Monday, July 16, 2018

With glee, bitch.

Hohhoijaa. Onpas tylsaa. Kello on melkeen viis iltapaivalla, ja tassa on viela monta tuntia yksin kokottamista jaljella. Rottia en oo viela paastany jalottelemaan, ku aattelin etta se on kivempi sitte illemmalla teha se. Vaikka ne ois tassa jo moneen kertaan kerennykki olla jo kopottelemassa jos oisin paastany ne.


Robert on siis iltavuorossa. Tama on se vuoro, mita se teki sillon ennen aikoinaan, ku valvottiin aina myohaan jne. Ennen ku silla vaihtu tayspaivasesti aamuvuoroon. Se oli eilenki iltavuorossa. Se oli ihan kiva silleen, et ku itella oli vapaapaiva, nii sai aamulla yhessa lohota ja syoda aamupalaa ja kayda suihkussa. Mut toisaalta, sunnuntaisin on kivempi ku se tulee kotiin aikasemmin nii paasee tekeenki jotain. Nyt ei siis oikeen voinnu. Mut eipa tuo mitaan. Sen jalkeen ku se meni toihin nii hengailin kaks tuntia rottien kans, ja siivosin niitten hakin ja sen jalkeen menin sit yhen kaverin luo. Sinne jain jumittamaan siihen asti etta Robert tuli kotiin. Katottiin paskaa tv:sta ja se esitteli mulle joka ikisen Lush-tuotteen minka se omistaa. Se on siis Lushilla toissa. Tehtiin kasvonaamiot, mut silleen oikeen kunnolla, alusta loppuun, etta ensin pestiin naama jollain spesiaalisaippualla, ja sit naamio, sit joku toner suihke ja kosteusvoide siihen paalle. Se teki myos ruokaa. Oli hyvaa. Ku tulin kotiin, juotiin Robertin kans yhet kaljat ja vaihdettiin paivan kuulumiset ja juteltiin hetken ja sit mentiin vaan sankyyn ja laitettiin jotain pyoriin ja mentiin nukkuun. Etta ihan mukava ilta kuitenki.


Tanaan aamulla samaa, etta pystyttiin kattoo kaikee yhessa. Preacherin uusin jakso tuli katottua. Nyt kylla vaha taas meinaa se tahti siina sarjassa olla hidas, mika vaha hairitsee, mut siis muuten kylla on ollu aika mielenkiintonen meno. Janna naha etta mihin suuntaan ollaan menossa. Liian vaha kylla herr Starria nakyny, se on tietenki aina hairitsevaa :P Sit ku Robert lahti toihin nii katoin viela uusimman jakson Pose'a. Se loppuu kohta. Ens viikolla tulee viimenen jakso. Toivottavasti siita tulee toinen kausi. Jotain tassa hengailin itekseni ja meikkailin ja tein kasvonaamioo ja sellasta, ku kaverilta tuli kokonainen pussillinen Lush-tuotteita mukaan eilen. Vaha liian hyvan nakonen istuun yksin kotona tanaan ;D Mutta nain kay joskus. Kavinpa sentaan ostamassa vessapaperia kaupasta! Nii sain vaha pysayteltya liikennetta samalla :P Ostin myos hiusvaria nii ehka saan pois tata paskaa vihreeta. Ois mulla kylla tuolla sita oikeen sellasta kunnon tokottia mutta ku en uskalla enaa yksin kayttaa sita, nii kaupan pakettivarilla joutuu nyt parjata. Toivottavasti tarttuu juuriin. Jos ei, nii joutuu sit varmaan laittaa sita kunnon staffia paahan.


Kerkesin tossa ottaa sellaset 20-30 minuutin nokkaunetki. Yhen dipinki oon tassa kerenny syoda. Nyt pyykkaan ja sen jalkeen en tiia mita keksis. Lakananvaihtoa ehka. Vois siivota, mut ku se on vaha tuosta jaksamisesta kiinni. Mutta ehka se inspiraatio iskee, jos tuntee olonsa tarpeeks tylsistyneeks. Ainahan on toki tuo Sims 3, mika on edelleen kesken. Saastan niille tarpeeks rahaa, etta ne voi ostaa auton ja menna yhessa kaikkialle, ettei tarvi erikseen jollain taksilla aina menna :D Nyt ku ne on molemmat saannu ylennyksen toissa.



Sellasta viela etta toissapaivana, yks entinen kaveri oli lahettany mulle sahkopostia. En oo sen kans ollu missaan tekemisissa VAHINTAAN vuodesta 2012. Muistan asian nain, etta ku yhet kaverit meni sina kesana naimisiin, nii niitten haitten jalkeen oltiin lahossa viela baariin parin kaverin kans, ja en enaa jaksanu sit vaantaa tan tyypin kans tekstiviesteissa nii sanoin sille suoraan et ma en nyt oikeen jaksa tata sun asennetta enaa, ja sit jatin vastaamatta. Sit se lahetteli aina valilla viesteja, mut en enaa vastannu. Lopulta silta ei enaa tullu viesteja, ehka joskus sillon tallon mut mulla vaihtu sit numero ku hankittiin uudet puhelimet ja silla ei ollu sita numeroa. Eli siita on siis tosiaanki aika kauan sitte, jo 6 vuotta sitte, kun oon sen kans ollu missaan tekemisissa. Onpa muuten hassua ajatella etta mulla on taallaki jo sellasia "entisia ystavia." Monesti ku ajattelen entisia ystavia niin ne on tyyppeja Suomesta kenen kans valit meni toooooooooosi kauan sitte, tai tyyppeja Ruotsista ja siitaki nyt on jo melkeen kymmenen vuotta sitte. Jokatapauksessa; tama tyyppi nyt sitte lahetti sahkopostia ja kyseli kovasti etta mita kuuluu ja voitaisko naha ja oispa nii kiva jutella pitkasta aikaa jne. Pahotteli sita ku HAN ei oo ottanu yhteytta nii pitkaan aikaan. Melko itsekas tyyppi kyseessa, ku ei ees tajua etta joku toinen on tahallaan katkassu siihen yhteydet. Aika klassinen tuo-tyyppi-meno. No, aattelin etta jos nyt nukun yon yli ja katotaan sit huomenna vastaanko mitaan. Paitsi etta enpa kerenny seuraavana paivana edes ajatella koko asiaa, ku se oli jo facebook messengerissa lahettany viestipyynnon. Avasin sen pyynnon ja se oli lahettany samaa siella, etta oispa kiva naha taas ja sori ku en oo ottanu yhteytta ja blablabla. Sit viela pari kuvaa siita. En oikeen tajunnu et miks se lahettais itestaan kuvia, paitsi ehka jos se aatteli etta nimesta en tunnista, mutta kuvista kylla. Silti vaha hassua. Yhelle kaverille laitoin viestia ja kyselin etta millanen taa tyyppi on nykyaan. Kuulemma ihan sama paska ku ennenki. Nii en nyt oo ihan heti avaamassa ovia mihinkaan ystavyyteen. Kyselin sen neuvoa ja se sano etta joskus ihmisten on vaan kuultava totuus jne. Ja etta ehka on vaan sanottava sille etta sori etta MINA katkasin yhteyden, mutta mulla on siihen hyva syy ja se johtuu siita etta tunsin niin ja nain. Mut ku en jaksa, ku paasee helpommalla jos ei vaan vastaa :P Joku muu kertokoot sille miksei silla oo kavereita. Nyt oon kuitenki ollu vastaamatta jo kolmatta paivaa, ja en oo sen viestipyyntoa edes hyvaksyny tai poistanu edes, nii annan sen nyt vaan olla limbossa ja neiti voi sitten siita paatella mita huvittaa. Silla ei oo tarpeeks sellasta self-awarenessia (kuten huomaa siita etta se luulee etta se jotenki katkasi yhteyden) ajattelemaan etta mua ei huvita vaan vastata. Ihan varmasti luulee vaan etten kayta sosiaalista mediaa kovin usein. Oi voi.


Jaahas. Saas naha mita kaikkee sita keksii tana iltana sitte. Robert ku tulee kotiin nii ainaki tulee vedettya pizzaa. Nain sovittiin. Ois pitany jotain salaattia ostaa kaupasta mutta nyt unohtu. Bloo. Jos jollain muulla on tylsaa, nii saa laittaa viestia. Kylla te tiiatte mista mut loytaa! Nii ja siis sit ku taalla on vaha myohempi nii teilla on siellapain maailmaa aamu, nii etta luurit auki vaan :P

No comments:

Post a Comment