kattoo uusimman Modern Familynki siina ku Robert tuhisi sohvalla.

Robert nukku jonku miljoona tuntia ku se nukahti nii aikasin eilen, nii ma paatin catch up itekki ja nukkua vaha myohempaan tanaan, vaikka meninki jo kymmenelta nukkumaan eilen. Nain sellasta unta, etta meian vanhempien ulkokellarin paassa, missa oli ennen koko talon yhteinen sauna (ne asuu rivitalossa) oli joku ihme tehdas missa olin toissa. Oltiin kaikki lahossa kotiin, mut jatin mun ulkoavaimet sinne sisalle, niin piti pyytaa jotain tyokaveria lainaamaan avainta etta voin menna hakeen ne sielta. Siina siis oli kaks ovea, ensimmainen ovi, jonka avain oli multa jaanny sisalle, ja se ovi vei eteiseen missa tyontekijat otti takit pois, ja sit toinen ovi joka vei itse sinne tehtaaseen. Mun avain oli siella tehtaan puolella, ja vaikka siella oli pimeeta, nain tumman varjon joka meni sinne sisalle. Ja siella ei ollu ketaan. Ja sit joku kuiskas "I know" ja herasin. HYYYHH. Ei kiitos.

Nyt aattelin....kattoa vaha lisaa tv:ta. Uus Portlandiaki oli tullu nakojaan. Ja sit on tuo oma maratoonaminen meneillaan. Six Feet Underia. David Fisher on jotenki nii ihana, ku se on nii sellanen kaappimies ja super konservatiivinen mika varmasti satuttaa sita. Sellanen ei tee hyvaa kenellekkaan :D

No comments:

Post a Comment