Monday, June 4, 2018

8 West.

Heipa hei.

Kaytiin tiistaina kattoon Deadpool 2. Tykkasin siita ehka vaha enemman ku ykkosesta. Tassa oli mun mielesta paljo kivoja hahmoja ja sellasta. Huumoriahan tietenki riitti. Ei ollu ihan taysin bisexual nightmare se leffa, koska siina oli lahinna vaan ihania naisia :D Kaytiin kaupassa sen jalkeen ku ei oltu hetkeen kayty kunnon ostoksilla. Oikeestaan tympii sellanen satunnainen ostelu, nii oli kiva hankkia jaakaappi ja pakastin tayteen :D Oli muutenki aika halpa meininki vaikka karry oli taynna, ku oli kupongit mitka tulee aina kahen kuukauden valein, mulla 30 dollarin Visa-lahjakortti (jota olin kylla saastelly pahan paivan varalle, jos kavis nii ettei ois varaa ruokaan nii ois ainaki kolmekymppia milla kaya kaupassa, mut nyt kavi nain), Robertilla jotain voittoja lompsassa ja sit loput sen kortilla. Saasty aikalailla rahaa. JA NYT ON RUOKAA. uuuuhh.


Loput viikosta meniki sit vaan hengaillen kotona ja toissa ja sellasta. Ei oo ollu mitaan ylimaarasia hommia. En tiia miksei. Eika oo maanantaisinkaan kauheesti tullu avustettua viime aikoina. Ihan kiva tietty ku on kaks paivaa vapaata, ja onhan se mukava tulla suoraan toista kotiin eika nyt oo rahasta pulaa nii mitapa valia tuolla on, mutta ylimaaranen on tietenki aina kiva juttu.


Arrested Developmentista tuli uus kausi viime kuun lopulla. Ei olla katottu viela :( Piti alottaa alusta koko sarja mut ei olla sitakaan edes tehty viela. Eipa muutenkaan oo oikeen mitaan sarjoja tullu katottua. Toissapaivana tosin katottiin pari Bar Rescue jaksoa mita ei oltu viela nahty! Jotain uutta sentaan :D


Eilen piti menna kaymaan markkinoilla, ku markkinakausi avattiin tan kuun ensimmainen paiva. No, ei mentykkaan vaan mennaanki ens sunnuntaina. Mut liput on jo ostettu! Jaa nyt TAAS nakematta pulut :( Ku ne pulut on siella vaan sen ensimmaisen viikonlopun, ja sit tulee muistaakseni jotain pienelaimia, jotain jyrsijoita. Ois myos sunnuntaina ollu koiria. Oisin sen takia halunnu menna nyt nain aikasin jo, ku en ikina paase kattoon niita puluja. No, mut toisaalta ihan hyva nain, ku eilen piti kayda viemassa vuokra, ja siina meniki sit odotettua pidempaan. Tai ei ees menny pitkaan, mut jotenki tuntu silta ettei sen jalkeen ois enaa kannattanu lahtee johonki Del Mariin asti. Kavinpa samalla Targetissa ku Robert oli Walmartissa jonottamassa money orderia vuokraa varten. Piti kavella ostoskeskuksen poikki, eli Handmade Market oli siina matkanvarrella, mut en ees viittiny kattoo sinnepain ku se omistaja oli siella ja se on nii vitun rasittava ("heeeey girrrrll!" mika ei oo normaalisti yhtaan sen tapasta, mutta jotenki se ilmeisesti kuvittelee etta nain puhutaan kolmekymppisille tyypeille) ja muutenki, vaikka kaikki kaantyki paremminpain, nii vituttaa edelleenki se etta ku oisin tarvinu lisaa toita se pyys takas sinne hommiin eika siita sit enaa sen jalkeen kuulunu yhtaan mitaan. Kavelin vaan ohi maaratietosesti, koska oli kiire hakea meikinpoistopyyhkeita ja vaha lisaa ELF kamaa meikkipussiin :D ELF on kylla ihan paras. Halvat tuotteet, hyvat tuotteet ja ei testattu elaimilla. Monet sudit/pensselit/mita nyt onkaan on sitapaitsi ihan vegaanisiaki. Ou jee.


No sit lahettiin sielta, ja Robert ei sit kaantynykkaan ECB:lta moottoritielle, vaan ajeltiinki ECB:ta La Mesasta College Arealle, ja horisontissa naky sellanen iso savupilari. Kaannyttiin 70th streetille, ja se oli viela lahempana. Robertin auton paalle alko tipahtelemaan jotain taivaalta. Tunnistettiin se aika pian tuhkaks. Tuhkaa leijaili ilmassa. Kaannyttiin siita sitte kasi moottoritielle ja yhtakkia se tulipalo vaan laheni ja laheni, ja liikenne hidastu. Siina se oli, ihan moottoritien vieressa. Jos nousi autosta ja katto alaspain, nii naki ku talot palo. Muutaman liekin kerkesin siina naha. Sellanen pieni asuinalue melko kuivalla aluleella. Kuulemma 80 taloa, mutta etta kaikki saatiin ajoissa pois. Aika nopeeta kylla toi kavi, koska me ajettiin tota samaa moottoritietaa toiseen suntaan ku oltiin menossa ostoskeskukseen, eika se palo ollu syttyny viela sillon, ja nyt ne oli jo sammuttelemassa sita helikopterien kera, jotka kavi Murrayn jarvesta hakemassa vetta. Aikamoista! Oli ilmeisesti pieni maastopalo. Kaikki sai menna koteihinsa sammuttelun jalkeen jopa, etta ihan hyvin kavi ilmeisesti. Mika on hyva juttu, nii ei tarvi ite haveta sit omaa sairasta kiinnostusta tata kohtaan :P Kaytiin Beaverissa kaljalla ku tultiin kotiin, oli ihanan lammin ja silleen. Juteltiin yhelle baarimikolle tuosta ja se oli joutunu soittaan vaimolleen ku ne asuu siellapain ja se oli huolestunu siita etta se ois niitten kamppa joka palaa. Kuulemma niitten huudeilla on jo tana vuonna palanu kerran ja viime vuonna palo niitten takapihalla, etta silla oli syyta huolestua. Onni on metroalueella asuminen. Vaikka osa North Parkia onki kanjonin reunalla ja silti metroalueella :s Mut mepas ei olla kanjonissa.


Tein eilen vegekananuudelikeittoa. Ostin sellasta vegaanista buljonkia jonka pitais maistua vaha enemman kanaliemelle. Musta se maistu kana- ja kasvisliemen valissa olevalle. Mutta ihan hyvaa tuli! En vaivautunu edes maustamaan "kana"palasia, ja se liemi sai ne maistumaan tosi hyvalle. Aika kanaisalle, ehka. Jos nyt edes oikeesti muistan milta kana maistuu ku siita nyt on kuitenki 12 vuotta sitte ku oon kanaa tunkenu naamaani. Soisin uudestaan.


Aattelin etta sitahan vois olla reipas tanaan ja ehka menna kaymaan postissa. Pitais lahettaa se Ruotsislami eteenpain, ettei se jaa tanne jumiin ikuisiks ajoiks, ja sit haluan lahettaa Tytille ton kirjan (ja Tytti lupas hankkia mulle Pride-paidan kotikaupungista, nii pitaa jotain laittaa sentaan) ja ois hyva varmaan ostaa kotiin noita globalpostimerkkeja etta saa laitettua Virvallekki joskus postia ja Koreaanki ku kaverit muutti sinne ja oon ollu perse kirjekaveri. Ku Robert tulee toista nii mennaan elaintarhaan ja aattelin et jos on yhta ihana paiva ku eilen, nii otan ton jarkkarin mukaan nii katotaan saisko jotain HYVIA kuvia. Ei oo vielakaan oikeen tuo homma hallussa.



Sellasta tanaan. Ei varmaan mitaan sen erikoisempaa huomenna. Tyot kutsuu jne. On kylla mukava etta vaihteeks on kivat kelit. Kaikkialla muualla nayttaa olevan, nii miksei taalla. Ollu vaan harmaata ja tuulista ja aamulla piskottelee jne. Tosi tylsaa. Mut nyt paistaa aurinko ja ihmiset grillaa ja sellasta.

2 comments:

  1. Huomssitko siinä deadpoolissa stan lee muraalin yhen talon seinässä ? Siinä kun ne ajaa kaupunkia kohti sillä vankirekalla ni vilahti. Olin tosi ylpee itestäni ku huomasin ja Late ei :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. En ite huomannu, mut katoin jonku Easter egg videon missä mainittiin se, ku sillä ei ollu cameoo tässä leffasta nii need teki sit tolleen 😀

      Delete