Wednesday, July 4, 2018

Hyvaa syntymapaivaa, Steve Rogers!

Eli Kapteeni Amerikka. Sehan tayttaa sata vuotta tanaan. Muuta en toivottelekkaan, koska tassa maassa ei ansaita viettaa mitaan itsenaisyyspaivia just nyt ku on tollanen tortto puikoissa.

Ei siita sen enempaa! Tanaan on vapaapaiva, ja tuntu typeralta menna toihin yheks paivaks ja sit olla taas vapaalla. Ku ois voinnu eilenki pitaa putiikkia kiinni. Mut toisaalta ihan hyva, koska oli rahaa vaha huonosti lompsassa, nii sain kakskymppia tipeissa ja sit oliki lompsassa tarpeeks rahaa etta pystyin tilata Robertille synttarilahjoja! Ne on nyt hankittu. Mut nyt on taas lompsassa tyhjaa. Mutta osa on Robertin tililla, nii ei oo mitaan hataa.


Sunnuntaista onki kuoriutunu sellanen kiva tekemisten paiva. Robertin kans kaytiin minigolfia pelaamassa nyt sunnuntaina! Sellanen tiki adventure homma. Siella soi sellanen ihana island-musiikki. Havisin, tietenki. Koska nain naa hommat aina menee :D Ensin meni jopa ihan hyvin. Ei saatu kumpikaan hole in one'ia tulivuorella. Sit kaveltiin Belmont Parkissa, oltais haluttu pelata jotain peleja, mut ei huvittanu hankkia sellasta korttia. Arsyttavaa ettei niita voi pelata ilman sita korttia, ja se ei muutenkaan make any sense etta sellanen pitaa hankkia ku se on aika turistipaikka, nii miks joku jostain muualta edes haluais sellasta korttia? Jos ei ne tuu ikina takas :D Jonku aikaa kierreltiin, ja aateltiin et jos mentais vuoristorataan, mutta pelkastaan se jono lippuihin oli nii pitka ettei sit jaksettu ootella. Kaytiin syomassa Hot Dog on A Stickit, ja juomassa limeade, ja sit ostettiin viela yks Dole Whip. Dole Whipia ei oikeen saa mistaan. Disneylandista saa, ja sit Belmont Parkista. Me ollaan sita ensimmaista kertaa maistettu Havaijilla, Dolen ananasplantaatiolla. Mika oli aika siisti paikka. Sinne oikeen kunnolla kierteleen ens kerran ku paastaan sinne. Ois ollu kiva kayda siina rannallaki, mut ei mietitty sita oikeen. Nyt tekee ihan hirveesti mieli rannalle.


Robert kavi dermatologilla. Niitten piti sen naamasta ottaa sellanen palanen ja lahettaa labraan ja kattoo et mika se on. Silla on nyt pari vuotta ollu sellanen ihme kuoppa naamassa johon tulee rupi, ja valilla sielta valuu nesteita. Joskus tulee verta. Ensin se oli rakko, mut sit Robert alko napraileen sita ja nyt se on sit ollu tollanen jo pidemman aikaa. Ne otti sita nestetta naytteeks ja sit pala sita rupea myos. Se laakari sano etta on mahollista etta joutuu leikata, jos se nyt on jotain ihon alla tms.


Hirveesti kylla tekee mieli teha jotain tanaan, ku on talleen ylimaaranen vapaapaiva. Tytin kans piti rimpautella tassa jossain vaiheessa kunhan se kotiutuu toista. Rottien kans tietty jotain hengailua kans, mut ku on se sellanen kaiku tuolla jossain mika huutaa etta TANAAN ON JUHLAPYHA. Ja se tieto siita, etta muut on grillaamassa aidin ja isan takapihalla nii tulee sellanen olo etta miksen tee mitaan? Memorial day on just sama juttu. On muistaakseni joku toinenki tallanen holiday mika saa saman tunteen heraamaan. Mulla on "ribs"eja pakastimessa ja Robert osti coleslaw'ta nii siinahan on oikeen hyvat barbecue ruoat valmiina :P Heittaa "ribs"it mikroon ja syo coleslawn syoraan paketista haarukalla.


Nytpa kerron myos tallasen yokottavan asian teille, koska sharing is caring, ja kuten tiedatte, niin enpa oo hetkeen valittany haittaako tallaset asiat jotain; oon tullu siihen tulokseen etta vihannekset ei oo niin hot niinku muut vaittaa. Tassa syy siihen: ripuli. En oo muuten syonny mitenkaan erilailla viikon verran, muuta ku syonny entista enemman vihanneksia ja koko sen ajan on ripuli ollut kylailemassa. Ei silleen jatkuvasti, vaan sillon ku on ihan normaali paskahata ja menee vessaan, nii voila - se ei ole normaalia paskaa, vaan se on sita toista sorttia. Sita ikavaa sorttia. Nii etta ei kannata syoda vihanneksia ;D  (no ei vaan, jostain muustahan sen taytyy johtua. En vaan oikeesti keksia etta mika aiheuttais. Ku ei tunnu mahassa tai mitaan sellasta.)



Oli kylla jotain muutaki kerrottavaa, mutta eipa nyt vaan tunnu muistivan mieleen. Nain kay aivan liian usein. On vaha nalka mutta ku saman aamupalan syominen nyt vaha kyllastyttaa. Bloo. Jos ei rannalle tai uima-altaalle tanaan paase, nii pitaisko sita vaan menna kylmaan kylpyyn? :D

2 comments:

  1. Toivottavasti se ei oo mikään ihosyöpäjuttu o_O

    Vihannekset kyl ripuloittaa jos paljon vetelee. Niissä on varmaan niin paljon jotain jotain mitä suolisto ei oikeen jaksa nimim.vedin eilen 2l herneitä ja istun vessassa xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. En usko, varmaan joku kysta Tai paise tms. Mut ens viikolla saa tietää 😮

      No mietein kans ku jos rotille antaa liikaa vihanneksia nii niille tulee kans ripuli 😀 aattelin et miksei sama päteis meihinki!

      Delete