Thursday, February 2, 2017

Paani on kuin puristimessa.

Mulla on elamani kolmas migreeni menossa ja se on sen verran mullistava asia etta siita pitaa huudella ympari internetin ihmeellista maailmaa. Taa on viela se sellanen super "kiva" missa silmassa nakyy sellasia aaltoja ja tuntuu ettei nae oikeen kunnolla. Nyt myos hieman yokottaa. Pitais menna suoraan toista pelaamaan triviaa etta toivon taman helpottavan siihen mennessa. Ei kylla yhtaan kiinnostais olla toissa naissa olosuhteissa.

Huomenna paasen leffaan! Kaydaan vihdoinki kattoon se La La Land!! Se alko just pyoriin tossa ciereisessa leffateatterissa. Robert kutsu tata date night'iks. Se ei oo sen 9 vuoden aikana ku ollaan oltu yhessa ikina kutsunu mitaan nimella date night 😀

Pidin vaha taukoo Six Feet Underin kattomisesta ku se neljas kausi ei ollu musta yhta hyva ku ne muut siihen asti. Aloinki siina valissa kattoa the New Normalia. Siina on ihana Andrew Rannells. Oon kerenny kattoo sen melkeen kokonaan jo. Sita on vaan yks kausi mut siina on 23 jaksoa ja huomenna sit katon viimesen. Oon tykanny. Mitas sita kattois sit ku Six Feet Underin viimenen kausi on katottu? Meilla on wifi nyt kotona ja amazon fire stick tv pelaa nii sielta voi katella kaikkee kivaa. Amazon tv:sta nakyy esim. Curb Your Enthusiasm! Jessss.

Jaa'a. Eikohan palata toihin. Eli selaamaan puhelinta seuraavat 7,5 tuntia.

4 comments:

  1. se on kato ryan gosling ku tekee date nightin :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meita ei oikeen kumpaakaan kiinnosta tuo Gosling, mutta Emma Stone ehka enemmanki :D molempien makuun siis.

      Delete
    2. no seki on kyl aika jees, tosin mua ärsyttää sen puhetyyli, joku siinä s-kirjaimessa suorastaa vituttaa välillä o_O Toivottavasti nautitte leffasta !

      Delete
  2. Joo, tai sen suu on jotenki janna. En tiia mika siina on!

    ReplyDelete