Tuesday, June 26, 2018

You'll always be my home away from home.

Olipas miellyttava paiva eilen. Oli vapaapaiva, ja harmitti ku olin buukannu 8.30 itelleni ajan Planned Parenthoodiin ja Robertin piti vasta kymmeneks toihin, nii en sit voinnu kauheesti kollotella siina sen kans. Mutta ei se mitaan, koska olin ensimmainen koko paikassa, bussejakaan ei tarvinu hirveesti ootella. Otettiin vastaan aika nopeeta jopa, ja olin jo puolen tunnin sisalla hyppaamassa bussiin kohti North Parkia. Yleensa siella menee ainaki tunti ku pitaa ootella jne. Kotimatkalla ei tarvinu kumpaakaan bussia ootella, molemmat tuli heti :D Ulkona oli kiva ilma. Muistin taas etta tykkaan oikeesti olla heti aamusta liikkeella, jos on kyse asioilla kaymisesta. Jotenki ihanaa keskella viikkoa olla aamulla jo menossa. Varsinki kesalla; tulee mieleen se ku pienena aina kesalomalla mentiin fammun kans aamutorille ostamaan herneita ja mansikoita ja sit Prismaan heti yheksalta ku siella ei ollu viela ketaan muita ku pari mummua ja kesalomalaisten aiteja/isia. Jain Vonsilla pois, ku menin hakeen pillerit sielta ja hoidin muutamat ostokset siina samalla. Bussia piti oottaa jonku aikaa, oisin voinnu kavellakki, mutta kassi paino nii aattelin et on kivempi jos tarvii kavella vahemman.

Kotona sit lohoilin ja hengailin rottien kans. Iltapaivalla teki taas mieli teha jotain ku oli nii onnistunu olo aamulta viela, ja laittanu bussikortille sen koko paivan lipun, nii menin Kensingtoniin sinne unelmamarkettiin, eli Stehly Farmsille. En muistanu kuinka jarkyttavan kallis paikka se on, mutta vegeille ehka paras valikoima ikina. Ostin vegaanista "tonnikalaa" :D Oli ok, mut ei oo kylla tonnikalaa nahnykkaan. Kyllahan sita syo. Ostin myos chorizo seitania, ja en oo kylla tietaakseni ikina maistanu seitania ennen, etta tasta tulee kiva kokeilu. Sit ostin jotain valkosibale hommaa, jotain levitetta ja se maksoki vittu KYMMENEN DOLLARIA. No ostin kuitenki. Robert oli asiasta sita mielta etta "treat yoself." No niinpa sitten treattasin oikeen kunnolla. En kylla osta uudestaan, vaikka tosi hyvaa onki. Saa toisia yhta hyvia halvemmalla. Kumma kylla, siella ei myyty Bitchin' Saucea, joka on vaha samantapanen paitsi manteleista tehty ja maksaa vahemman ja on vegaaninen. No, sita saa muualta. Musta se on ehka vaha parempaa jopa.

Bussi tuli sit taas melkeen heti. Oli kiva menna Kensingtonin ja Normal Heightsin lapi, ku ei enaa kauheesti tuu pyorittya siella, nii nyt naki et mita kaikkee uutta siellapain on. Muutama pienpanimo ilmestyny sinne ja tietty aina on uusia ravintoloita. Pitais kayda iltakavelylla joku kerta ja suunnata sinnepain.

Kotona kerkesin olla ehka kaks tuntia, sit piti kayda hoitaan yks tyo. Mission Hillsissa, sellanen tosi iso Espanjalaistyylinen talo. Jacarandoja joka tien varressa ja aurinko paisto viela. Ihanaa. Koira ja kissa. Kissa oli tosi mukava, koira vaha ujo. Toivottavasti koiran kans ei oo mitaan ongelmia ku meen yksin torstaina sinne. Kissasta tuskin on mitaan haittaa :D On ollu aika paljo noita elainkeikkoja nyt. Tein koko viikonlopun tassa lahella, se on mun sellanen repeat tyo. Sit eilen, eli maanantaina oli tuo. Nyt on 2 paivaa keikatonta Robertin aikataulujen takia, mut torstaina on tuo JA se toinen tassa lahella ja perjantaina vaan tuo Mission Hills. Sit on elainhoitojutut talta viikolta pulkassa. Sain mun entiselle pomolle hankittua myos tyon, nii nyt se hoitaa east countyn keikat :D Siistii! Tiian etta se tulee tykkaamaan tasta tosi paljo, ja se on musta just taydellinen naita hommia varten ja oon siita puhunu pelkkaa hyvaa pomolle, koska ei siita oo oikeen mitaan huonokaan sanottavaa ja tiian etta ne molemmat hyotyy toistensa tuntemisesta :D


Sit tulin kotiin ja oli vielaki ihana ilma, ja Robert oli jo kotona ja siihen se ilta sitte paattyki. No ei vaan, juotiin kaljaa mut voi oikeestaan sanoa etta siihen paatty ku se kaljahomma on aina sita samaa.


Tanaan ei meinata teha mitaan. Silla oli myohempi tyovuoro ja ma lahin sita aikasemmin, mika on harvinaista! Mut tulin sit myos kotiin ennen sita nii nyt hengailen rottien kans tassa siihen asti etta Robert tulee kotiin. Silla vaihtu huominen vuoro aikaseen, nii ei oikeen voi teha muuta ku kattoo vaan telkkaa, syoda ja menna aikasin nukkumaan tanaan. Mikaan noista ei kuulosta huonolta. Sunnuntaina alko uus kausi Preacherista nii on jotain katottavaaki! Huomenna aattelin et vois menna elaintarhaan ku paasen toista ku yks kaveri on pyytany nyt pari viikkoa jo et meen sen kans, ja Robertilla on torstaina vapaapaiva nii vois ihan hyvin mennakki.


Otinpa mukaan PP:sta tollasen larpakkeen missa puhutaan nais- ja miesoletettujen eri vaihtoehdoista mita tulee tallasiin pysyviin ehkaisyratkaisuihin. Ajatus siita etta joutuisin nielemaan jotain pillereita joka paiva siihen asti etta vaihdevuodet alkaa hirvittaa. Varsinki ku niita pillereita on napsittu on/off 17-vuotiaasta lahtien. Toki sielta on ehdotettu pitka-aikaisratkaisuja kuten IUD (en nyt muista mika se on suomeks, mut se on se sellanen t:n mallinen harveli mika laitetaan kohdunkaulaan) mutta ihminen joka ei oo edes tamppoonia uskaltanu kokeilla elaessaan ei varmaan haluu mitaan t:n muotosta valinetta tungettua pilden kautta sisaan. Etta sellasta. Ja sit ku niista ei koskaan tiia, tuleeko sellanen forever menkka vaiko tuleeko niita ollenkaan. Voi menna hommat vaha sekasin ja sit niista voi olla haittaaki ja ne saattaa lahtee omille teilleen jne. Tuntuu aina silta, ettei oo olemassa mitaan hyvaa vaihtoehtoa, paitsi se etta pistaa putiikin kiinni once and for all. Ollaan puhuttu jos Robert kavis napsauttamassa piuhat poikki, mutta se viela vaha miettii asiaa. Mielellani laittaisin omat piuhat poikki, mutta mulla ei oo talla hetkella vakuutusta, eli ei ois varaa. Mutta kerkeehan tuota miettia. Viimeistaan neljan vuoden paasta haluaisin etta jompikumpi on paattany menna tollaseen proseduuriin :D Sillon luulis olevan tarpeeks vanha :P En todellakaan aio ryhtya aidiks kolmekymppisena. Ihan liian vanha tollasiin, ja varsinki sit 35-vuotiaana. HYYYH.


Ai nii, vaha myohassa oon as usual, mutta katoinpa Mindhunterin. Mielenkiintonen rooli Jonathan Groffille joka on sellanen Broadway-mies. Se on muuten seurustellu Zachary Quinton kans. Ihan tallanen pieni fun fact :D Tykkasin. Mietin etta tuleekohan tasta toista kautta ollenkaan, ku en oo kuullu mitaan. Oli taa vissiin ihan hyvin vastaanotettu.


Meilla on nykyaan puhelinvastaaja. Joku saattaa muistaa etta meilla ei oo kannykoissa liittymia, etta niita kaytetaan wifin voimalla, mutta etta meilla on kotipuhelin. No nyt on myos puhelinvastaaja kotipuhelimeen. On parasta tulla kotiin ja laittaa vastaaja soimaan ja samalla ku ottaa kenkia pois, kuunnella vastaajaa. Tulee sellanen oli ku ois jossain leffassa ku joku tulee kotiin ja napyttelee vastaajan paalle ja viskaa avaimet jonnekki ja kantaa paperikassissa ostoksia samalla. Ootte varmaan kaikki nahny sellasen kohtauksen jossain elokuvassa ainaki kerran elamassanne :D Ja kiva ettei tarvi vastata puhelimeen, koska jos se on joku kenella on oikeesti asiaa, nii ne voi jattaa viestin vastaajaan :P Caller ID:ta ei oo edellenkaan, koska sen hankkiminen maksaa ekstraa ja se pitaa kait hankkia providerin kautta. Eli ku meilla on Coxin netti ja kotiliittyma, nii pitais Coxille soitella asiasta ja hankkia se sielta. Ennen oli myos Coxin kanavapaketti. Nyt ei ole.


Buford meni nukkumaan toisen sohvan alle, ja Bingsleylla on iltavilli. Olin aatellu antaa niitten riehua kaks tuntia, mutta koska toinen vaan nukkuu ja yhella on kauhee vauhti paalla, nii mietin etta oisko se tunti sittenki ihan riittava aika. Ku nukkua voi hakissaki, ja jospa tuo yks rauhottuis hakissaan. On kiva kuitenki ku on taas rottia. Niitten kans on nii mukava touhuta <3

Nyt on kirjoteltu riittavasti nii lopettelen tahan. Sitapaitsi mulla on haava vasemmassa nimettomassa ja se vaivaa aivan jarjettomasti. Se on kipee melkeenpa vaan kotona jostain syysta, vaikka toissa kosken jalapenoihin ja muihin tollasiin mehukkaisiin juttuihin mitka kirpasee kivasti jos eksyvat haavoihin. Ihme juttu. Mut mikas siina. Parempi huutaa kotona ku toissa :D Terrrrve.

6 comments:

  1. Se on kierukka ja tosi hyvä laitos, ei tarvi 5 vuoteen miettiä ehkäsyasioita! Mulla on se kupari ja menkat tulee säännöllisesti, kaveril hormoniversio ja sillei tuu menkkoi. Laittaminen kirpasee hetken mut se on ihan nopee homma kuitenki. Suosittelen!

    ReplyDelete
  2. Ei pysty 😬 ku ahistaa liikaa se että pitaa pilden kautta laittaa 😞 sit oli sellanen juttu kans että ei saa enää käyttää hormoonihommia 35:n jälkeen jos röökailee mutta tuo kuparinenhan ratkaisis sen ongelman! (Vois tietenki lopettaa 😀)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voiskohann sen laittaa nukutuksessa :)

      Delete
    2. Aloin oikeesti miettia tata asiaa, etta oishan tuo oikeesti hyva ratkasu ja etta voiskohan ne antaa jotain ekstraa ettei ahdistais :DD

      Delete
    3. Viimeks ku kävin vaihdossa ni se gyne sano hyvän neuvon et ristii kädet tohon rinnalle niin niillä ei voi puristaa mitään penkin reunoja ja panikoida. Kai jotain lääkitystä sais myös ?? Ja se on kyllä hyvä laite, ei sitä tunne yhtään, toki kehosta riippuen se voi tulla myös itekseen ulos o_O

      Delete
    4. hyva vinkki! aattelin et jos kay sellasen laittaan nii jos voi pyytaa etta Robert tulee mukaan nii voi sit vaikka puristella sen katta :D mietin myos et kait ne antaa jonkulaista paikallispuudusta tms. Oon kuullu just tuosta etta se saattaa tulla ulos itekseen; kerran entisella tyopaikka kavin vessassa ja sit pomo meni mun jalkeen vessaan ja kysy etta hei, onks sulla kierukka, tai oliko, koska loysin pontosta kierukan :DDD

      Delete