Sunday, February 15, 2015

Toisten arki.

Tassa blogissa usein kerrotaan ihan paivittaisista jutuista, niinkun esim. mita on tehty paivan aikana, niinkun kotihommia ja mita ruokaa on laitettu ja sellasta. Mika saattaa olla muiden mielesta tosi tylsaa luettavaa, ja on tavallaan aika tylsaa kirjoteltavaakin. Oon mietiskellyt tata asiaa paljon ja huomannut etta mua itseani kylla kiinnostaa muiden arki tosi paljon! Musta on kiva kuulla mita toiset syo, tai mita tuli ostettua kaupasta, tai aamurutiineista, jne. En tieda mika siina on niin kiinnostavaa, mutta jotenkin se vaan on :D Ehka se on just se kun se vahan raottaa ovea toisten maailmaan, ja huomaa miten erilaiset/samanlaiset tavat toisilla on. Esim. jos jollain on lapsia niin sittenhan niitten aamurutiinit ja viikonloput nayttaa ihan erilaiselta kun omani, tai kauppareissutkin on ihan erilaisia. Jos joku sinkkuilee niin on sitten senkin rutiinit ja muut arkien asiat ihan erilaisia kun omani. Tai jos jollain on vaikka harrastuksia. Tahan sisaltyy myos se etta kiinnostaa aina nahda milta muiden luona nayttaa myos. Sehan on myos osa arkea. Tanaan olen itse tehnyt vahan tallaisia arkihommia. Kavin kaupassa, hoidin kouluhommia (jee, ostin kaikki koulukirjat neljalla kymmenella dollarilla! Tai siis yhteensa oli jotain 40 dollaria! Tosin hyvin kylla :D) ja pesin rottien hakit. En muistanut ostaa paria juttua niin Robert nappaa ne ennen kotiin lahtoa toistaan. Nyt mulla on tofu kalkkunapaisti uunissa, ja kun se on valmis, keitan nopeasti perunamuusin ja bearnaise kastikkeen ja Robert paistaa itselleen kananrintaa. Musta on aika hauska etta me yleensa syodaan "samaa" tai samanlaista "lihaa" :D Tai jos Robertilla on kanaa/kalkkunaa, niin on mulla joku vege versio siita samasta. Tai jos silla on pihvia, niin oon ma ostanut jotain vegepihvia tms. On sellanen kiva kotiruokailta joka vietetaan sohvalla telkkariohjelmien parissa. Sieltahan tulee Worst Cooks in American viimenen jakso ja sen jalkeen Cutthroat Kitchen missa uuuuhhh aaah Anne Burrell on tanaan tuomarina :D Ja sit ois toi Saturday Night Live'n 40-vuotis jakso ja siella on kaikkia vanhoja ja uusia tuttuja vuosien takaa ja kaikkee kivaa! Etta tallasta arkista :D En tieda. Joku siina on niin mielenkiintoista. Nakee vahan jonkun toisen elamaan. Ja mikas sen parempi tapa kun raottaa sita arjen ovea. Huomenna ajattelin hoitaa laksyja pois alta, ja tietenkin hengailla pikkuisten kanssa! Ja voisin yrittaa ehka kirjottaa pari kirjettakin niin saisin ne lahetettya talla viikolla. Olis swappiakin lahdossa kerrankin :D Ja hiusvaria pitaa kayda ostamassa etta on hyvat hiukset sitten synttarikemuja varten ;D Juhlitaan lauantaina kaymalla parissa eri panimossa! Jee! Ja keskiviikkona rauhallinen illallinen sushipaikassa parin hyvan ystavan kanssa. Nainpa nain. Hyvia arkihetkia kaikille :D Ja mukavaa alkavaa viikkoa (jee, taalla on huomenna vapaapaiva! Ei koulua!)

4 comments:

  1. muaki kiinostaa aina muitten arki jutut :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. onko se sustaki just se ku nakee miten muilla eletaan? :D

      Delete
  2. Mustakin arkisista asioista on kiva lukea eikä aina vaan mikä merkkilaukku ja mikä huulipuna.. Pintaliitoa.. Real life<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. niinpa! alkaa valilla kyllastyttaa kun monien blogien sisalto on just sita etta nyt on ostettu uus laukku ja nyt on kokeiltu jotain uuden merkkista huulipunaa jne. siis toki sellasiaki on kiva lukea! mutta harvemmin kiinnostaa joka paiva lukea sellasta. onhan seki tietty osa arkea etta laittaa vaikka naamaa jne. mut siis kyl se on taa oikee elama mika on paljo kiinnostavempaa :)

      Delete