Thursday, July 26, 2018

Dreamed I was a fireman.

Terveppa terve jne.

Onpa ollu ihan mukava viikko. Kerranki sellanen etta voi melkeen joka paivasta sanoa etta olipas miellyttavaa. Sunnuntai on yleensa hyva treffipaiva, ku oon ite vapaalla ja Robert tulee aikasin kotiin, mut eipa nyt talla kertaa oikeen tehty mitaan ku mulla oli elainhoitokeikka. Mut kaytiin kaupassa ja Robert oli ostanu jonku pasta salad kit-homman, nii sen elainhoitohomman jalkeen tehtiin se valmiiks yhessa (ja yhessa puuhaaminen keittiossa on aina kivaa) ja sit juotiin pari kaljaa ja syotiin ja katottiin jotain koneelta.

Maanantaina Robertilla oli aika laakarille, mut se meni sinne heti toista ja se aika oli vasta 4.15 ja se laakari kuulemma ei ees tuu paikanpaalle ku vasta neljalta, nii se tuliki kotiin siina valissa ja kysy et haluanko lahtee sen mukaan. No halusin tietenki, ja olin just tullu suihkusta nii kerkesin sopivasti pukee paalle ja ei muuta ku kelkka taas kohti Mira Mesan kaupunginosaa, ja lekurin toimistoon. Kaks kertaa ajettiin vaarin, mut ei se mitaan. Oltiin siella tasan 4.15 ja silti sai ootella nii mita valia. Koko reissu kesti 45 minuuttia ja sen laakarin kans juteltiin tasan 5 minuuttia. Nii etta olipa taas tosi tarpeellista, ku ois voinnu puhelimessa hoitaa koko homman -___-  Ajettiin suoraan mun elainhoitotyohon, ja sit tultiin kotiin. Otettiin pari kaljaa, mut ei huvittanu sit oikeen olla kotona nii Robert ehdotti etta mennaan kavelylle. Olipa mukavaa pitkasta aikaa! Kaveltiin Normal Heightsiin Adams Avenue'ta pitkin. On vahan huudit muuttunu. Ku muutettiin tahan kamppaan 8,5 vuotta sitte, hengailtiin melkeenpa vaan Normal Heigtsissa, koska se on kavelymatkan paassa, ja Robert oli ennen asunnu siella nii ne oli sille tutut maisemat. Lopulta paadyttiin viettaan enemman aikaa omien huudien puolella, North Parkissa. Oli kiva kayda vaha siella pain. Alettiin pitaa listaa ravintoloista missa pitais kayda ja aateltiin etta jos kerran viikossa ois sellanen paiva ku menis ulos syomaan. Preacherin uus jakso tuli katottua. Vihdoinki vaha etenee taa uus kausi! JA Le Infants Du Sange!!!


Tiistaina vuokrattiin leffa. Katottiin A Quiet Place. Se oli ihan hyva. Oli tosi sellanen sequel-coming-loppu, ja sit Robert sanoki etta no siitahan tulee toinen osa. Jaha. Mut tykkasin kylla. John Krasinskin ilme-naytteleminen The Officessa oli varmaan hyvaa harjotusta talle elokuvalle :Ddddddd ku se oli lahinna just sellasta kasvoilla nayttelemista.


Eilen, eli keskiviikkona, oli kerran-viikossa-ulkona-syomiset-sarjan ensimmainen osa. Oon viettany niin sanottua "cheat month"ia, eli syonny kalaa/muita merenherkkuja (mutta oikeestaan vaan kalaa) ja sanoin Robertille etta cheat month on lahenemassa loppua, joten jos pitaa paasta jonnekki seafood paikkaan nii nyt ois oiva hetki sille. Kaytiin tossa erittain lahella olevassa Beerfish'issa syomassa. Siella oli tuttu tiskin takana nii ois varmaan itekki voinnu tilata kaljan, mut en sit tilannu kuitenkaan. Soin sellasen fish n chips burriton. Oli melko tuhtia tavaraa. Tuntu myohemmin ku ois nielassu tiilen ku alko mahassa painaa sen verran. Robert soi kaks tacoa; katkarapu ja mahi mahi tacon. En kerenny sita katkaraputacoa maistaa mutta se mahi mahi oli aika mauton. Ne taco taytteet oli muuten kylla tosi maukkaat :D Ens viikolle ollaan suunniteltu Normal Heightsissa sijaitsevaa Dao Fu'ta. Se on ollu siina forever and a day, sillonki ku Robertin kans ensin tavattiin eika olla ikina kayty. Pomo kovasti suosittelee tata paikkaa ja Robert hiljattain selas niitten ruokalistaa. Todella hyvat kasvisvaihtoehdot, eli sinne siis. Kotiin tultua katottiin sita Sascha Baron Cohenin uutta sarjaa, Who is America? Se oli tietenki aika hauska, ja nolo, koska se bait sellasia hirveita ihmisia niilla sen roolihahmoilla, niinku aina ennenki. Eli aika perus :D


Sellasta. Nyt on torstai. Toissa oli aivan alyttoman hiljasta. Onneks ei tarvinu kuitenkaan omistaa koko paivaa pelkille siivousprojekteille mika on mun inhokkihomma toissa. Loyty kuitenki jonku verran muutaki tekemista, ja lopuks sit pesin kaappien ovet, mutta se oli aika helppo homma ku oli hyvat valineet. Kyllapa aika menee nopeeta nykyaan ku on tyo :P Ei tehty mitaan tanaan, Robert oli jo kerenny syoda ku tulin kotiin nii se vaan hengaili netissa ja ite join vaha kaljaa ja tajusin etta nyt ois hyva hetki vaha blogittaa. En oo melkeen koskaan enaa lapparilla, ku en jaksa tata lapparia. Puhelimella ois kaikki tarvittavat kirjaimet, mutta siita on nii rasittava kirjotella pidempia juttuja nii jaa sitte monesti kirjottamatta. Aamulla lahinna kattelen vaan Netflixia samalla ku rottuudet hengailee. On aina kaikkia blogi-aiheita mielessa ja kaikkee, mut sit ku oon kotona nii se menee just tahan satunnaiseen "tassa mun viikko, olkaa hyvat" kirjotteluun. Sitahan vois taas vahan koittaa yrittaa :D Mut tallasta nyt. Morrrrjens.


ps. sain kokeilla sellasta hyytelomaista tissieihin laitettavaa silikooni/saline solution hommaa siella laakarilla. Olipa hauskaa. En kylla haluais ite sellasta, vaikka naa omat onki vaha matkustanu tonne etelaanpain :Dddddddd (hehehehohoho, etelaanmatkaajat = tissit.)

2 comments:

  1. Tämmöset viikkopostaukset on aivan hyvät ! Tuleeks tolla tissisilikoonilla jotenkin paremmat tissit ? Tai semmoset 20v. rinnat ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne taitaa olla just sellaset 20v-hommat 😀 Tai sit sellaset uuden kokoset, jos oma koko ei miellyttäny!

      Delete