Tuesday, February 21, 2017

God lives on a planet called Kolob.

No katoppas! Talle blogille loytyi nain neljan vuoden pyorittamisen jalkeen ihan oikee nimiki! On aina ottanu paasta tuo "no johan oli taas paskat jutut" ku se ei yhtaan kuulosta blogin nimelta, mutta nyt virittelin ihan oikeenki nimen talle. Tulee siita etta kun toi ECB on tuossa korttelin paassa, ja Boulevard Trash on sellanen kiva biisi sellaselta bandilta ku Exploding Hearts (keta ei oo olemassa koska 3/4 bandista kuoli auto onnettomuudessa.) Etta nain!

Synttaripaiva oli ja meni. Viime viikolla oli kaikenlaista kiirehdintaa. Sunnuntai/tiistai omat tyot, sitte keskiviikko/torstai tuuraustyota ravintolakeittiolaitteiden korjaamolla puhelimiin vastaillen. Perjantaina piti teha se Borrego Springs reissu, mutta tanne luvattiin kamalaa myrskya. Ei se ollukkaan sit nii kauhee se myrsky, mut koko paivan tuuli niin hirveesti etten halua edes kuvitella minkalaiset tuulet aavikolla ois sitten ollut. Tulihan se sadekkin sit lopulta, eika se meinannu millaan lakata. Katottiin sit vaan the Officea koko aamun, kaytiin Souplantationissa syomassa (mika on niinku maailman paras paikka) ja katottiin vaha lisaa Officea kotona. Varmaan siina otettiin kaljaaki. Perus meininki. Keskiviikkona meian Fester taytti myos 2! Sita juhlittiin silla etta se sai hengailla sohvan alla vahan ekstraa ja Robert teki sille "kakun" laittamalla sen kuppiin pohjalle riisimuroja, toisen kerroksen teki siihen paalle mustikoista jotka ostettiin ihan Festeria varten, seuraava kerros koostui kovaksi keitetysta kanamunasta ja paalle koristeeks vahan kuivaa pastaa. "Kakku" oli arvostettu herkku!

Lauantai oli sit the big day, eli KOLOMEKYMMENTA tuli tayteen. Ai ai. Robert oli toissa, nii mina vietin aamun ihan normaali tunnelmissa, eli hengailin rottien kans ja pesin niitten hakit. Sit sen jalkeen riipasin paivakannit samalla ku skypetin mun vanhempien kans, ketka otti itekki kaljaa. Se oli ihan hauskaa. Sit ku Robert tuli kotiin nii kavin hakeen itelleni ruokaa ja sit hengattiin ja juotiin lisaa kaljaa ja laulettiin vaha karaokee. Ihan kiva paiva. Robert toi tulppaaneja synttarilahjaks ja osti mulle raavutusarvan jonka kaansin 30 dollarin voitoks lopulta. Sunnuntaina oli sit taas omat tyot ja maanantaina menin viela tuuraamaan ja tanaan oli sit taas omat tyot. Kavin sunnuntaina viela veljen kans hoitamassa pari synttarikekkerijuttua.

Huomenna on Robertin vapaapaiva, ja sen aiti vie meiat syomaan mun synttareiden kunniaks. Pitaa myos kayda panttaamassa ku noita pusseja on "vahan" keraantyny, ja sit hakee toista pari koristetta. Torstaina on tarkotus taas hoitaa veljen kans pari viimesta juttua ennen perjantain synttaribileita. Me jarkataan PROM bileet sen takapihalla! Kunnon Amerikkalainen prom, you know. On mekko ja kaikki. Yritan vaan tassa hikisesti keksia etta miten saada tallanen hyva DIY photo booth pystytettya mutta en tiia mista helvetista repasen jotku hyvat valot sita hommaa varten. Toivottavasti on edes semihauskaa. Tuntuu aina ku bileita jarkkaa ettei tuu olemaan yhtaan kivaa eika sinne tuu ketaan ja taa pidetaan El Cajonissa viela kaikenlisaks ja ymmarran jos joku ei oikeesti haluu ajaa sinne asti. Mut toisaalta, mun kaverit on kaikki melkeen sellasia etta ne kylla mielummin ajaa ku menee julkisilla tai Uberilla/Lyftilla. Mut ehka se etta joutuu ajaa moottoritieta hetken on sellanen turn off...Sehan jaa nahtavaks. En haluais itkea rumassa prom mekossa kaljaani samalla ku Rick Astleyn parhaat soi taustalla.

Robertille tuli random iltavuoro tallepaivalle, nii tassa istuskelen ja oottelen parempia aikoja. Suunnitelmissa on taas rottien hakkien pesua ja hiustenvarjaysta. Oon onnistunu vaalentamaan tata sinista pois! Naihin ehka jopa tarttuis toinen vari jo, mutta ajattelin vaalentaa viela kerran ja kattoo mita tapahtuu. Juuret on ainaki tosi hyvan nakoset! Tuntuu etta oikean puoleiset hiukset on viela vaha liian vihertavat, kun taas muualta ne on aika vaaleet. Jos kerkee nii sit vois vaha pelatakki, ku en oo nyt taas hetkeen.

Meilla on remontti meneillaan toissa. Kaks seinaa jo maalattu, huomenna on varmaan kolmaski laitettu kuntoon. Viereinen uus liike on kans saannu varit seinaansa ja nyt ollaan tuotu sinne huonekaluja. Ne vaan pitais maalata kans. Pomon mies on ite rakentanu kaikki huonekalut sinne. Suurin osa tassa toisessa liikkeessa missa nyt vaan remontoidaan niin on kans sen ite tekemia huonekaluja. Ens kuun ensimmainen paiva varmaan avataan tuo toinen liike. En malta oottaa!

Jaa'a. Ei kait tassa nyt sen kummempaa. Ei muuta kun hommiin. Vois valilla olla vahemman kiireinen olo, mutta mitapa sita valittelemaan ku asiat kerran menee ihan hyvin valilla :D

2 comments:

  1. Myöhäiset synttärionnittelut!

    ReplyDelete
  2. Kiitos! Sua ei ookkaan nakynyt hetkeen! Toivottavasti kaikki on hyvin :)

    ReplyDelete