Friday, December 23, 2016

Built like an Amazon.

Now playing: Rob Zombie feat. Lionel Richie & Trina - Brick House 2003. Kova meininki.

Vaha siivoillu taalla. Keuhkoissa tuntuu sellaselta milta tuntuu joskus ku on yska/flunssa mutta kun ei oo kumpaakaan. Ellei taa nyt oo taas joku mun kropan tapa sairastua, etta tulee joku yks random oire eika sit mitaan muuta. Mutta en tiia. Jos helpottais kun on vaha imuroinnu ja sellasta :P Kylla taalla viela olis siivottavaa jos vaan kerkeais. Menee varmaan se joulu sit siina etta siivoilen..

On siis toita riittany, kun pomon on pitany teha nettiliikkeeseesaan kaikkia joulutilauksia. Se tekee sellasia megajumbo nelottuja peittoja jotka sit myos maksaa ihan kivasti! Ja sit se tekee pehmoleluja jne, ja silla on ollu ihan hirveesti toita kotona sen takia, niin oon sit pyorittany liiketta yksin koko viikon ja sita edellisen viikon. Otin eilisen vapaaks koska oon ollu toissa koko ajan ja Robertilla oli kans vapaata niin halusin kereta vaha viettaa aikaa senki kans valilla. Talle paivalle ei sit pyydetty toihin, mutta huomiselle pyydettiin. Eli jouluaatto menee toissa. Meni viime vuonnaki, et ei haittaa. Menin kylla sit viela drinkeille kavereitten kans toitten jalkeen, mut ei taideta menna tana vuonna. Kaveriki puhu vaha sita et kuin kiva se uus vuosi tulee muka oleen ku meita ei tuu oleen yhta monta tana vuonna ku yleensa. Ku se on eronnu siita sen narkkariluuseri miesystavasta nii se tyyppi ei tietenkaan tuu oleen siella. Sit yks kaveri menee naisystavalleen itarannikolle. Yks tulee sit vasta myohemmin ku sen bandilla on keikka, tosin se kylla tuo sit yhen toisen mukanaan. Ja Robertki joutuu aikasin aamulla toihin nii mekaan ei sit voida olla kovin myohaan. Blololo. Kunhan nyt yhen karaokebiisin sais vaanneettyy ja otettua vaha skumppaa ja herkkuja nii oisin tyytyvainen. Katotaan nyt miten kay.

Joululahjat on melkeen ostettu. Harmi vaan et tuli jotain vaivaa Amazonin kans nii nyt sitte Robertin lahjat tuleeki myohassa. Mulla on sille kylla 2 lahjaa taalla kotona multa, niin etta ehka se parjaa niilla sitte siihen asti etta ne muut tulee ens viikolla. Ja sen sukassa on pari kivaa juttua. Ja onhan sille lahjoja mun perheelta taalla kotona ja sit sen vanhemmilta kans sunnuntaina. Rotille pitaa hankkia jotain sukkaan ja sit jotain pienta lelua olin ajatellu. Mut sen kerkee tanaan tai huomenna viela. Robert halus lahtee ostoksille tanaan ku se ei oo ostanu mun lahjoja viela :D Haluaisin edelleenki kattoo Jessicalle jotain lisaa, mut silla ei oo nii kiire ku en kerkee lahettaa niita ku vasta joulun jalkeen. Muuten on homma hanskassa. Tosin pitaa noille Robertin siskojen lapsille keksia jotain. Mika onki sit vaikeeta.

Jaa'a. Nyt meen tasta. Katotaan millon kerkeaa taas kirjotella. Nyt joulun jalkeen ei kylla tuu yhta paljo tehtya toita nii palautuu taaki normaaliin rytmiin :P

2 comments:

  1. Jouluja vaan. Mahtoikohan mun joulukortti tulla perille (laitoin sen postiin täällä marraskuun puolvälissä :D) ?

    Mulla oli Amazonin kanssa hyvä suhde juuri, tilasin joulukuun alussa jotain kirjoja ja osa niistä tuli jo, sieltä USAsta asti :D Lupasivat tammikuun puolvälissä toimituksen mut niin vaan oli paketti tällä viikolla eteisessä :) Toivottavasti sunkin tilauset tulee pian !

    ReplyDelete
  2. Hyvia jouluja! Tuli se, jonku aikaa sitte mut en vaan saannu sanotuks aikasemmin 😀 kiitos vaan! Jai itelta lahettamatta kortit tana vuonna. Toivotaan nain, mut kunhan ne lahjat tulee sielta joskua nii oon tyytyvainen 😀

    ReplyDelete