Sunday, December 14, 2014

Ai helvetti.

Hyi kun on kylma! sisalla ja ulkona. istun olohuoneessa ihan jaassa. meilla oli pari paivaa sitten pienehko myrsky. pohjoisosassa osavaltiota myrskysi kunnolla, meilla taas ei niinkaan. satoi pari paivaa, mika oli ihan tarpeellista. harmi vaan etta myrskyn mukana tuli talvikelit. viime yona oli 9 astetta ja nyt on 15 astetta. eli ihan liian kylma! hrrr. vihaan kylmia keleja. ja jos ei se nyt ollut tarpeeksi, niin on mun paassa jotain vikaa; sita on sarkenyt melkeen 3 paivaa. Torstaina pelattiin triviaa ja juotiin kaljaa, mutta join vetta jokaisen kaljan kanssa ja tama paansarky ei alkanut kun myohemmin perjantaina. koko loppupaivan ja illan sarki. perjantaina tehtiin vaan ruokaa ja katsottiin tv:ta eli ei ollut mitaan syyta miksi eilenkin oli paansarky. eilen join varmaan 3 litraa vetta. tama tuntuu sellaiselta paansarylta. eilen illalla join kaljaa kun ajattelin etta mita valia, jos tama ei ole menossa ohi :P ja tietty tanaan on vielakin paa kipee. tosi kivaa :P aina kun laitan paan alas, sattuu. tanaan on kaverin synttarikemut. en tieda miten tama onnistuu tan hedarin kanssa, mutta pitaahan sita kaveria juhlia. pitaa varmaan taas vaan juoda paljon vetta ja napsia sarkylaakkeita. kylma ja paansarky. juuri nain halusinkin viettaa joululomani :P

2 comments:

  1. Mul auttaa burana caps päänsärkyyn. Mummi sano mulle monesti et pään roikottaminen alaspäin pitäs auttaa ku rupee veri kiertää päässä..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taalla kun ei o buranaa. en tieda et mika ois samanlainen ku yleensa ostan vaan jotain kaupan merkkia. mut huomasin etta vaikka sattu roikottaa paata alaspain nii hetken paasta se alko helpottamaan :)

      Delete