Monday, June 7, 2021

Unelmaluukku.

 Mina haluan muuttaa.


En tiia oonko asiasta koskaan taalla puhunu, mutta muuttoa oon paassani tehny jo pidemman aikaa. Me ollaan Robertin kans asuttu tassa kampassa vuodesta 2010! Se on aika pitka aika, varsinki meidan ikasille, kun ajattelee miten monet kerrat kaikki meian kaverit on siina ajassa kerenny muuttaa. Itseasiassa kaikki kaverit on siina ajassa muuttanu. Eika pelkastaan meian kaverit taalla, mutta mun kaikki Suomen kaveritki on muuttanu vahintaan kerran tai kaks siina ajassa. Siskoni on kaynny lapi ainakin 5 kamppaa siina valissa (saat tosin korjata, jos niita on enemman/vahemman, itse ainaki laskin 5 :D)


Taa meidan koko rakennus on termiittien syoma. En tiia miksei kukaan oo koskaan ilmottanu asiasta kenellekkaan (hyva kysymys itelleni myos, etta miksen ite oo se kuka asiasta ilmottaa. Kaitpa se on se ku sit pitais lahtee jonnekki pakoon silla valin ku ne kaasuttaa talon tyhjilleen) mutta meilla esim. takaovesta meni mulla jalka kerran koska se on niin ontto. Naapuri valitteli kans sita etta sen kamppa on ku reikajuustoa. Meilla makuuhuone on tunkkanen sama miten sita siivoaa, hinkkaa ja jynssaa ja tuulettaa. Eika taalla sais olla lemmikkeja, ja kokomattialatto on saatanan oma keksinto. En ymmarra miks vuonna 2021 yhtaan missaan on enaa kokolattia matto. Keittioki on niin pieni ettei noille keittiontasoille mahdu mikron ja tiskinkuivaustelineen lisaks mitaan muuta. 


Kaverin naapurista vapautu just kamppa, ja me viime viikolla vitsailtiin siita miten siistia olis jos sen naapuri muuttais pois niin me voitais muuttaa siihen. Se on hyvalla paikalla; siita on helppo lahtea bussilla niinkun tasta meiltakin on, kauppa on KIRJAIMELLISESTI VIERESSA, kuten myos kirjasto. Paljo kauppoja ja ravintoloita myos, mutta se katu on rauhallinen. Siina ois autotallikin! Eika kokolattiamattoja ja sinne saa ottaa lemmikkeja, koska EI OLE KOKOLATTIAMATTOJA. Ne kaks asiaa yleensa kulkee kasikkain. Ja olis oma tyohuonekkin koska siina on kaks makuuhuonetta. Niin ei tarvis Robertin piilotella makkarissa sillavalin kun teen toita. Mika onni se ois. Se on ihan reasonably priced, kokoon ja paikkaan nahden viela kaikenlisaks. Olin kissanhoitajana talle kaverille enka huomannu mitaan etta tama naapuri olis ollut muuttamassa, mutta tanaan kun kaveri tuli kotiin laitto han mulle heti viestia etta ARVAAPPAS MITA! Ilmeisesti tanaan oli kaikki kamat viety sielta. 


Kerkesin jo ehdottaa Robertille asiaa johon suhtauduttiin aika tylsasti. Niinpa mina mielessani jatkan muuttolaatikkojen pakkaamista samalla kun todellisuudessa jynssaan jotain epailyttavaa laikkaa seinasta viidetta kertaa. Millon on meidan vuoro muuttaa?

2 comments:

  1. Toivottavasti löytyis joku kiva kämppä mihin mies suhtautuisi myötämielisesti :) Aika pitkään ootte jaksanu siellä (ilmeisesti) läävässä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ongelma oli se et tuli nyt vaha liian akkia taa kamppa, mutta kuulemma jos vahan suunnitellaan ja aletaan saastaan niin voi sit oikeesti katella muuttoasioita :D joku taalla vahan hosuu taas (mina.)

      Delete