Thursday, August 5, 2021

Before you were born I bought you a singing toilet.

 Heissulivei jne. 

Oon tassa nyt viikon+ vedelly tallasia kreisipillereita (no ei ees oikeesti, ne on ihan vaan ahdistusta hoitavia ja on sellanen aika monikayttoinen viela kaikenlisaks) ja en osaa sanoa etta toimiiko ne, koska siina kuulemma saattaa kestaa 2-6 viikkoa ennen kun nakee minkaanlaisia tuloksia. Sen voin tosin kertoa etta ei enaa ahdista toissa, eli ehka ne toimii? En siis oo nyt viikkoon ainakaan jannittany toihin kirjautumista aamulla ja nousenki jotenki helpommin sangysta. Tunnen oloni ehka paremmin motivoituneeks, kun sain jopa imuroitua olohuoneen pari paivaa sitte ja saan itteni patistettua kahdenkymmenen minuutin kavelylenkille joka paiva. Doctor's orders. Siis niinkun oikeasti, laakari maarasi lisaa liikkumista elamaan. Kavin siis melkeen kaks viikkoa sitte ihan perus laakarintarkastuksessa ja olin yllattyny koska KAIKKI ARVOT naytti hyvalta ja normaalilta! Jes. Maksa ja sokeriarvo jannitti eniten. Laakari oli tympea. Ehka vaihan jossain vaiheessa. Meen nyt viela tan kuukauden lopussa kuitenki juttelemaan tuolle samalle etta voin paivittaa sita siita miten on menny kreisipillssejen kans.

Oon tassa hengaillu jonku verran Kanadalaisen kans ja taman uuden (no, 6 kk mutta ma tapasin hanet vasta kuukausi sitte ensimmaista kertaa) miesystavan kans. Se miesystava on tosi kiva ja sen kans tulee helposti toimeen. Eilen oltiin neljastaan kaljalla. Tai muut oli kaljalla, mina limsalla. Kaytiin yks paiva Balboa Parkissa piknikilla ja sit nyt viikonloppuna oltiin Ocean Beachilla kattomassa koiria koirien rannalla. Oli siella myos joku kosteikko missa oli kaikkea kivaa elain-elamaa jota kateltiin. Kierreltiin parissa antiikkiliikkeessa ja kirppareilla. Ilmeisesti OB:ssa on kaikki parhaat kirpparit ja antiikkiliikkeet. On jotenki tosi erikoista ettei North Parkissa oo mitaan tollasta ku taa koko alue on sellasta hipsteriputiikkialuetta. Mutta ehkapa siina onkin se syy, koska hipsterit haluaaki jotain parempia putiikkeja. Enpa oo kauhesti asiaan perehtynyt. 

Tassa yks paiva toihin soitti nainen kuka kyseli rotista, ja halus tietaa minka ikasia rottia meilla on ja oliko yhtaan yksin asuvaa rottaa. Sillon vastaan tuli River-niminen rotta. Tama nainen ei ite ollu kiinnostunu Riverista, mutta mina kiinnostuin. River oli loydetty pussista, joka oli sidottu aitaan alueella missa joku ruokki kulkukissoja. Siina oli kylla tulla itku kun luin tata tekstia. Pari paivaa kerkesin asiaa miettia ja tultiin sitte Robertin kanssa siihen tulokseen etta me otetaan River. Tanaan laitoin adoptio osaston esihenkilolle viestia ja sanoin etta ollaan miehen kanssa nyt paatetty ottaa se, ja se varas sen rotan meille heti, se otettiin pois available pets-kohdasta meidan nettisivuilta ja sen profiilissa lukee varattu staff member Jenny D:lle. Mun esihenkilo on antanut mulle luvan lahtea kesken tyopaivaa hakemaan River kotiin. River-nimesta en viela tieda jaako se. Robert on huumorimiehena heitelly vaikka mita "hauskaa" nimea mutta pitaapa viela miettia :D Haluan silti jatkossaki adoptoida Wee Companionsilta mista ollaan tahanki asti adoptoitu, mutta nyt vaan oli pakko saada tama kotiin turvaan. Nyt pitais vaan laittaa hakkia valmiiks huomiselle.

Kavinpa muuten kampaajallaki tassa hiljattain. Tuli sellanen shag, mutta mun hiukset on viela vaha lyhyet sellaseen mut ainaki niita tuli siistittya ja ne on paljo kivemman nakoset nain ja ohuemman oloset. Heitin uudet varitki paahan nii nyt on hyvan nakoset. Tosin nyt ne on likaset ja huonosti koska niita pitais olla suoristamassa joka paiva ja en aamulla jaksa ku en lahe mihinkaan. Viikko tai kaks kampaaja reissun jalkeen (kun en tietenkaan muista) sai itse kampaaja huomata saanneensa koronatartunnan. Veikkasin etta omasta kayntikerrasta oli kuitenki tarpeeks kauan, etten ite menny kokeisiin eika oo mitaan oireilua ollu. Vahan kylla jannittaa kuitenki naa viime aikaiset riennot vaikka ollaanki kaikki rokotteet otettu. Sanoin Robertille etta pitaisko nyt vahasen jarruttaa ja ottaa vaha rennosti ja seurata tilannetta. Jos on pakko jossain kayda niin kay sit kun ei oo paljo porukkaa liikkeella. Mitenkas ne koronat siella teilla (eli Tinssulla, joka on varmaan ainoa aktiivinen lukija talla hetkella :D Arvostan!)

Meian torakat sai vauvoja.  Yhyy. Mutta mun kaverilla on agama, joten se ottaa niita lapsia mielellaan niille ruoaks joten sinne siis. Kavipa hyvin. Nyt oon sitte vahingossa alkanu torakkakasvattajaks joka ruokkii toisten lemmikkeja. No mika ettei. Jorgen/Goran-torakka myos menehtyi. Johtuneet parittelusta, silla han on nyt toteuttanut tarkoituksensa tassa elamassa. RIP. 

Mulla soi aina ja ikuisesti paassa Hextallsin I bought you a singing toilet

Tallasta talta eraa.

 

2 comments:

  1. MĂ€ oon niin old school et luen viel blogeja 😆 K-luvut nousee koko ajan, koulut alkaa ens viikolla ja opettajat ei saa etukĂ€teen kakkosrokotusta jne sellasta jĂ€nnÀÀ. PyhĂ€llĂ€ hengellĂ€ ja kĂ€sienpesulla selvitÀÀn tĂ€mĂ€kin syksy kai.

    Onnea uudesta rottuudesta :) Kiva ettÀ töissÀkin menee hyvin, kai ne pillerit jotain sit auttaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ma kans! toivoisin etta loytaisin jostain lisaaki luettavaks koska niilla on hyva tappaa aikaa :D
      onpa tyhmaa kylla, tuntuu etta tietyissa ammateissa pitais olla jonkulaista prioriteettia mutta eipa ne opettajat taallakaan ollu ensimmaisena saamassa niita. Ei voi muuta ku pistaa maskia naamalle ja kasidesi mukaan joka paikkaan. hoh.

      kiitos :) tassa pitaa rottuuden kans viela vaha tutustua ku hanta hieman pelottaa mutta kylla tama tasta pikkuhiljaa onnistuu :)

      alan kylla nyt kallistua sen puoleen etta auttaa, koska tyot menee niin hyvin :D ei jannita tai ahista teha toita.

      Delete