Monday, December 26, 2016

Christmas (12/25)

No nyt on sitten juhlittu sekin, ja joulutunnelma saakoon hiljattaen alkaa vaistya sivummalle. Aamulal skypetin mun vanhempien kans niinkun yleensa teen joulupaivana, koska siella on jo joulut juhlittu ja Robert on yleensa toissa triparahojen perassa. Rotat kavi tassa leikkimassa ja yrittivat taas avata niita pakettejaan etta niita sai laittaa piiloon hetkeks. Sit kerkesin sopivasti varjata hiuksia ennen ku Robert tuli kotiin, mut en tiia mika naissa on ku en saa tata sinista millaan pois. Ensin luulin etta olin ostanu vaarat vaalennusaineet jotka ei sovi yhteen, ku ei meinannu tarttua mun juuriinkaan, ja nyt sit ostin jonku super blondin ihan kaupasta, joka tarttu kylla juuriin ihan kivasti (tosin ne on aika tummat vielaki, eli ilmeisesti oma vari on tummempi mita muistin) mutta sininen jai viela. Nyt vaihtoehdot on seuraavat: joko varjaan nyt sit uusiks jollain varilla mita loytyy jo kotoa ku kerran juuretki on siihen valmiit, tai sit vaan jatkan varinpoistamista/vaalentamista ja toivon etta taa sininen lahtee joskus. Oisin halunnu jotain uutta varia, mutta eihan tahan tartu mikaan muu ku sininen/lila jos alla on jo sininen :/ Parempi varmaan varjata jollain mita on jo kotona, koska muuten tulee sit kahet eri juurikasvut, ku on taa blondattu ja sit tulee viela omat paalle kun taa tasta kasvaa. Huoh. Meni taas hiussuunnitelmat pilalle :D Yllari.

Jokatapauksessa, hiushommien jalkeen Robert tuli kotiin. Jumitettiin sohvalla jonku aikaa ja katottiin Law & Order: SVU'ta. Mikas sen jouluisampaa kun katsoa kun New Yorkin parhaimmat poliisit ratkoo seksirikoksia :P Sit mentiin Robertin vanhempien luo, ja sen keskimmainen sisko, se kuka jaksaa aina olla jotenki tosi vaikee, oli tosi vaikee ja valitti siita etta ku tultiin kaikki nii myohaan sinne. Vaikka me mentiin myohemmin just siks kun olin soittanu sinne aikasemmin ja vanhempi sisko oli kans tulossa vasta neljan ja viiden valilla, ja oli ite just tullu sinne ehka 2 minuuttia ennen meita. Nii sit taa vaikee tyyppi lahti meneen jonnekki, mut kaikilla oliki sit paljo kivempaa ku se ei ollu siella :D En ymmarra minkatakia jonku ensimmainen reaktio kaikkeen on olla tosi vaikee. Kaiken pitaa olla vaikeeta, kaikki on aina jonku toisen syyta, jne. Paljo kivempi viettaa joulua ilman tyyppia kuka on jatkuvasti pahalla tuulella koska teit jotain vaarin ennen ku edes tulit paikalle. Tuntuu etta siella oli enemman ruokaa Thanksgivinginia, nii nyt ei tullu ahdettua mahaa ihan tayteen mutta jai sen verran ruokaa kuitenki etta saatiin ottaa kotiin vaha stuffingia ja green bean casserolea. Robertille tuli paistia ja kinkkua kotiin, ja sen aiti oli ostanu mulle Tofurkey paistin mut unohti teha sen! Niin sain sen kotiin ja aattelin teha sen tanaan :D Feikkikalkkuna paisti on ihan parasta. Siita riittaa sitte huomiselle ja sita seuraavallekki paivalle!

Ruokailun jalkeen avattiin tietenkin sitten lahjat. Robertin vanhemmilta tuli muutama vaatekappale, uudet tyynyt, joita oltiin pyydetty (meni heti sankyyn ne tyynyt ja SIIS EI TARVI TOISTA TYYNYA ALLE JOS HALUAA MAATA SANGYSSA JA KATTOO DVD:TA KONEELTA :D), rahaa, joka tallanen ilmakeitin mika niillaki on, mika vaikuttaa tosi katevalta :D, sit joku sellanen spiralizer juttu milla leikataan vihanneksia, olutta, hatapatteri joka kestaa vuoden lataamisen jalkeen. Siihen vois siis kytkea mita tahansa elektroniikkaa, ja siina on myos taskulamppu ja siihen tuli myos ne sellaset auton akun starttaamiskaapelit. Tosi kateva jos lahtee vaikka reissuun autolla jonnekki, tai menee telttailemaan tai sahkot menee kotoa. Sit myos saatiin sellanen tv-homma, mika laitetaan tv:seen kiinni ja sit wifin avulla voi kattoo kaikkee tv:n kautta! Nyt vaan pitais laittaa se wifi tanne kotiin :D Mut sita suuremmalla syylla. Sain myos lisaa kosteusvoidetta. Ei tarvi varmaan vuoteen ostaa nyt ku niita on jo 5 :D Ja teeta tuli kans. Sit syotiin piirakkaa ja katottiin Christmas Story'a vaha aikaa takkatulen aaressa ja sit Kaunotarta ja Hirviota. Lahettiin kotiin ku alko niin vasyttaa, ja kotona sit oli lisaa lahjoja.

Rottien lemppari lahjaks paljastu ne sellaset siementangot. Niita ne oli yrittany availla jo jonku aikaa, niin nyt ne sai ne, eika niita kiinnostanu mikaan muu lahja ollenkaan. Jouduin ite avaamaan niitten lelupaketit :D Ehka sit kun noi tangot on syoty niita kiinnostaa lelut enemman. Mun vanhemmilta tuli lisaa vaatetta, Robertki sai hupparia ja sukkaa ja aluspoksya ja kaikkee tallasta. Oli tarvetta kaikille niista. Ma sain pari paitaa ja hametta ja villatakkia. Myos uusia luomivareja, joita en malta paasta kokeilemaan. Huomenna ainaki on meikin aihetta kun on toita. Tuli myos uudet pyyhkeet mitka meni neki heti kayttoon, ja saatiin molemmat uudet kengat. Oispa kuva meian entisista koska ne on nimenomaan ENTISET. Robert sai myos sen yhen South Park pelin, ja meilla on aina ennen toiminu Euroopasta ostetut pelit Xboxilla, mut sit Robert selvitti etta se johtuu ihan julkasijasta. Monet julkasijat ei valita, niin ne pelit kay taallaki, mut sit toiset taas valittaa ja molempien harmiks kavi niin et ton South Park pelin julkasijat oli rajottanu sen silleen ettei se toimi meian boxilla :( Yritettiin paria kikkaa viela, mut ei niista mikaan auttanu. Nyt en sit tiia etta mita me tehaan pelilla :/ Harmi. Kummatki ootettiin et paastais pelaamaan tota. No, niin kay joskus :/ Pitaapa tastalahtien ottaa tuo huomioon, kun ei ennen olla sen takia ku kaikki pelit sieltapain on toiminu ihan hyvin.

Pyyhkeiden ja tyynyjen lisaks otin heti uudet porrosukat ja pyjamat kayttoon ku taalla sisalla on niin jarkyttavan kylma taas vaihteeks. Ja alettiin kattoon Fargon kakkostuotantokautta sangyssa. Sit muuten sain pomolta ja sen miehelta uuden mukin ku rikoin vahingossa mun viime vuotisen, ja taa muki onki paljo parempi. Just sopiva keittomuki :D Ja sit sain kaikkee herkkuu, juustoja ja kekseja ja popcornia ja Italian sodaa ja vaikka mita. Se sano etta nailla pidetaan hyva olohuone picnic :) Pidettiin sellanen sitte eilen ennen ku lahettiin joulunviettoon.

Nyt imeskelen tassa kurkkupastillia, jonka tehtavana on lieventaa tata erikoista oloa mun keuhkoissa. Keuhkot tuntuu sellasilta milta ne tuntuu jos on flunssa, sellaset raskaat ja raastetut :P Mut kun ei oo flunssa. Oon tassa yrittany olla tupakoimattaki sen takia, eilen yritin yhen polttaa koko paivana eika siitakaan oikeen tullu mitaan. Toivottavasti on vaan joku valiaikananen juttu, etta menee itestaan pois kunhan en riehu rookien kans. Pitais varmaan juoda enemman vetta kans. Sehan nyt auttaa ihan kaikkeen :P

Sellaset Christmasit ja joulut. Oli kylla ihanan rauhallinen joulu, ja jotenki tuntu just kivan rauhalliselta. Huomenna sit takasin arkeen. Tulee muuten yks Robertin lahjoista postissa huomenna. Sit viela toinen torstaina, ja kohta onki jo uusi vuosi kemuineen!

2 comments:

  1. voitteko yrittää myydä sen pelin vaik johonki peliliikkeeseen ? tai en tiedä ottaako ne jos se on väärän alueen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Robert mietti just tota ensin mut ei ne kylla varmaan ota sita jos ei se kerran toimi :/

      Delete