Monday, February 13, 2017

There once was a maid from Stoneberry Hollow.

Arvatkaa kuka tayttaa 30 lauantaina? Tama dorka tassa. Robert ois kerranki viemassa mua Borrego Springsiin perjantaina, mutta nyt hieman pelottaa etta jos matkanvarrella onki niita sellasia setia ketka haluaa kattoa papereita, ja joltainhan puuttuu kaikki paperit talla hetkelle..."oho." Blaa. Mut ku kerranki se ois viemassa sinne. Hoh. Meian pieni mies Fester tayttaa 2 ylihuomenna. Synttariviikko taalla meilla!

Huomenna on se ystavaton ystavapaiva. Ystavaton, koska taalla Amerikanmaallahan se on enemman sellanen romantiikan ja pariskuntien paiva, mika, vaikka pariutunut olenkin, on aina vaha vituttanu. Mutta jos olet taman blogin aktiivinen lukija, niin tiedatkin jo etta kuinka paljon asia vituttaa, koska oon siita ainakin 2 vuotta perakkain huudellu taalla. Mutta koska Robertilla on huomenna vapaata ja mullakkin saattaa olla, nii en tiia, ehka me tehaan jotain. Riipastaan vaikka kannit. Sehan on romanttista, vai?

Oon ylihuomenna menossa pieniin tuuraustoihin. Pomon isapuoli kaipailee tyyppia vastaamaan puhelimiin keskiviikkona, torstaina ja ens maanantaina. Tarjouduin sitten niihin hommiin, koska rahaa, rahaa, rahaa. Ja myos koska mulla ei valttamatta oo toita huomenna sen takia kun meilla on pienenmoinen remontti meneillaan toissa ja siina saattaa kestaa viikko. Lattia koristellaan ja pari seinaa maalataan ja tuodaan uusia huonekaluja. Tai sanotaanko niita tasoja edes huonekaluiks liikkeessa missa myydaan kaikkee kasintehtya? No ihan sama. Uudet tasot laitetaan kuitenki. Ja naapuriliikkeessa tapahtuu, eilen maalattiin ja kaikkee. Ne varmaan laittaa lattiat kuntoon tanaan. Jannaa! Aloinpa myos tekeen koruja yhtakkia. Tai, oonhan tehny niita korvakoruja ennen mut nyt tein kaulakoruja. 2 meni jo. Menispa loputki.

Tanaan vietan vapaapaivaa yksin pitkasta aikaa. Rotat on varmaan innoissaan ku paasee oikeen kunnolla leikkimaan tanaan ja kerkee hyvin siivota niitten hakit ja kaikki. Clarencenki akvaario pitais kohta pesta, tai ainaki vaihtaa puolet vedesta. Muuten meinasin vaan varjailla tukkaa ja pelata tata South Park pelia missa oon onnistunu jumiutumaan koska oon tyhma ENKA MENNY SINNE VITUN KIRKKOON KOSKA JOS OISIN LOYTANY JEESUKSEN NII SIT SIITA OIS OLLU HYOTYA NYT voi satans satan ku voi olla saapas joskus. Nii kerta. Ku se Jesse on sellanen summon character nii se ois voinnu vaha nayttaa taivaan merkkeja noille vitun elfseille keta nyt yritan tappaa tassa. Blaaaa.

Kaytiin Soda & Swinessa lauantaina. Niitten quinoapullat on aina nii hyvia. Niille oli tullu uus vegaaninenki vaihtoehto. Ei ollu ennen. Kaveri soi sita, ja maistoin. Oli ihan hyvaa. Kaytiin vihdoinki Little Dame shopissa. Se on sellanen sopo liike missa myydaan taytettyja elaimia ja sellasta, mut sit siella oli kaikkee sellasta myos mita meiltaki loytyy esim. kristallikoruja. Sit oli kans kaikkee sellasta arsyttavaa mista kaikki "noita/merenneito" mimmit tykkaa nykyaan. Kaskinpa silti Robertin kaya siella synttariostoksilla :D Kaytiin myos aamulla Robertin kans swap meetissa ja ostin sellasen lasisen displaylaatikon minka sisalla oli sailottyja perhosia ja ne oli laitettu sillee natisti jonku oksan ymparille. Niita oli monta eri tyyppista perhosta. 20 dollaria. Se oli aika hyva deal. Ostin myos tussit. Ma en edes piirra mut ku ne oli vaan 2 dollaria. Joskus saa vaha splurge. En koskaan osta itelleni mitaan nii valilla on hyva vaha muistaa itteaan. Annoin Robertille 50 centtia etta saa itelleen sellasen Agnew/Nixon pinssin :D Sit illalla kaveri tuli tanne ja juotiin kaljaa ja Periscopetettiin 3 tuntia. Hups.

Sellasta tanaan. Mun hiukset tana aamuna on silleen Trey Parker, circa '99.

1 comment:

  1. hyvää synttäriä vaan näin etukäteen koska kuitenkin unohdan myöhemmin.

    ReplyDelete