Monday, July 30, 2018

Noise, noise noise.

En oo tehny mitaan listoja hetkeen, ja tuli tallanen mieleen ku kattelin tassa L-Wordia ja Tasha istuu sohvalla kuuntelemassa milta kello 6 illalla kuulostaa, koska se ei oo yleensa kotona siihen aikaan.


Lemppari aania. Aania joista tulee hyva olo. Tulee jotain kivaa mieleen, tai turvallinen olo. Ei kylla missaan specific jarjestyksessa.

  • Trolley/raitiovaunu/tollanen light rail liikenne. Varsinki ku niista kuuluu se sellanen piu-piu aani ku ne lahtee asemalta joskus. Harmittaa ettei North Parkiin tai muutenkaan midcityn  alueille kulje trolleya, mutta vat kan jyy duu? Joihin paikkoihin kun meen niin meen ensin bussilla ja sit vaihan trolleyyn. Tulee menevan kaupungin sellanen ihana olo. T. pikkukaupungista lahtoisin.
  • Liikenne. Musta on ihanaa asua moottoritien vieressa. Niinkun ihan oikeesti :D Kun asuin viela mun kotikaupungissa, asuttiin aika rauhallisella alueella, nii musta oli kivaa olla tadin luona yota koska sen makuuhuoneen ikkunan vieressa oli iso tie, jota pitkin kulki enemman liikennetta ku kaupungin toisella puolella missa me asuttiin. Tykkaan ku aamulla liikenne alkaa taas jos siina viidelta. Tykkaan etta yolla tuuli puhaltaa mukanaan hiljasta yoliikennetta makuuhuoneen ikkunoista. 
  • Matkijalinnut. Kevaan merkki on se, ku myohaan illalla kuulee viela lintuja. Ne on yleensa matkijalintuja. En ollu mielestani ennen kuullu illalla lintuja, kunnes kerran vaan huomasin etta oho, taallahan laulaa linnut viela pimeallaki. Ja sit aloin huomaamaan joka vuosi. Sellanen kiva vuodenaikojen vaihtumisen merkki vaan. 
  • SeaWorldin ilotulitukset. Mut niita ei enaa kuulu, ku ne lopetti ne paivittaiset (vaan kesa aikaan) ilotulitukset :( Nyt ne kuuluu vaan juhlapaivina, ja niita nyt ei oo kauheesti kesan aikana. Itsenaisyyspaivan viikonloppuna ne ilotulitti koko viikonlopun, etta se oli ihan kiva. 
  • Heinasirkat. Muistan ku ensimmaista kertaa kuulin heinasirkkojen soittoa kesailtana. Se oli jotenki super amerikkalaista :D Nyt kuuluu normaali elamaan, eika sita edes aina tuu kauheesti ajateltua, mutta hiljasina iltoina on ihana kuunnella niita. Kuuluu tanne sisalle asti jos on ikkunat auki! 
  • Air Fryerin humina :DDD Tamakin ihan oikeesti, vaikka hassulta kuulostaaki! Sen humina on jotenki kotoisa :D Myohasena iltana vaha air fryerin huminaa, ranskalaisten tuoksu ja sellasta. Tykkaisit kuule varmasti itekki!
  • Meri. Jos joku ei tykkaa meren kohinasta, nii se on sit varmaan kuuro. 
  • Rankkasade. Taa on nyt kans vaha tallanen klisee, niinku tuo ylempi tuossa, tai mahdollisesti myos muutama muuki yllamainittu. Varsinki jos on peltikatto, ja rannit kolisee. Oikeen sellanen kunnon meteli. On myos kivaa jos tuuli vaha viskoo sita sadetta. Melkoset volyymit, jy nou. Pihan kivilaatotus latisee. Kuuluu ku autot ajaa latakkojan lapi ja vetta roiskuu joka paikkaan. 
  • Avaimet lukossa, kun oon ite jo kotona. Mut siis vaan jos se on Robert :D Mutta kenellakaan muulla ei oo avainta, nii se on Robert. Mutta se ku oottelee etta se tulee kotiin, ja kuuluu ku screen door aukeaa (ja siita kuuluu se oma aani) ja sit avaimet tyontyy lukkoon. 
  • Diners. Se ku on aikasin aamulla jossain sellasessa dinerissa. Sellanen kuppilan humina, ihmiset on yleensa hiljaa, ja kupit kolisee ja haarukat kay kohti lautasta. Taustalla jossain soi hiljasella radio. Jos taivas on oikea paikka, nii se kuulostaa aina tollaselta dinerilta ihan varmasti. Ja siella soi Buddy Holly taustalla. 
  • Toisen tyytyvainen sellanen huokaus/ynahdys ku tulee kainaloon. 
  • Ku rotta nousee keskella yota juomaan vetta, niinku ihmiset joskus :D Mutta ku niitten pullosta kuuluu se sellanen klikkaava aani. Oon joskus ku on ollu enemman rottia kerrallaan pysytyny tunnistamaan pullon klikkailusta rotan joka on silla hetkella juomassa :D Siis ilman etta katon kuka siella juo vetta. Mika on aikamoinen skillsi, kuulkaa.

Siinahan niita nyt oli muutama. 

No comments:

Post a Comment