Thursday, January 5, 2017

We put the FUN in Funeral.

En meinannu muistaa etta tehtiinhan me muutaki ku kaytiin vaan siella Parkway Plazassa! Kaytiin nimittain Boardwalkissa. Se on sellanen arcade, ja sit siina vieressa on keilahalli ja oli ilmeisesti joskus myos bilista. Pelattiin kaikkia kivoja peleja. Voitettiin matching sellaset pienet kaarmeet. Romanttista. Siellahan ei tietenkaan meidan lisaks ollu muuta ku lapsia. Elamani suurin pettymys oli se paiva kun tajusin etta painan liikaa kiipeilytelineeseen. Robert ois viela voinnu menna. Nehan on tosin lapsille tarkotettu, nii ei ehka kannata surra liikaa :D Robert ois tarjonnu viela keilailut siihen paalle, mut viikonloppusin on ihan turha yrittaa. Oli 23 dollaria yhesta tunnista, plus siihen ois sit pitany viela vuokrata kengat kaupanpaalle, nii ei sit viittitty.


Katoin Dexterin loppuun tanaan. Oli kylla aikamoinen pettymys se loppu. Huoh. Mut sen innoittamana aloin kattoon Six Feet Underia. Tykkasin tasta sillon ku se tuli tv:sta, mutten koskaan seuraillu sita mitenkaan vakituisesti. Se oli enemmanki silleen etta katoin jos muistin, tai jos satuin oikealle kanavalle oikeaan aikaan. Nyt paatin etta katon ihan alusta loppuun asti. Kylla naa hahmot ainaki muistu heti mieleen. Olin jo ihan ensimmaisen jakson jalkeen ihastunu tahan. Janna etten seurannu tata aktiviisemmin aikoinaan.

Robertilla on huomenna vapaata, nii on hyva kattoo kaikki uudet sarjat sit. Enpa tiia mita muuta ollaan tekemassa. Toivottavasti ei sada, nii vois menna Free Flightiin hengaan lintujen kans, tai sit elaintarhaan. Liput eraantyy tan kuun lopussa. Pitais uusia neki. Tanaan nayttaa silta etta vois sataa, ja Robert puheli jotain sellasta. Onneks ei oo siis tyopaiva.

Alotettiin suursivouksen ensimmainen etappi eilen. Siihen meni vaan 45 minuuttia. Tanaan jatkan olohuoneen puolella. Mut ei kylla varmaan jatketa sit ku Robert tulee kotiin, koska aateltiin menna pelaamaan triviaa. Viimeks tultiin neljanneks, mika oli tosi turhauttavaa, koska tiiettiin viimenen vastaus ja pelattiin kaikki pisteet. Jos talla kertaa kavis paremmin. Mut ei se mitaan; Robertille kavi aika hyvin eilen. Se osti viiden dollarin raaputusarvan, ja siita viidesta dollarista tuliki VIISSATAA dollaria. Etta ei oo valittamista. Miks aina alkuvuodesta menee hyvin rahajuttujen kans ja sit kevaalla lossahtaa? Aina talleen. Bloo.


No comments:

Post a Comment