Friday, January 20, 2017

It's my hair.

Kara bloggen, halusin tulla vinemaan yhesta ihan typerasta jutusta. Sellanen ihan pieni juttu, joka on silti vahan silleen isompi juttu, koska siihen liittyy tama ulkomaalaisena oleminen pienella tavalla.

Nimittain MUN HIUKSET. Se on jotenki ihan hirveen arsyttavaa miten paljo kaikkia jotenki kiinnostaa mun hiukset :D More specifically, mun oma hiusvari. Se on kumma miten voin helposti olla monta kuukautta varjaamatta juurikasvua nii etta oma vari loistaa ku musta hanska lumihangessa, ilman etta kukaan reagoi yhtaan mitenkaan. Mutta ootappas vaan, heti kun vaalennan juurikasvua niin etta niihin tarttuu *insert joku janna vari milla tykkaan varjata tukkaani tahan* nii johan alkaa kaiken maailman kyselyt siita etta NO ONKOS TAMA NYT SITTEN SE OMA VARI. Ihan vaan sen takia etta kun se on sellanen megablondi yleensa, koska tietenki on, koska ei sita nyt omaan tummempaan variin saa laitettua mitaan sinista tms. JOKA HELVETIN KERTA. En ensin keksiny etta mika siina nyt on niin kiehtovaa, mutta sitten aloin muistelemaan tapauksia missa tasta on kyselty.

Se on just taa, etta kun kaikki on niin vitun aalioita ja ajattelevat etta pohjoiseuroopplainen = sen taytyy olla blondi. Ja viela joku sellanen megablondi kaikenlisaks. Sellanen laatikkoblondi, paitsi etta luonnollisesti. Alkaa vahan tympia taa tallanen ajatustapa. Oon muuten tormanny sellasiinki tyyppeihin kenen on pakko alkaa vaantaa mun silmien varistaki, kun ne nyt ei satu olemaan siniset (ne on vihreet) ja jonku on aina pakko vaantaa etta ON IHAN VARMASTI SINISET, ETTA KUN SAHAN OOT SIELTA POHJOSESTA KOTOSIN. Mahtaa olla aikamoinen kulttuurishokki sellasille jos ne menee kaymaan Suomessa ja huomaa etta oho, taallahan on vaha kaikennakosta porukkaa. Se etta meilla kaikilla ois saman variset hiukset ja silmat on vaha ku sanois etta kaikki Amerikkalaiset on lihavia. Koska kaikkihan on veistetty samasta puusta....

Tuossahan on aika simppeli selitys sille mika siina nyt on nii kiehtovaa, mut en siltikaan tajua etta miks siita pitaa kysella. Etta eiko tollasia voi ajatella ihan hiljaa omassa paassaan, onko siita pakko teha joku numero :D Ja mita se nyt yhtaan kenellekkaan kuuluu etta mika on jonku oma vari? Eiks se etta jatkuvasti varjaa tukkaansaa oo vaha sen merkki ettei se oma vari loppujen lopuks tunnu yhtaan omalta. Ettei siina varissa viihdy. Ei sillon musta tarvi alkaa jakelemaan mitaan selityksia jostain HIUSVARISTA. Kaikki muutki varjailee tukkaansa left and right, nii miks just multa tarvii aina kysella oman varin peraan. Vastaan aina tympeesti etta en tiia mika se vari on ku en oo nahny sita vuosiin eika kiinnostakkaan (vaikka kylla ma nyt oikeesti tiian mika se vari on; se on sellanen perus olen-varjannyt-hiuksiani-liikaa-ja-myos-vuosien-myota-vari-on-tummentunut-vari. Sellanen tumman blondi/vaaleen ruskee. Jy nou, se sellanen ei-yhtaan-kiinnostava-eika-eksoottinen-vari, minka variset hiukset on monilla mun kavereilla taallaki jos ne lakkaa varjaamasta hiuksiaan.

Koska vuosi 2017 on epavarmuuden vuosi, nii ehkei ketaan tana vuonna enaa kiinnosta jonku toisen hiukset :D Sitahan sopii toivoa. Tai siis, asiathan on aika hyvin sillon ku kerkee miettia etta mikas taman tyypin oma vari nyt on, etta siina mielessa tietenki harmittaa....Mutta nain henkilokohtaiselta kannalta niin on paljo kivempaa jos toisilla on parempaa mietittavaa :D

Tata tulin nyt aateltua tassa suihkun jalkeen ku jaksoin pesta hiukset ja huomasin etta juurikasvusta oli haipyny varit kokonaan, ja nyt ne on sellaset blondatut taas, ja sielta alta alkaa pikkuhiljaa taas pilkistaa oma vari. Eli tulee sellanen kaksinkertainen juurikasvu. Huoh. Ja siita just tuli mieleen se etta on monesti kaynny niin etten oo varjanny juurikasvua aikoihin, eika kukaan oo sanonu mitaan mutta heti kun ne on blondattu niin asiasta tulee palautetta. Viimeks kavi nain jouluna. Olin just sina paivana varjanny juurikasvun blondiks niin etta saisin uudeks vuodeks taas kokonaan siniset hiukset. Nytpa joudun taas hetken sitte vaistelemaan arsyttavia kysymyksia kunnes saan hilattua perseeni tuonne beauty supply liikkeeseen hakemaan sita oikeen tuhtia vaalennusainetta. Jos olisin niin blondi niinkun nama tyypit vaittaa, niin en tarvis edes mitaan 40 strenghtin vaalennusainetta, vaan ihan kaupan loota kelpais. Ikava kylla, nain ei ole :D  Mita tahan titteliin tulee, nii The Steinway'silla on just sopivasti sen niminen biisi ku It's My Hair. Jep. Mun tukkani. Sen voi muut jattaa rauhaan. Rasitan sita ite jo tarpeeks varjayksilla ;)

No comments:

Post a Comment