Sunday, February 5, 2017

Tammikuun parhaat.

Vahan taas tallasta kivaa viime kuulta!

South Park: Stick of Truth. Ostettiin sit versio joka toimii ja aloin heti pelaamaan sita. Siihen jaa koukkuun. En oo ennen pelannu mitaan RPG peleja koska ne on melkeen aina jotain fantasiapeleja, ja mua ei oikeen tuo genre kiinnosta missaan muodossa. Mutta taa oli hauska, koska se on aika simppeli, ja ne tehtavat on hauskoja ja muutenki, South Park, nii siina on sita huumoria mukana. Talla hetkella yritan kerailla alushousuja pelissa.

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox on sellanen aivan mahtava bandi, kuka soittaa vintage tyylisia covereita kaikista pophiteista. Kun sanon vintage niin meinaan etta kaikkee niinkun 20-luvun ragtime tyylisesta 60-luvun souliin. Aivan ihanaa :D Niilla vaihtelee solisti aina, mut kylla on kuulkaa taitavaa porukkaa. Taa on ihan mun lemppari cover, tallanen 50-luvun versio, biisista joka on sit oikeesti ihan hanurista. Myos tama on ihanan pirtee versio Madonnan Material Girl'ista. Feat. maailman ihanin Ruotsalainen jazz artisti, Gunhild Carling. Se steppaa ja soittaa vaikka mita puhallin intrumentteja ja on muutenki tollanen pirtee ja energinen :D Taa bandi on tulossa tanne nyt 17 paiva, mika sattuu oleen paiva ennen mun synttareita ja haluttais kylla menna, mut liput maksaa VAHINTAAN 40 ja menee siita sit vaan ylospain nii en tiia :/ Bloo.

Toinen tallanen musiikkihurahdus on Leap of Faith musikaalin soundtrack. Aattelin yks paiva etta kun kerran Raul Esparza on ihan maailman paras ja mun lemppari tossa Law & Order: SVU:ssa ja ku se on kerran vaantany vaikka mita Broadway show'ta, nii ois kiva vaha kuunnella mitas kaikkee herra on lauleskellu. Kuuntelinpa sitten tata, ja tykkasin siita niin paljo etta se jai soimaan pidemmaks aikaa. Tas ois tallanen ja tallanen.

Ja sit viimeseks, It's Always Sunny in Philadelphia tv-sarjan uusin kausi. Oon vasta kattonu 3 jaksoa, mutta mikaan niista ei oo jattany kylmaks. Nyt en oo kahteen viikkoon kattonu, mutta huomenna ois tarkotus catch up. Jokaista jaksoa oottaa jo innolla ku on tahan mennessa jo ollu nii hulvaton meininki. Taa sarja nyt muutenki on ihan loistava.

No comments:

Post a Comment