Sunday, December 7, 2014

Joulu mielessain.

Diu diu. joulujuttuja tassa mietin. kannattaako tassa vaiheessa enaa edes ostaa joulukalenteria? kuinka monta korttia pitaa teettaa? mita kenellekkin pitaa ostaa joululahjaksi ja kerkeanko ajoissa ostoksille? tana vuonna tuntuu etta kiinnostus kortteihin on ollut vahempi kun viime vuonna, tosin olin aika agressiivinen viime vuonna ja lahetin kaikille kortin :D tana vuonna ajattelin vaan laittaa niille ketka haluavat kortin, perheelle ja kirjekavereille. voiolla etta tilaan pari ekstraa varmuuden vuoks, vaikka mulla on viela 4 viime vuotista tallella jotka vois myos lahettaa, jos joku ei saannut sellasta viime vuonna. en edes tieda viela muuten etta mita kenellekkin ostaa. yleensa on niin koyha joulunaikaan (nyt varsinkin, piti kysya jos isoaidilta heruisi rahaa elamiseen) etta yleensa vaan sisko, rotat ja Robert saa joululahjat. tana vuonna mulla on jo isalle kylla lahja, koska ostin sen pari kuukautta sitten! pitais keksia siis aitillekkin jotain, koska ei tunnu kauheen reilulta etta isalle on jotain ja aidille ei :Dsisko yleensa kertoo toiveitaan muttei keksinyt mitaan viimeks kun juteltiin. haluaisin ostaa vauvallekkin jotain kivaa, tai siskollehan se on nyt viela kun vauva on "tehtaalla" mutta en osaa ostella vauvoille mitaan :D viimeks kunoon vauvalle ostanut mitaan tais olla vuonna 2006. hevarikaveri sai tyton, ostin sille paakallotutin ja samanlaisen tuttipullon. voi voi. onneks lemmikeille on helppo ostaa lahjoja :D ei muuta kun purulelu ja karkkipussi.osallistun myos tana vuonna rottien jouluun. nettituttu jarjestaa sen joka vuosi.rottaomistajat paritetaan randomisti ja sulle sitten lahetetaan toisen omistajan osoita ja vahan Iinfoa niiden rotista, ja sitten ostat rotskuille lahjan :) jatkanpa joulufundeerauksiani samalla kun valittelen nenan kirvelemista ja silmien vuotamista. huoh.

2 comments:

  1. Musta lemmikeille on vaikeampi ostaa ku vauvoille:D viime vuonna kummikoira sai hampurilaisen ja ranskalaisten muotoisia herkkuja :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ihanaa, kummikoira <3 :D mun paras ystava on meidan rottien kummi :D musta se on helppoo kun ne ei oo niin nirsoja, niin ostaa vaan jonkun kivan lelun tai sitten lahjoo herkuilla :D toisaalta, meilla on noi karvapallot lelujen kannalta ehka vahan tylsia etta niille ei ihan kaikki lelut kelpaa. ehka mulla ei vaan oo tarpeeks kokemusta vauvajuttujen ostelusta, kun taas lemmikeille shoppailusta on runsaasti kokemusta!

      Delete