Saturday, June 9, 2018

Big Smoke.

Tuosta viimeisesta, eteenkin tulipalosta sellasta etta kenellekkaan ei kaynny mitenkaan, eika kenenkaan talot palanu ja kaikki evakoitiin ajoissa ja kaikki paasi kotiin heti samana iltana. Maastopalon aiheutti TIETENKI kaks jotain helvetin kakaraa ketka leikki sytkarilla. Naa menee aina nain. Siis ittee aina pelottaa ku on rookailija mutta en nyt lahe mihinkaan kuivikkoon heiluun sytkarin kans ja aina pitaa tumpata kunnolla, mutta aina ku kuulee naista jonku alottamista nii se on aina etta joku tosi kewl 15 vuotias siella aitin piilotetulla sytkarilla ollu liikkeella taas.


Meista tuli taas jalleenkerran vanhemmat! Eli rottia tuli taloon. Keskiviikkona kavi nain. Robert meni Wee Companionsin yhen tyypin luo kaymaan toitten jalkeen, se kenen luona me ollaan ravattu viimeset en ees tiia kuinka monta vuotta. Se on siis Robertin kotimatkan varrella nii oli aika katevaa! Siella se sai tutustua muutamaan eri pariin, ja paaty kahteen 10 kuukauden ikaseen poikaan. Bingsley ja Buford on siis taalla! Piristyin huomattavasti, en siis vaita olleeni mitenkaan masentunu tai silleen, mutta olo oli tietenki ehka vahan haikea ennen keskiviikkoa. Mutta nytpa ei ole! Ja jos instagramissa seuraa tai facebookissa, nii on jo kerenny tutustua herroihin jonku verran. Buford on PEW, eli pink eyed white (tuo kertooki jo tasan milta se nayttaa) ja Bingsley on black and white hooded. Herrat ei oo viela oppinu ihan taysin talon saantoihin, mutta alussa on aina vaha tallasta. Buford nukahti toisen sohvan alle eilen, ja se meinaa sita etta silla on jo melko turvallinen olo uudessa kodissa :) Bingsley on keksiny etta meian sohvan sisaan voi menna ja se on tosi arsyttavaa. Myohastyin toista 11 minuuttia eilen, koska Bingsley ei meinannu millaan antaa mun ottaa sita kiinni. Mutta niinku sanoin, joittenki rottien kans on tallasta alussa. Muistan etta Maeven kans oli kans, ja joittenki ennen sita myos. Ja Maevesta kuitenki kuoriutu aivan ihana rotta. Kylla tama tasta! Onneks muuten mun pomo jo arvas myohastymisen syyn ku kerroin, ja nauro asialle. Se itseasiassa arvas etta "oli myohassa koska pusuttelit sun uusia rottia koko aamun" ja sanoin etta no oiski ollu nain, mutta nyt kaviki talleen ja se sano etta "no taa oliki sit mun toinen arvaus." Eika edes ottanu palkasta. Se on onneks kans ihan tays elainhullu, ja me puhutaan jatkuvasti meian lemmikeista :D Sen kissa on ihan paras, nain by the way. Silla on kolme jalkaa. Ja ku teen toimistohommia pomon luona, se tulee aina istumaan mun viereen ja monesti syo lounasta meian kans :D On kylla kiva ku on taas rottia kotona, vaikka edellisten poismeno tietenki vaivaa edelleenki, ja viela tunnen tekevani surutyota, mutta se on helpompaa kun on uusia keita avustaa kotiutumisessa.


Huomenna ois tarkotus menna markkinoille! Pitaapa muistaa ostaa aurinkorasvaa huomenna. Vaikka me mennaanki vaha myohemmin iltapaivalla, varmaan neljalta nii ei ehka silleen ihan hirveesti tarvii, mut kuitenki. On tullu todettua etta markkinoilla karahtaa helposti. Yks vuosi palo selka nii pahasti etta tuli rakkuloita jopa, ja sattu laittaa paita paalle :s Robertin piti hinkata aloe veraa kaks kertaa paivassa mun selkaan. Mutta kerrasta opittiin!


Kirjotin tahan jotain amerikkalaisesta koulutusjarjestelmasta, niinku high schooleista ja tallasta, mutta sit painoin vahingossa jotain enka todellakaan jaksa kirjottaa kokonaista paragraafia enaa ku mikaan siita ei saastyny :( Onpas hieman vittumaista. Ehka kirjotan huomenna ku on vapaapaiva. Sita vaan olin sanomassa etta Robertin siskon poika jattaa vitosluokan taakse tiistaina ja se meinaa sita ja tata ja kaikkee siihen liittyvaa. Nyt en siis enaa jaksa kirjotella samaa, mutta joku lahja pitais keksia. En ite voi menna vaikka se alkaaki 8.30 aamulla, mutta pitais Jamulista sit jotenki kereta toihin kymmeneks, ja ne on menossa IHOPiin syomaan sen jalkeen, nii jaa omalta kohdalta valista.


Tein kaks elainkeikkaa tana aamuna. Yks niista oli mun kaikista ensimmainen elainkeikka ikina, tai siis et menin sinne takas. 6 lintua! Mun lemppari tyo. Ja sit se toinenki oli keikka minka tein sillon alussa ku aloin tekeen naita pomon kans. Siella on kaks kissaa, mut en oo sita toista nahny koskaan, ja ma lahinna vaan siivoon hiekkalaatikot. Mut on edelleenki kiva naha toisten koteja, vaikkei elaimia nakyiskaan :D

Nyt pitaa menna paastaan B&B jalotteleen!

No comments:

Post a Comment