Saturday, August 28, 2021

Quezas, quezas, quezas.

 Morrjens!

Kirjottelen KESKEN TYOPAIVAA, ihan niinkun on the clock koska meilla ei toimi puhelimet just nyt joten ei oo mitaan mihin vastata. Ei oo myoskaan mitaan kursseja tehtavana koska suoritin viimeisimman kurssin tassa alkuviikosta, eika oo edes mitaan sahkoposteja mihin vastata. Jos meian numeroon soittaa just nyt, niin sielta sanotaan etta puhelimet ei oo nyt toiminassa, asiaa tutkitaan jne. En oo melkeen kahteen tuntiin saannu puhelua. Ensin oli kylla oikeesti ihan hiljasta; nyt ku meilla on enemman porukkaa osastolla toissa niin ei oo yhta paljo hommaa (onneks!) ja lauantait on usein vaha hiljasempia mut kun puheluja ei tullu puoleen tuntiin aloin kylla vaha miettia et mikas nyt on. No nyt on nain, linjat tukossa ja tassa istuskelen kotikoneen puolella. 

Meian molempien pyytamat minilomapaivat myonnettiin! Kahen viikon paasta pitka viikonloppu tiedossa. Ootan innolla. Julianiin piti menna, mutta en sit tiia mita muuta tehaan. Ei varmaan mitaan. Rufus ainaki menee elainlaakariin viimesena vapaapaivana. Se tarvii tarkastuksen ennen kun sen voi vieda leikattavaks. Pallit pois ja silleen. Ethelrida kavi just kun silla oli paise poskessa. Nyt nain viikko myohemmin voi onneks jo sanoa etta ollaan paranemaan pain, koska se paise poksahti ja nyt siina on enaa rupi jaljella. Se rupiki on pienentyny huomattavasti, ja joka paiva nayttaa edellista paivaa pienemmalta. Elainlaakari soitti torstaina ja kysy etta miten on menny. Tosi kiva etta soittivat! 

Maantaina on taas laakarissa kaynti tiedossa. Jutellaan sen kans siita miten on menny naitten laakkeiden kans. Ihan hyvin, nain omasta mielesta, mutta oon narskuttanu hampaita ihan hirveasti ja leukaki on sellanen jaykka ku jannitan purentaa koko ajan. Eilen oli kauhea paansarky sen takia. Tanaan oon yrittany teha a conscious effort olla jannittamatta leukaa niin kauheesti. Oon kylla ennenki harrastanu tata hampaan puremista, ja se yleensa menee vaiheissa etta joskus puren pari kuukautta ja sit en taas monta kuukautta ja sit alkaa taas, etta voi olla ettei silla oo valttamatta edes mitaan tekemista laakkeiden kans mutta mainitsempa kuitenki. Pelottaa menna hammaslaakarille joku paiva. Sielta kuitenki kysytaan etta narskutanko hampaita. Senhan nakee heti hampaista. Se mun laakari on varmasti sit todella ylpea siita etta oon kaynny niilla kahenkymmenen minuutin kavelylenkeilla joka paiva. Varmasti pettyny siihen etta en oo meditoinnu sita viitta minuuttia melkeen koskaan. Sen ensimmaisen viikon meditoin joka paiva, toisen viikon sillon tallon ja sen jalkeen en oo jaksanu. Yritin aina nukkumaanmennessa meditoida mut usein vasyttaa jo valmiiks niin ettei tarvi meditaatiota eika vaan jaksa mitaan ylimaarasta. Se meditaatio pitais ehka siirtaa jollekki toiselle kellonajalle, niin ehka senkin sais sitten tehtya. Sehan on vaan viis minuuttia. Sehan saattais auttaa tahan leuan kinnaamiseen...

Kauhea hinku BevMoon ostoksille. BevMo on siis sellanen iso viinakauppaketju. Niilta loytyy kaikkea alkoholipitoista kun myos alkoholitonta alkoholia matkivaa tuotetta. Me ei kauheesti kayty BevMossa sillonkaan kun ite viela join alkoholia, viimeks kylla viime vuonna ku sain tietaa etta sielta saa LONKEROA. Nyt sitakin saa ihan tasta kotikulmien viinakaupasta. Alkoholittomasta versiosta ei mitaan tietoakaan tosin. BevMo innostaa nyt lahinna sen takia ku sielta saa kaikkee eri vakevia matkivia alkoholittomia juomia ja oon katellu paljo kaikkia mocktailresepteja ja tallasia viime aikoina. Kiinnostais myos alkoholittomat viinit. En oo ikina ollu mikaan viinien ystava, mutta muistan ku 19 vuotiaana student balenissa sain alkoholitonta valkoviinia fancy ruoan kanssa Per Gesslen hotellissa kun sanoin etten juo alkoholia ja se oli paljo parempaa kun mikaan alkoholipitoinen viini ikina. Mita oluihin tulee, niin oon jo kokeillu melkeenpa kaikkea mita niitten valikoimasta loytyy :D Terveisin: tassakin nyt juon Sam Adamsin alkoholitonta hazy IPAa. 

Tekis mieli laittaa pyykkeja koneeseen tassa valissa mutta pelkaan etta puhelin alkaa taas soida just kun oon pyykkituvassa. Siis toki voin sielta tuvastaki vastata puhelimeen, mutta jos se soittaja tarvii jotain mika vaatii sita etta oon tyopoytani aaressa, nii joudun sielta sit juosta tanne sisalle. Huomennahan on vapaapaiva niin sillon voi pyykata kaikessa rauhassa. Ja jos naa kesakelit (no ainahan taalla on kesakelit tahan aikaan vuodesta) jatkuu niin voi saastaa rahaa siina etta laittaa pyykit narulle kuivumaan. 

Oispa oikeesti joskus jotain mielenkiintosta kirjoteltavaa. Arki on vaha tammosta etta tyot, sit kavelylenkki, sit rotat, sit Desperate Housewifesia jo kolmannenkymmenennen kerran (varmasti) ja sit illallista ja sit vaha hengailen Robertin kans ja kuunnellaan musiikkia ja sit meenki jo nukkumaan mut en ilman etta katon vaha lisaa Desperate Housewivesia ja ajattelen sita miten PITAIS meditoida mut en sit meditoikkaan koska Carlosin ja Gabyn riidat ajaa sen tehtavan, nakojaan. Pitaisko alottaa joku harrastus? Nyt ku en ADHDeile nii paljo nii sitahan voiski ehka? 

Mulla on vartin paasta mun paivan viimenen tauko. Mutta ei tassa nyt oo mitaan toita tehty jo melkeen kahteen tuntiin. Oho. Taitaa loppupaiva menna vaha talleen. ONNEKS en oo huomenna toissa, koska voin kuvitella kaikki ahdistuneet ja karttyset soittelijat. Toivottavasti kaikille kuuluu hyvaa ja seuraava rokote komeilee jo kasivarressa. 

If you have any further questions, give us a call back. Have a great day, bye bye. (niinkun sanon aina toissa puhelimeen.) 


No comments:

Post a Comment