Monday, April 17, 2017

Yla-astemeininki.

Ahistaapa vielaki tuo opintolainoihin liittyva asia. Siina lapussa sanottiin etta joko kirjautuu sinne sivulle tekemaan sen payment plan homman tai sit ottaa yhtyetta niihin by the 10th, ja en pystyny kirjautuun sinne sivulle nii otin yhteytta. Sit ne vaan sano et on 25 paivaan aikaa maksaa koko homma. Siis se forfallna belopp. Ettei siis koko lainaa. Mut nii, mietin et ku siina sanottiin et voi myos ottaa yhteytta by then, nii et onko se payment plan enaa mikaan vaihtoehto koska ei mulla todellakaan oo 5000 dollaria ylimaarasta milla maksella yhtaan mitaan. Jos olis, nii oisin sen tietenki maksanu jo ajat sitte :P Ostin patterit siihen kortinlukijaan etta saisin kirjauduttua sinne, mutta arvaa oonko? Ahistaa. Mietinpa vaan et miten tassa kay. Robert on sita mielta etta on ihan naurettavaa ajatella, etta sielta oikeesti tulee mitaan legal consequences, koska ainakaan USA:ssa ei tuu jos ei maksa lainojaan. Tai, taalla paasee veloistaan aika helposti. Ja se on kerran menny taalla collectionsiin se forfallet belopp, eika ne sen jalkeen enaa lahetelly mitaan lappuja ku kaks kertaa jatin vastaamatta. Kun taallakaan ei vieda ketaan oikeuteen jostain tollasista veloista, nii Robert sanoo etta on vaikee kuvitella etta tuon takia vietais, vaikka siina uhitellaan just tolleen. Nii etta siis maassa jossa asut tulee jotain tollasia. Blooooo. Jos nyt tanaan vetais paan perseesta ja kattois sita payment plania ihan oikeesti.


Arsyttaa myos se, etta sellanen asia vaivaa, mika tuntuu asialta joka ois voinnu tapahtua yla-asteella. Siis tama kaveri kenesta kirjottelin viimeks. Tottakai, kaikilla saa olla muitaki kavereita ku mina, eihan tassa nyt kukaan mitaan sellasta sano. Silla on monia sellasia kavereita. Mut kun vaivaa se, ettei ikina kutsuta mukaan ku se lahtee niitten jatkien kans ulos jonnekki. Ja sit se kun se aina postailee kuvia niitten kans ja kaikkee, ja tagaa niita joka paikkaan. Niinku et oikeen pistaa naytille et ma vahan hengaan tallasten tosi kuulien jatkien kans, check it out. Mut sit kun se hengaa sen supposedly parhaan ystavan kans, nii ei mitaan. Tulee vakisinki sellanen yla-aste olo. Mulla oli yla-asteella sellasia hotbabekavereita, siis pari sellasta, kenesta pojat tykkas ja ne oli sellasia kuul mimmeja, nii sit niilla ei ollu aina aikaa niitten luuserikaverille, ku pojat oli nii jannii ja kivoja ja bloo. Tulee vaha sellanen olo all over again. Oltiin tassa joulunaikaan tiistaitriviassa, kun yks kaveri oli tullu takas kaupunkiin viettaan lomia, ja meita oli ihan kiva porukka siella. Sit taa kenesta nyt tassa valitan, kutsu ne kaks cool_dude'ia sinna, ja se ryhma niinku hajaantu. Tai, se mun pest frend vaan meni hengaan niitten kahen kans, ja olivat ku eivat ois ollu meian kans siina ollenkaan. Se mimmi ei sit niinku jutellu enaa kenellekkaan muulle, ja tuntu niinku ne oli ihan eri ryhma, ja olivat siella kolmestaan. Oon tasta sille kerran maininnukki. Ei oo hirveesti liikuttanu. Ja siis ei niissa jatkissa oo mitaan vikaa, ne on molemmat ihan huippu tyyppeja, toinen niista on meian naapuri ja ollaan me sen kans monesti hengattu jne, ja mielellani ma sen kans hengailisin enemmanki, mut en ma halua etta aina ku hengaan tan mun kaverin kans nii sen pitaa soitella niille tyypeille tms. Haluaisin niinku joskus hengata kaverini kans niinku yleensa on tapana. Tulee sellanen olo etta oon jotenki tosi tylsa. Ehka oonki, hahaa.

Arsyttavinta on se, etta viela kolmekymppisena tarvii miettia tallasia ihan naurettavia kaverisotkuja. Sitapaitsi, en oo ainoa keta nuo sen hengailut arsyttaa. Yks meidan toinen kaveri, siis meidan molempien kaveri, ollaan kaikki kolme kavereita, on valittanu just samaa asiaa. Se on valittanu mulle, ja talle keta asia koskee. Yhen anteekspyynnon sen on silta kerran saannu, ja tiian tasta sen takia koska istuin siina ku taa tyyppi napytteli pahoittelevan tekstiviestin, mutta eipa sitakaan oo hirveesti kutsuttu mukaan. Blolloooo. Ihan tyhmaa ajatella tallasia. Miks edes vaivaudun?


Mut sellasta kivaa, etta torstaina mennaan yksien uusien kavereiden luo viettamaan iltaa! Tai, ei ne silleen oo uusia tyyppeja, mut me ei olla koskaan hengailtu niitten kans. Ne on naimisissa, ja tosi kiva pariskunta. Se nainen on meita nuorempi, joku mid 20's vissiin, ja se mies on muistaakseni mun ikanen. Se nainen on Robertin entinen tyokaveri, ja yks niista harvoista tyypeista kenen kans se tuli toissa toimeen. Se myos alotti vapaaehtoishommat Project Wildlifella ja ma opetin sita siella kerran. Tykastyin naihin ihmisiin ja Robertki tykkaa niista, ja sit ei vaan koskaan olla saatu aikaseks teha mitaan niitten kans, nii kutsuin ne mun 30-vuotisprombileisiin, ja sovittiin etta nyt kuulkaas, yritetaan oikeesti teha jotain! Ja nyt on kulunu 2 kuukautta niista bileista (melkeen) ja vihdoinki on aikataulut sopinu yhteen :D Sitapaitsi se nainen on avoimesti biseksuaalinen myos, nii on kiva ku on queerkavereita, ja vielapa queerkavereita ketka on naimisissa ja sillee elaa aika samanalaista elamaa ku ite. Ja ne molemmat tykkaa rotista, ja niilla oli ennen rottia! Mut sit se mies otti sen nii raskaasti ku ne kaikki kuoli, nii ne ei sit enaa sen jalkeen oo viittiny hankkia rottia :(  Ei se mitaan, koska ne on tervetulleita tanne meille rapsuttelemaan rottia. Nii ootan tata innolla! Koska koskaan ei ole liikaa kavereita. Ja kiva ku on pariskuntia keihin voi samaistua. Ja ilmeisesti kun seura ei enaa kelpaa kaikille nii kannattaa etsia uusia tuulia -__-

Oon jaksanu hypata takas joogamatolle, vaikka vahatvalia masentaaki ihan hirveesti. Mutta toissapaivana tein jonku sellasen mega stretch homman, ja eilen 20 minuuttia bedtime venyyttelya ja sellasta. High five. Ja tanaankaan en meinaa jattaa valista. Aattelin etta ei silla oo valia tekeeko sen aamulla vai paivalla vai illalla. Kunhan tekee. Tosin jos teen aamulla, nii sit se on tehty, koska monesti iltapaivalla menee sit muut asiat sen edelle. Varsinki nyt ku oon hoksannu etta Ruudusta nakyy muutamat mielenkiintoset ohjelmat taallaki, esim. noi Arman Alizadin ohjelmat ja oon sit istunu taalla monta tuntia putkeen kattoen niita :D Oh well. Tanaan pitaa myos muistaa olla reipas ja kayda kaupassa. Et saa jotain aamupalaa ku sellasta ei loydy tasta huushallista. Menin eilen hyvissa ajoin nukkumaan ja nousin tanaan 6.30. Etta ahdistuksesta huolimatta, voin olla ylpea itestani, ku oon tehny edes jotain hyvin :D Tai, jotain sellasta mista tulee semi hyva olo.

Nyt jatkan velvollisuuksilta pakoilua kattomalla Archeria. Se uus kausi alko hiljattain, ja inspiroi kattomaan lapi kaikki vanhat kaudet. Nailla mennaan.

No comments:

Post a Comment