Wednesday, August 1, 2018

You're a lush, and I hate it.

Tuntuu etta sanon nain joka kuukausi, mutta voitteko kuvitella etta nyt on jo elokuu?! Mitakohan helvettia? Kesa senku porottaa, mutta kohta on joulu. Aika sairasta, ku oikeen aattelee. Vois olla kesa jouluun asti, paitsi etta se ei ehka tee yhtaan kenellekkaan hyvaa, nii jos ei sit kuitenkaan.


Oon ehka seitkytviis kertaa maininnu, etta mun kaveri on toissa meilla naapurissa. Siis niinku mun tyopaikan naapurissa, ovet on vierekkain ja silleen. Nii se on kivaa. Mut silla on toinen tyo Lushin liikkeessa, nii sain silta taas pussillisen Lush-tuotteita. Sain kaikkia naytteita ihonhoitoa varten, koska se tekee mulle ihonhoitosuunnitelmaa talla hetkella, ja valittiin yhessa sunnuntaina ku olin sen luona tuotteet just mua varten ja nyt sain sit naytteet niista kaikista, etta pitais narrow it down mita haluan. En malta oottaa etta paasen kokeileen naita kaikkia! Kasvonaamioita kaytan mielellani, ja sunnuntaina sain naytteeks yhen kasvojen pesuaineen, johon oon jo kerenny tykastya, nii oon melko varma etta se on THE ONE. Sit ohimennen mainitsin miten paskat mun hiukset on, ku en jaksa ikina huolehtia niista, ja silla on vaha sama ongelma, nii se osas suositella jotain hiusjuttuja kans, nii nyt sain vaha sellasiaki naytteita. Mun peilikaappi alkaa oleen saman nakonen ku sen peilikaappi :DD Joka on ihan taynna Lushin juttuja, mut sit silla on vessan muut kaapit kans taynna, sellanen kaapin taso taynna, kylpparin ikkunalauta taynna.... Kohta se oon mina. Nii ja sit jaakaappi ja pakastin kans. Mulla on kaks sellasta kasvionaamioo mitka menee jaakaappiin, ja ne on just parhaita molemmat. Aattelin etta noi jelly maskit vois kans kylla laittaa jaakaappiin nii ne on sit ihanan kylmia ku ne laittaa kasvoille. Koska mulla on muuten hyvanlaatunen iho (paitsi se etta naama aina kiiltaa ihanasti tyopaivan paatteeks, ku t-alue oljyyntyy, eli otsa ja nenan varsi) nii valittiin sellasia juttuja mitka vaha rauhottaa ihoa koska rosacea on sellanen juttu mita loytyy mun aidilta, ja enpa nyt itekkaan oo mikaan vitivalkonen haamu. Ja sit oli jotain muutaki sellasta ei valttamatta tietynlaiselle ihontyypille suunnattua mutta en nyt muista. Jotain mika poistaa tyonjalkeista kiiltoa, ehka :D


Koska se toi mulle toihin tollasen pussillisen kaikkee kivaa, nii ku se tuli myohemmin sit taas kaymaan, ruoka mielessa, nii ma ostin sille sen hampparin. Ja myos tein sille sen. Ja sit tauolla menin ite naapuriin hengaan koko tauon ajaks. Otin vaan jaakaapista eilen sinne jattamani leivan puolikkaan, limpparin ja tupakat mukaan ja parkkeerasin sinne naapuriin tiskin taakse. Tauko menee liian nopeeta, mut toisaalta koko tyopaiva menee hurauksessa.


Robertilla oli sunnuntaina, maanantaina, eilen ja tanaan sulkemisvuoro. Sunnuntaina menin hengaan just tan kaverin kans. Kaytiin ruokaostoksilla, ku piti kokkailla yhessa ja maksoinki osan ostoksista mut kuulkaas, se ruoanlaitto nyt sit jai! Ensin vaha vitutti ku nyt meni rahaa ja en ees saannu mitaan ruokaa, mut sit muistin etta taa nainen karraa mulle naita Lush-hommia ilmaseks jatkuvasti ja on se mua syomaanki vienny joskus, nii etta onko nyt nii hirveeta :P Ei ole. Samppanjaa sentaan sain, ja hedelmia lasissa. Oli hyvaa. Ei katottu Tila Tequilaa vaikka tarkotus oli.

Maanantaina en tehny kylla oikeen yhtaan mitaan. Hengailin rottien kans. Varmaan jotain vaha siivoilin kait. Tein Katsomoon tilin nii sain vihdoinki katottua Pihlajakadun Tuhmien Tatien kakkos- ja kolmososat. Kakkonen oli eh, kolmonen aika surkee. Ykkonen on kaikista paras, ja oikeesti hauska. Olihan noissa molemmissa tietenki ihan hyvia heittoja aina valilla. Tein maanantaina tosin oikeen kunnon aterian ku pistin klontin fetaa uuniin oljyn ja kuivattujen yrttien kans ja sit kylkeen vaha raneja, Quornin "kana"paloja, kirsikkatomaatteja ja tzatziki-dippia. Oli aivan alyttoman hyvaa ja tayttavaa. Pitais teha uudestaan. Oli aika helppo ja nopee jopa, ku ensin laittaa dipin maustumaan, ja sit paistaa Quornit samalla ku ranet on air fryerissa ja feta uunissa. Kaikki valmistuu samaan aikaan! Katevaa, eiko totta?


Eilen katoin Isle of Dogsin illalla. Robert vuokras sen mulle edellisiltana, nii sain sen sit katottua eilen vihdoinki. Tykkasin tosi paljo!! Menee muutaman toisen Wes Anderson-leffan edelle mun listalla. Tykkasin siita nii paljo, etta teki heti mieli kattoo Fantastic Mr. Fox, nii pistin sen heti sen jalkeen pyorimaan.


Tanaan on siis Robertin viimenen random sulkemisvuoro, ja pyysin tuota kaveria kaljalle ku se paasee toista. Se oli kovasti lahtemassa, mutta saa nyt naha. Toivottavasti ei oo muuttanu mieltaan, ku en jaksais vaan istuu taas toista iltaa yksin taalla hikisessa kampassa. Rotathan toki pitaa seuraa, mut ku niillaki on kuuma, nii ne haluaa vaan menna viileeseen nukkumaan. Jos ei seuraa heru nii sitahan vois sit ehka vaikka kokeilla vaha noita tuotteita mita sain.


Robertilla on huomenna vapaapaiva, ja sit viela kaks paivaa toita sen normaali aamuvuorossa ja sit silla on kaks perakkaista vapaapaivaa! Ja voitteko kuvitella, etta kerranki ne sen vapaapaivat on MUN vapaapaivat myos?! Eihan tallasta vaan tapahdu :P (onko aivan alyttoman surullista oikeesti ettei tapahdu?) Sunnuntaina en tiia mita tehaan, mutta voin kuvitella etta aika paljon ei-yhtaan-mitaan, mut maanantaina sit Wild Animal Park (oikeesti se on kylla San Diego Zoo Safari Park, ja se on eri juttu ku San Diego Zoo, mut ne on siis niinku sisarpuistoja. Sama omistaja ja silleen. Se oli ennen Wild Animal Park, mut sit ne vaihto ton nimen ku ne vaha uudisti sita paikkaa. Se on tuolla north countyssa, eli menee tasta varmaan 40 minuuttia autolla.)  Ihan kiva juttu. Entinen pomo kyseli tanaan et miten ois Souplantation treffit taas pitkasta aikaa, ja kuka nyt sanois ei sellaselle? En kylla tiia ketaan kenelle ei Souplantation maistuis. On suorastaan epa-amerikkalaista kieltaytya buffasta! :P



Tallaast. Pitaisko menna vaha ottaan tata otsan kiilletta pois jotenki? Jos sinne kaljan_juomis_paikkaanki pitaa lahtea? Varjasinpa muuten hiuksetki. Otin vaaraa blondia. Nyt naa on tallaset kellertavan blondit. YHYY. Ku kaikki aina manaa sellasta ash-blondia, ja on vaan etta platina platina blablalblglalal, nii otin sen. Mut viimeks ash oli just hyva, ja nyt tajusin et ois pitany olla ash. Mutta hata ei ole tamannakoinen, ku ostan sen ashin kuitenki, ja laitan tahan paalle, nii luulis et tulee ihan hyva. Paasee samalla noista tummemmista kohista eroon! Ja sen jalkeen en torttoile minkaan paskan sinisen varin kans, vaan meen hakeen heti sita sellasta vaaleen lilaa tai jotain hopeeta. Jos naa hiukset vihdoinki alkais nayttaa silta milta haluan niitten nayttavan. JJooo. Oiskohan taa nyt tassa? Kylla varmaan.



Edit: oli arvattavissa ettei me sinne kaljalle lähetä. Nii teinki sit vaan ihonhoitohommat ja ruokaa ja päästin rotat taas ulos. Se ois halunnu menna kattoon jotain drag showta nut ku en voi ja ei oo oikeen mun juttu noi drag queensit. Vähä sellanen overdone juttu nykyään. Katonpa sit vaan l wordin viimesen kauden loppuun.

No comments:

Post a Comment