Monday, August 16, 2021

Dos gardenias para ti.

 Oon innostunu boleroista yhtakkia. Siis espanjankielisesta vahan niinkun iskelmasta. Naa on kaikki jotain rakkauslauluja jostain 50-luvulta ja joku ihana ihminen on tehny pitkan playlistin naita Spotify'hin. Muchas gracias vaan sille henkilolle. Night time pastilli ja bolerot soimaan, siita on hyvat younet tehty. Myos jazz piano. 

Tanaan oli palohalyttimien tarkastus. Vietiin tytot hoitoon, mutta uus rotta jai kotiin, koska se on niin hiljanen ja rauhallinen. Sen nimeks tuli nyt Rufus. Rufus on kotiutunu tosi hyvin. Kylla sita viela vaha jannittaa ja pelottaa kaikki akkinaiset liikkeet, esim. mun on aika vaikea saada sita kasin kiinni jos haluan sen takasin hakkiin, koska se juoksee karkuun ja menee piiloon sohvan alle, mutta onneks tahankin on sellanen ratkasu etta laitan jotain herkkua sen hakkiin niin se menee sinne ihan itestaan :) Rufus on myos vihdoinki tottunu rapsutteluihin, ettei sita enaa pelota kun laitan kaden sen hakkiin. Tana aamunaki sain sen natisti nostettua kantokoppaan jossa se oli sen aikaa kun landlordi oli kaymassa. Nyt oottelen etta Robert tulee toista ja hakee meian tytot kotiin. Lordin visiitin aikana juttelin Tytin, Jessican ja Lindan kans mika oli kivaa. Kaytin tyokonetta jossa on todella hyva kamera :D Taidanpa jatkossakin kayttaa, se on parempi ku puhelimella oleminen. Robert hieman viuhahti kameran edessa kun ei tajunnu etta kaytin konetta talla kertaa :D

Oon jossain vaiheessa tassa kuussa menossa ottamaan tatuointia. Kun kaytiin sillon kaljalla neljastaan niin siella Beaverissa oli myos tuttu pariskunta ja ei oltu niita nahty vuoteen koska korona. Juteltiin pidemman aikaa ja en tienny miten en ollu ennen tienny etta tama naisosapuoli heista on tatuoija. Ja talla hetkella tyoton kunnes ne muuttaa pois San Diegosta. Ne muuttaa tan kuun loppupuolella ja kysyin etta oisko silla aikaa teha mulle joku kiva tatuointi. Pyysin sita piirtamaan jotain otokoita. En oo viela nahny mita se on keksiny, mutta oon kattonu kuvia sen edellisista toista ja tykkaan sen tyylista. Aika sellanen perinteinen old school tatuoija se on. Vi far se millasta jalkea tulee. Tassahan meinaa kylla tulla kiire ku nyt on jo 16 paiva. 

Me paatettiin eilen molemmat etta vois ottaa pitkan viikonlopun ens kuussa. Ma tykkaan etta ollaan alettu tekeen tallasia juttuja. Viime vuonna alettiin tosta noin vaan ottaan tallasia, ja se on kiva etta se on jatkunu. Mulla on viela joku 39-40 tuntia otettavana taman jalkeen. Eli ihan hyvin oon spaced them out. Tosin joudun ottaa pari tuntia varmaan ens viikolla ku Ethelrida pitais vieda elainlaakariin. Otettiin siis nelja paivaa vapaata ens kuulle. Aateltiin menna Julianiin ainaki yhtena paivana. Julian on San Diegon laanin koillisessa osassa, just ennen aavikkoa. Julian on tunnettu omenoistaan; omenapiirakasta ja siiderista. Syksylla varsinki monet tekee paivareissun sinne, silla Julianissa voi kokea sellasen harvinaisen ilmion kun VUODENAJAT. Vaikka oonkin taalla nyt jo asunu 12 vuotta (vuosipaiva meni tassa 9 paiva tassa kuussa), niin en oo koskaan kaynny Julianissa. Robertkaan ei oo tainnut kayda sitten teinivuosien. Oltiin aateltu ostaa kotiin omenasiideria (siis ei mitaan alkoholipitoista, vaan vanhaa kunnon amerikkalaista omenasiideria koko perheelle) ja ehka piirakan. Vaikka niita piirakoita myydaan kauppojen kylmaaltaissa, niin parempaahan se on paikanpaalla. Tai nain kuvittelisin. Lopuille paiville ei varmaan oo ohjelmaa, mutta haluaisin ite viela rannalle ku on kelit. Syyskuussa on kuitenki viela aika kuuma. Kesahan jatkuu joskus ihan lokakuuhun asti.. Katoin muuten huvikseni etta minkalaisia notable people tulee Julianista, ja yks niista on tilkkutakkien tekija. On siis aika pieni paikka tama Julian.

Haluaisin joskus oikeen aikasin aamulla, kun on vahan harmaata ja ehka piskottelis vahasen, menna rannalle parkkipaikalle ja avata auton ikkunat ja hengitella kylmaa merituulta. Mut kun en aja autoa. Tassa olis syy numero 43939 sille miks tarvisin ajokortin. Ehkapa jonain noista lomapaivista. 

Oon ollu hereilla noin 12 enka oo syonny mitaan muuta ku sipseja. Kysyin Robertilta pitaisko mun laittaa jotain ruokaa ennen ku se tulee kotiin ja se sano etta ei hataa, ostan sulle jotain. Nyt joudun sit valmisteleen oikeen jotain ku se tulee, mutta teki taas mieli katkarapuleipaa joten oottelen mielellani. Voin juoda tassa tata alkoholitonta kaljaa mita ostin eilen siivoushommia varten (siivous on edelleenki parempaa kaljan kans, vaikkei siina oliskaan prosentteja.) Kylla tama tasta. Kunnon rakmackania iltapalaks. 

Vaikka kaikki kenesta valitan onki rokotteensa saannu, niin tunnetaan nyt ainaki kolme henkiloa ketka oli siita huolimatta saannu koronatartunnan, mutta onneks jokaisella oli tosi vahan oireilua ja ei edes mitenkaan pahasti ja jokainen paraantunu jo. Yks oli Robertin vanhin sisko, toinen mun kampaaja ja nyt yks meidan lahimmista ystavista. Se oli tehny kokeen ennen ku silla edes alko kunnolla oireilu, ja siina kesti ehka viikko. Sano etta oli kun ois nuhaa sairastanu. Rokotteet toimii. San Diegossa vaan 13 rokotettua henkiloa joutunu sairaalaan, kun taas 500+ on ilman rokotetta joutunu sinne. Joskus mietin etta mitakohan mun aidin new age kaveri ajattelee naista rokotteista? Tai kun se on joskus postaillu facebookissa jotain "rokotekriittisia" juttuja ja se oli yks naista ketka vaitti etta siina on mikrosiru. Oli myos humalassa vanhemmiltani anonu kovasti sita ettei ne ottais rokotetta (ottivat, koska uskovat tieteeseen ja isa kuuluu riskiryhmaan) :D Joskus kiinnostais tietaa, muttei tarpeeks etta lisaisin sen taas facebookissa kavereihin. Poistin sen koska se jako jotain kauheeta rasistipaskaa siella. Ensin ne sen uskomukset oli ihan viihdyttavia mutta johonki se raja on vedettava.

On tylsaa. Muttei siis silleen kun yleensa on. Mut on sellanen olo etta oon tassa nyt tehny kaikki ne asiat mita olin ajatellu tanaan teha, ja nyt ei oo enaa mitaan tehtavissa. Piti kylla pesta vahan rottien pyykkia tanaan mutta paatin etta silla ei oo niin kiire. Kavin sentaan kavelyllani ja oon kattonu monta tuntia Desperate Housewivesia. Siina oliki sitte ne paivan tekemiset :D Sitapaitsi siivosin koko paivan eilen, etta halusin yhen vapaapaivistani olevan sellanen laiska. Oon tosiaanki ollu seittemasta asti hereilla, joten tuntuu etta oon ainaki saannu pitkan paivan itelleni laiskottelua varten :D Nukahin myos hetkeks sohvalle ja kun herasin oli ripsivarit kadonnu johonki. 

Nyt vaihdan kotivaatteisiin. Oon jaksanu nain pitkaan olla "julkisissa" vaatteissa. Tama on joku ennatys varmaan. Huomenna sitte alkaa taas uus viikko. Meilla on nyt toissa onneks lisaa vakea ettei yks henkilo vastaan sellaseen sataankolmeenkymmeneen puheluun paivassa. Kiireisena paivana saattaa viela tulla sellanen sata puhelua vastaan, mutta pikkuhiljaa alkaa nakya ero. Uudet tyypit on sitapaitsi ihan patevia ja mukavia :) Mulla on jotain kursseja mita en oo tehny toissa, niin nyt ehka kerkee tehakki niita. 

No mutta tama oli nyt tassa. Por fin.


No comments:

Post a Comment