Sunday, January 15, 2017

Veljen paluu.

Enpa oo tainnu viela mainita (tai ehka mainitsin, mut sit ei tapahtunu mitaan) siita etta veljender muutti takas tanne noin 10 paivaa sitte. Nahtiin sita pari paivaa sen jalkeen ku se oli asettunu taloks, eli viime tiistaina. Robert haki mut toista ja mentin suoraan veljen luo. Se on aika lyhyt ajomatka mun tyopaikalta. Veli tuli kaymaan mun tyopaikalla aikasemmin ja kerettiin jutella niita naita ja otin vahan pidemman tauon etta kerettiin kayda yhdessa sarjakuvaliikkeessa missa en ollu kaynny aikasemmin koska tiesin etta siella menis jonku aikaa enka tyoajalla oikeen viitti viettaa puoltatuntia ihan huvikseen kruisailessa. Mutta eniveis; Robert haki toista, mentiin kattoon veljen uutta taloa ja tavattiin sen ihana koira! Hengailtiin siella hetken ja sit paatettiin lahtea illalliselle Olive Gardeniin. Meilla oli sellanen kiva tarjoilija kenet kutsuin mukaan meian keskusteluun :D Taytan ens kuussa 30, ja oon miettiny kivoja pippaloita ja oon paatyny siihen tulokseen etta haluan viettaa amerikkalaiset prom-pippalot, ja veli tarjos omaa upeaa takapihaansa siihen tarkotukseen nii juteltiin sit siita. Me kolme siis suunnitellaan kovaa kyytia naita bileita.

Torstaina pelattiin triviaa kolmistaan, eli Robert, mina ja veli. Tultiin toiseks! En tosin muista yhtaan mika se viimenen kysymys oli. Harmittaa vaha. Perjantaina veli pyys kaymaan ja pyykkasin sen luona. Sen koira ja mina ollaan jo ihan best friends. Katottiin Spawn-piirrettya, juteltiin ja syotiin Burger Kingia. Sit lauantaina veljen kamat tuli Teksasista, ja autettiin sita purkamisessa. Tai, Robert autto ehka sekunnin verran ja mun tyo oli lahinna kattoo koiran peraan takapihalla ettei se lahe meneen mihinkaan. Ei kylla oltu siella ku ehka 2 tuntia, ennen ku lahettiin kotiin ja tuhlaamaan trivialahjakorttia. Mulle sanottiin etta koira oottelee parasta kaveriaan, eli Jenny-tatia ennen ku mentiin sinne :'D

Tadeista puheenollen, juttelin Jessican ja pikku Edithin kans! Edith oli piirtany mulle pari piirrustusta <3 Laitan ne raameihin sit kun saan ne tanne :D Juttelin myos Tytin kans tassa ihan pari paivaa sitte ja sain vahan avauduttua. Oon muuten tosi huono sellasessa nykyaan, nii teki kylla tosi hyvaa. Pitaapa harrastaa vaha useemmin tuota tunteiden jakamista.

Ja noista siskojen lapsista tuli sellanen myos mieleen etta keskiviikkona hoidettiin vaha asioita ja yks niista oli auttaa Robertin aitia uuden lapparin kans. Meian siskon poika asustelee siella myos, ja sehan on ehka vahan niinku mun suurin fani ikina, nii se tuli heti halaamaan ja huusi etta YAY YOU'RE HERE! Ja kyseli myos etta oliko rotat mukana, koska esittelin sen kerran meian rotille ja nyt se ei muusta puhukkaan. Ja sano etta "good to see you" ja tuli halaamaan.

Perjantaina mahdolliset karaokebileet. Keskiviikkona meille muuttaa kala! Lisaa siita joskus. Hellurei, ai am drank. Ai hav tu gou tu bed nau.

2 comments:

  1. a fish whaat whaat whaat whaaaat ?

    varmaan tulee kivat syndekekkerit, ite en kolmekymppisiä oo vielkää pitänyt...Kai pitäs jossain kohtaa. Ehkä jo ens vuonna (3 vuotta myöhässä :)).

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalapa hyvinkin! tuolla se nyt porskuttaa menemaan :)

      no koskaan ei oo liian myohasta :D tai sit saastaa ne isommat kemut sinne neljaankymppiin.

      Delete