Wednesday, April 12, 2017

Se menee ohi.

Hyyyh. Muistan ku yhessa vaiheessa kirjottelin tanne aina ihan hirveita itkustressipostauksia, ja kaikki meni aina huonosti. Sit ei yhtakkia mennykkaan, ja jos meni, nii ite oli tarpeeks sellanen posityyppi, ettei viittiny heti alkaa itkemaan ja hommat meni sit ohi itestaan ja silleen. Eika se stressikaan nyt kauheesti tunnu missaan jos vaan hymysuin jaksaa puskea lapi. Tietty seki vaatii jonkulaista mentaalijumppaa. Mutta onnistuttiin siina.

Nyt tosin on vaha ollu sellanen semi-hajoileva olo. Toi vessaremppa ja sen mukana tuleva rottien "loma" tuottaa tietenki ihan helvetillista paansarkya. Viikko 2 vessarempasta meneillaan, ja vaikka tuo edistyy melko nopeeta (ku aattelee etta viime viikolla ne oli taalla vaan 2 paivaa, ja nyt talla viikolla, eli tanaan, on nyt viides remppapaiva menossa, jos lasketaan viime viikon 2 paivaa) nii ei se silti oo tarpeeks nopeeta. Haluan rotat kotiin nyt. Niilla on varmaan kurjaa kun ne ei paase tekemaan niita omia juttuja, esim. leikkimaan olohuoneeseen tai pusuttelemaan mammaa :P Tai mammalla ehka on enemmanki tuota viimesta asiaa ikava. Ne asuu talla hetkella meilla toissa, mika toimii ihan hyvin. Niitten hakit tosin kaipailee pesua, etta mietin pitaisko tassa ottaa puhtaat kamat mukaan toihin joku paiva. Clarencen akvaario pitais muistaa pesta tanaan. Toivottavasti onnistuu.

 Talta se katto naytti viime maanantaina kun soitin landlordille asiasta. Pelattiin etta katto repee ja sielta valuu kauheet maarat vetta. Sit selviski etta se nyt muuten vaan oli vaha ton nakonen eika siella edes ollu vetta ja se oliki sit yllattavan simppeli keikka :D
Katto revittiin pois.


Sit toinen tallanen juttu mika vaha sai harmaita hiuksia aikaan oli naa opintolainat. Nyt pitais alkaa maksaan ja blaa. En edes jaksa selittaa mika siina asiassa stressaa, ku se on aika selva homma; ei oo oikeesti varaa. Mut kait sen saa alennettua kunhan nyt saan kirjauduttua sisaan sinne sivulle. Otin niihin yhteytta ennen sita viimesta paivaa, nii sen pitais onnistua. Jos ei nii....jaa'a. En halua ajatella asiaa koska sit hyppaan varmaan joltain kalliolta tms. Mut kait sen pitais onnistua. Mulla ei oo mitaan oikeita toita kuitenkaan nii jos ne haluaa niita rahojaan nii kait niitten taytyy suostua siihen alennettuun tai johonki maksusuunnitelmaan.


Viime viikolla oli ihan hirveesti kaikkee. Tai silta tuntuu. Ja onhan se ihan kiva ku on ohjelmaa ja tekemista, mut ku paassa on kaikkee muutaki samalla nii jotenki on tosi uuvuttavaa yrittaa pitaa samalla hauskaa jne. Maanantaina oli just ensimmainen remppauspaiva, tiistaina toita ja ihan ku sen jalkeen ois viela ollu jotain, mut ei varmaan sit ollukkaan. Keskiviikkona yhet kaverit ketka asu taalla ennen mut nykyaan Washingtonissa oli kaymassa, ja mentiin Station Taverniin moikkaan niita. Siella oli kaikkia muitaki kavereita keita nakee tyyliin kerran vuodessa ku on joku synttarit tai haat. Sellanen porukka kenen kans oli ennen tosi tight, mut nyt kaikki on tylsia tai niilla on lapsia. Tai sit jotkut niista unohtaa (tai "unohtaa"?) etta meki voidaan nykyaan hengailla ihan aikuisten aikoihin, nii meita ei sit kutsuta ikina mihinkaan nain muuten :P Mut oli kiva naha niitaki. Sen jalkeen kaikki halus menna Whistle Stop-baariin, ja me oltais Robertin kans lahetty kotiin koska en paase mihinkaan uusiin baareihin, MUTTA kavipa niinki mainiosti etta tunsin baarimikon (nain sen siis ovelta ja tunnistin heti) nii mentiinki sit sisaan :D Se on myos Toronadossa toissa ja me ollaan siella Robertin kans vahintaan joka toinen viikko :D Nii se onnistuki sit, ja saatiin hengailla kavereitten kans pitkasta aikaa! Sit torstaina oli trivia, meni huonosti, vaikka tiiettiinki viimenen kysymys, ja perjantaina piti menna siskonpojan kekkereille. Annettiin sille kakskymppia. Ei oltu ostettu edes korttia. Tuli sellanne olo etta kaikki vihaa mua, ku rotat oli ollu siella aikasemmin silla viikolla ja oon huono vaimo ku en saa Robertia laakariin sen astmaoireiden takia ja blaaaablaa. Eihan kukaan tietenkaan sanonu yhtaan mitaan, enka normaalisti epaile mitaan tallasta, mutta nyt jotenki tuntu erityisen vahvasti silta. Ehka ne sen vanhemmat vaha rentoutuu niitten roadtripilla :P On neki sit vaha hilpeempia ku tulevat takas. Mut toisaalta, en mina nyt aikuista miesta voi vakisin alkaa rahaamaan laakariin. Voihan helvetti taas jalleen kerran.

Sit illalla Robert meni keikalle jonne makin oisin niiiiiiiiiiiin halunnu menna mutta henkkarit esti taas jalleenkerran. Mr. T Experience, Teenage Bottlerocket ja Nobodys. Sellanen kunnon poppunk plajays oikeen. Annoin rahaa Robertille et saisin edes MTX paidan, ja se osti tosi kivan sellasen. Ma taas hengailin kaverin kans kotona, juoden kaljaa ja syoden juustoja ja vihanneksia dippejen kera. Kehu miten siistia oli taalla, ou jee. Siivoominen kannattaa aina valilla :P Meilla ei sit tainnu kummankaan mielesta olla nii kivaa ku tarkotus oli. Se kutsu meian naapurin tanne sit lopulta. Se naapuri on siis meianki kaveri, ja on kiva ja ihana ja mielellani hengaan sen kans nain muuten, MUTTA taa kaveri on hengannu sen kans ihan hirveesti viime aikoina ja se ei niinku puhu mistaan muusta ja se etta se pyysi sen tanne tuntu sellaselta epatoivoselta yritykselta lisata vauhtia iltaan, etta ainaki silla ois joku hauska kenen kans puhua. Menin nukkumaan tuntien oloni erityisen surkeeks ihmiseks jotenki. Ja en edes sit nukkunu ku sellaset 4,5 tuntia ja menin seuraavana paivana toihin surullisena. Tyot onneks piristaa. En tiia kovin montaa ketka voi sanoa noin.



Mika siella vatsassa pullottaa? Varmaan edellisillan kaljat, to be honest.

Toissa oli siis kivaa, ja sit niinku salama kirkkaalta taivaalta, pomot tuli sisaan ja anto mulle taman:
Tahti, nimeltaan Rae. Rae nimittain lopetettiin taman kuun ensimmainen paiva. Se vahan niinkun sit avas taman surkean viikon joka oli taynna stressia ja kurjaa oloa, vaikka se oliki hyva teko. Ja ne oli ilmeisesti jo samana paivana hankkinu tan tahden, koska tuossa todistuksessa lukee April 1st. Ja olin niin liikuttunu tasta etta aloin kyynelehtimaan, ja sit kostu kaikkien muittenki silmat :D Oli niin ihanasti tehty, ja ei niitten ois yhtaan tarvinu teha mitaan, koska onhan naita rottia sen ajan kun oon ollu tuolla toissa tullu ja menny (no oikeestaan vaan menny, silla me ei olla kylla siina ajassa mun mieelsta adoptoitu ku vaan 2, eli Molly & Maeve) mutta silti! Itkettaa nyt. Rae'ta ei oo viela haudattu mika harmittaa tosi paljo. Mutta nyt voin kirjottaa sen tahtikoordinaatit sen laatikkoon <3


Joo'o. Meni sit lauantai ja sunnuntai toissa, maanantaina vietettiin vapaata Robertin kans eika oikeen tehty mitaan. Otettiin kait pari kaljaa mut mentiin silti hyvissa ajoin nukkuun. Tein ruoan seuraavalle paivalle valmiiks ja eilen ku tulin toista kotiin oli kiva vaan heittaa loota takas uuniin ja syoda samalla ku katottiin jotain Geography Now!ia youtubesta. Ehka Robertki oppii paremmin maantietoa nyt ku ollaan katottu tota ;D Voidaan molemmat olla maantietonortteja. Ja nyt tassa mollotan ja mietin rottia. Ku ne on siella toissa nyt ja haluan ne kotiin. Oli ihana naha niita eilen. Molly ei ollu moksiskaan tasta, Fester oli semisti ensin, mut sit muisti et kato, aiti, sehan oot sa, ja seki oli hyvalla tuulella. Maevea ei oikeen kiinnosta naa hommat, ja sita naky vaha harvemmin. Mut kylla seki lopulta tuli moikkaamaan.

Toista loyty taas helmia, nii taa lahti kotiin mukaan. Ilmaseks, tietenki.

Nyt tuli jotenki surkee olo, ku piti kirjottaa ylos kaikki surkeet asiat. Sainpa muuten mandoliinin ihan omaks. Kuulemma voi myos virittaa kitaran vireeseen. Mietin et kannattaisko ehka. En tiia kylla etta mika se kitaran vire on, en osaa tallasia juttuja. Osaan virittaa, mutten koskaan tiia missa vireessa mikaki on, se vaan kuulostaa oikeelta.

Tassa viela tallanen pirtee kuva missa matchaan tyopaikan seinaan. Naa oli niitta aikoja ku kaikki tuntu viela hyvalta. Eli viime kuussa :P  Hohoho.

Ja joogaamien on alkanu karsia. Talla viikolla oon joogannu ehka kerran. Nyt on jo keskiviikko. Seki saattais piristaa...





2 comments: