Wednesday, December 24, 2014

Jouluaatto.

Hyvaa joulua Suomi. kello on 2.10 yolla, eli Suomessa on ollut jouluaatto jo jonkun aikaa. monet varmaan jo syovat paivallista perheineen. mun pitaa viela selvita jouluaatosta, koska nyt on vasta aaton aaton ja jouluaaton valinen yo. ei silla ettako olisi mitaan valia: USA:ssa joulua vietetaan vasta 25 paiva. huomenna siis vietetaan kavereiden kanssa ja ylihuomenna on sitten joulu. me vietetaan siis tana vuonna joulua ihan oman "perheen" kesken, eli mina, Robert ja rotat :) ajattelin huomenna kayda elainkaupan kautta jos se on auki ja ostaa joululahjat pikkuisille :) tama on Thomasin toinen ja viimeinen joulu, joten lahja tuntuu tarkealta. Tama on myos Samin ja Cornelian ensimmainenjoulu, joten se on niidenkin kannalta tarkea. Fredrick viettaa myos joulua numero 2 meidan kanssa (tosin Fredi elaa varmaan ikuisesti) ja vaikka Ruyter onkin jo toista joulua (jos ei kolmatta, riippuen syntymapaivasta) elossa, niin on tama hanen ensimmainen joulu meidan perheen kanssa. eli pari tarkeaa syyta ostella lapsille lahjat :DFredihan taytti 2 vahan aikaa sitten, niin sekin patee. kavin hakemassa Robertille lahjakortin yhteen baariin tanaan. Menin marilla hiuksilla, shortseissa ja t-paidassa ja ilman sukkia ulos. oli yli 20 astetta lamminta, lahemmas 30 varmasti. oli ihanaa! hiukset kuivu heti :D lammin joulu on sellanen asia mita arvostan nykyaan. en halua etta jouluna sataa, tai tuulee kylmasti. haluan etta on lammin, niinkun taalla nyt onkin ollut melkeen joka vuosi kun olen viettanyt joulua taalla. se on musta joulu. en kaipaile valkoisia jouluja, silla lumi ei oo koskaan ollut mikaanmun juttu, tai talvi muutenkaan. se oli kivaa joskus pienena, mutta kun on tarpeeksi kauan asunut lampimassa, ei osaa edes kuvitella sellaisia keleja (nimim. valitin koko Suomenreissun noin 2 vuotta sitten :D) nyt menen nukkumaan ja huomenna pitaa muistaa katsoa Santa trackeria ;D joulua jne.

2 comments:

  1. Täälä ulkoiltiin lumisateessa ja -7 astetta pakkasta . Vedisade joulujen jälkeen tuntui ihanalta ja joululta<3 hyvää joulua myös rotta lapsille!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuulostaa just hyvalta joulusaalta :) hyvia jouluja teidankin perheelle :) rotskut on ollut kiltteja tana vuonna; tulee paljon paketteja!

      Delete