Monday, June 11, 2018

If I wanted an asshole's opinion, I'd ask my own.

Onpas ollu lepposat vapaapäivät. Miinus se että syy siihen että Robert tuli neljä tuntia aikasemmin töistä oli astmakohtaus. Mutta seki onneks hellitti pian koska sen äiti toi varainhalaattorin sille. Ei siis menty taaskaan markkinoille. Päivä kulu sohvalla katellen Netflixiä ja hengailtiin uusien rottien kans. Niillä on vielä vähä sopeutumiskausi vaiheessa, mutta vastahan ne tuli kotiin keskiviikkona. Illemmalla Robert ehdotti että katottais jotain uutta nii alettiin kattoon Fargon kolmoskautta. Yhtäkkiä kello oli kolme aamulla ja oltiin jo katottu kaheksan jaksoa 😀 oho. Onneks molemmilla oliki sit seuraava, Eli tämä päivä vapaata.

Herättiin yheksän aikoihin ja piti nousta ennen kymmentä ja siirtää auto ennen ku katulakasija saapu paikalle levittelemään roskia entisestään. Katottiin ne kaks viimestä Fargojaksoa, ja käytiin kierrätyskeskuksessa viemässä tölkit, lasi- ja muovipullot. Lasia oli 140 lbs! Oho. Tuli kivasti rahaa.


Käytiin sit myöhemmin syömässä Crazee Burgerissa. Oli hyvät burgerit kuten aina. Joku weirdo, joka oli ollu siellä jo hetken tuli terassilla selittään että oisko nähty sen tyttöystävää ku he jotain riiteli ja ku hän ei lähe ennen ku se puhuu sille ja on yritetty soittaa jne. Tarjoilija/mies tiskiltä joka otti meiän tilauksen tuli sinne pihalle ja käski sen lopettaa asiakkaiden häiritsemisen ku se oltiin jo kerran heitetty pihalle ku se seuras sitä naista vessaan. Kyllähän se saatto puhua totta, mutta ihan hyva että asiaan puututtiin. Se nainen halus selvästi olla yksin, ja kyllä sen asian saa sitte myöhemmin sovittua. Sit ku se tarjoilija meni takas sisälle nii se sönkötti se tyyppi hotain et ei hän häiritse ja blabla. Eiköhän se ollu meiän päätettävissä. Sano vielä että näytätte onnelliselta parilta.


Kaupan kautta kotiin. Otettiin herkkuja meille ja rotille jotain kans, terveellisiä herkkuja. Niillä on ollu karkkipäivä viime torstaista asti 😬  hengaillaan tässä rottien kans nyt. Vois kattoo taas jotain ja ottaa vaan rennosti. Kelit taas tosi ihanat mutta sisällä alkaa väsyttää.

No comments:

Post a Comment