Tuesday, April 4, 2017

Tyohehkutus.

Olin tanaan toissa molemmissa liikkeissa, ja siita rapsahti ihan kivasti palkkaa. Nyt tassa kotona kattelin ymparilleni ja huomasin etta tyopaikalta on kertyny ihan kivasti kaikkee mukavaa tavaraa. En mielestani oo taalla oikeen hirveesti maininnu miten paljon oikeesti viihdyn toissani (ja tyoaiheisten postauksien tagi on "tyohelvetti" nii se ehka sanoo jotain ihan painvastaista, tosin olihan ne aikataulut aika pain helvettia sillon alkuaikoina :D). Mutta siis ihan oikeasti tykkaan ihan hirveesti tyostani; se on helppoa, yllattavan mukavaa (aika harvoin oikeesti kay sellasia tyyppeja kenesta voi valittaa, ja vaikka muutama sellanen eksyyki mukaan, nii en tiia, mut niista on ihan kiva valittaa joskus :D) ja tyotiimi on mita loistavin. Sitapaitsi, valilla saa kivoja juttuja ilmaseks jos on tallanen pro salesperson niinku ma ;D

Ajattelin, vaikkei ketaan ehka oikeesti kiinnosta yhtaan, listata mita kaikkea sielta liikkeesta oon naiden 1,5 vuoden aikana kerenny hamstrata:

- Kasintehty saippua. Taa oli ihan ensimmainen juttu minka sielta sain, koska meidan sen aikaselta saippuantekijalta jai vaan 2 myymatta, joten pomo anto yhen mulle ja otti toisen itelleen. Se saippua kesti vuoden. Ihan jarkyttavan hyvaa tavaraa! Rae kylla vaha naposteli sita valilla...(Ihanaa myos muistella Rae'ta, joka lopetettiin viime lauantaina.)

- Kasvi. Pomo istuttaa succulents'eja lasipurkkeihin mitka se maalaa kivoilla vareilla. Kattelin kerran kasvia etta olipas kiva, tallanen ois hyva kotona, ja se sano etta no ota siita. Harmi vaan, se kasvi ei kestany kylla kuukautta pidempaan :| En yhtaan ihmettele jos ei se haluu antaa toista, vaikka ite kylla haluaisin yrittaa uudestaan :D Mun kasvin purkki oli vaaleenpunanen. Tietenki.

- Esiliina. Tan sain ihan pari viikkoo sitte. Vaha sama juttu kun ton saippuan kans. Muut esiliinat oli menny kaupaks ajat sitte, eika esiliinan tekijalla ollu aikomustakaan tuoda uusia liikkeeseen. Kysyttiin etta kelpaisko esiliina, ja vastasin etta no mika ettei. En oo kylla kayttany sita viela kertaakaan vaikka oonki kokkaillu aika paljo viime aikoina. Hoh.

- Joulukoristeita. Toissa vuonna ostin pari koska ne oli dollarin joulun jalkeen ja ne pitaa edelleenki lahettaa Jessicalle, mutta viime vuonna pomo teki aivan jarkyttavan maaran niita, ja sano etta saa ottaa nii monta ku haluaa. Mehan ostettiin viime vuonna joulukuusi jopa, nii otin niita sen verran etta kuusi oli kunnolla koristeltu. Jos talla blogilla ois merkittavampi lukijamaara nii niita vois jopa arpoa tana vuonna.

- Koristetyynyliina. Tan sain sunnuntaina. Sellanen kiva kettutyynyliina. Sita ei voinnu myyda koska siina nakyy vesileima. Ei se nay silleen hairitsevasti, mutta tarpeeks kuitenki etta joku asiakas saattais huomata sen kotona ja ehka palauttaa tyynyn. Siihen pitais tosin hankkia tyyny. Jessica vois tykata tasta, mutta toisaalta, musta ois kiva alkaa kayttaan jotain koristetyynyja etta ehka taa koti nayttais nimenomaan kodilta aina valilla.

- Kaulakoru. Taa ei tullu pomolta suoraan, vaan yhdelta meidan kauppijailta. Se tuli tekeen tilejaan yks paiva ja kattoon mika oli menny kaupaks, ja sen paatteeks kysy etta oisko mitaan sen tekemia koruja mista tykkaan, ja oli yks sellanen kaulakoru missa oli sellanen jade-polkky. Jade on mun yks sellanen birthstone, ja se oli muutenki sellanen sopivan pitunen se koru, nii valitsin sit sen. En kayta oikeen muita koruja ku kaulakoruja, ja oonki kayttany sita aika usein sen jalkeen.

- Vintage kissarintaneula. Tan sain viikko sitten kun kattelin sita ja mainitsin etta taa ois just hyva Jessicalle. Se ois maksanu vaan 5 dollaria, etta oisin ihan mielellani jopa maksanu tasta, mutta koska pomo oli sen loytany liikkeeseen, nii se sano etta ota vaan.

- Kitty Gram baseball t-shirt ja Kitty Gram toppi. Kitty Gram on pomon oma tuotemerkki. Se myy taman merkin alla itsetekemia kissapehmoleluja (valilla myos muita elaimia), silmamaskeja, pinsseja, kaulakoruja, sormuksia ja nykyaan myos paitoja. Mulle annettiin kaks naita ihan randomisti. Kuuluu lemppareihin, ja on myos toiminu hyvana mainontana, koska kerran mulla oli toissa toi baseball t paalla, ja joku kysy etta mista sait ton paidan ja osotin suoraan t-paita pinoon. Se nainen on ostanu meilta 5 paitaa eri kerroilla. SCORE.

- Kynttila. Kasintehty tamakin. Pomon tekema. Tuoksuu hedelmilta. Vegaaninen jopa! Tata kynttilaa on polteltu tosi paljo. Robert itseasiassa poltteli sita tanaan ku tulin kotiin. Tuoksu leviaa tosi hyvin! Aatelin tan jalkeen napata joko sitruunantuoksuisen tai vanilijakynttilan. Jos siis saan... :D

- Purse hook. Minka tosin oon jattany toihin kaytettavaks, koska entinen minka pomo oli hankkinu meni rikki. Bloo. Nyt tuskin kukaan edes muistaa etta tuo on mun. Yhteen aikaan se kylla kulki mukana laukussa nii etta baarissa sai laitettua laukun poytaan roikkumaan. Oi niita aikoja :P Siina on pomon kissan, Himin, kuva, ja valitsin sen just siks koska sen on Himalayan, ja meilla on kaks rottaa ketka on Himalayan.

- MEIAN KALA. Clarence, meian taistelukala!!! Ja sen koko setup. Ihan ilmaseks koko homma! Sen akvaario ja kaikki. Meian piti vaan ostaa sen ruoat ja water treatment pullo. Mutta oon toista saannu ottaa ilmaseks laaketta ja lainata kaikkia tarvikkeita sen akvaarion pesuun yms.  Clarence tuli kotiinkuljetuksena jopa. Clarence oli mun lemppari ku se asusteli meian liikkeessa ja ma halusin niiiin tuoda sen kotiin etta sain ylipuhuttua Robertin, kuka ei ensin yhtaan lammenny idealle, mutta tykasty heti meian pieneen kalalapseen :D En oo kauheesti kirjotellu Clarencesta, mutta se on ihan huippu tyyppi. En ennen tajunnu edes etta kaloillaki voi olla noin paljo luonetta (nain sanoo monet myos rotista, etta ehka ois pitany tajuta :D) Clarence on elamsansa kunnossa sen jalkeen kun on muuttanu meille <3


Sit seinaan takaa oon saannu nama kaks juttua (se liike on ollu auki nyt 4 viikkoa vasta):

- Popsox baseball t-shirt (koska koko poppoo tietaa etta mun heikkous on baseball paidat. Liikkeen nimi on siis Popsox)

- Maija Poppanen soundtrackin lp:na :DDD Paras ikina.


Bonukset ei haittaa siis yhtaan ;D Tekee tyosta vaan entista kivempaa. Meilla myos pelataan korista Popsoxin puolella ja oon toisena meidan pistelistalla. Ou jee. Jos saan enemman pisteita ku pomo nii saakohan siita jotain bonusta? :D Se jaakoon nahtavaksi!


No comments:

Post a Comment