Monday, June 28, 2021

Be my lover.

 Hellou.

Nyt kavi vaha tyhmasti postissa; lahdin sinne ihan taysin (taas vaihteeks) tyhjin kasin, ei mitaan suunnitelmaa tms mutta paanmaarana se etta saan jotain slamyja lahetettya pois mitka oli jaanny nurkkiin vuodelta 2015. Oon joskus ennen vaan ostanu postista kirjekuoren, tunkenu sinne ja sit vaan lahettany. En muistanu et ois mitenkaan kauheen kallista, tietty siis kalliimpaa ku mikaan tavallinen postittaminen mut ei mitaan bank breakeria kuitenkaan. No kuinka ollakkaan; KUUSKYMPPIA meni siihen etta sain yheksan slamya takasin kiertoon. Vituttaa. Mutta tehty mika tehty. Toivottavasti ne henkilot kenelle ne meni ei lue tata, tai jos lukevat niin muistavat etta tama oli lahettajan oma moka, eli ei liity heihin millaan tavalla :D  Ois kiva joskus menna postiin jonkulaisen suunnitelman kans, mut nyt vaan ootin jonossa kunnes paasin sinne sisalle ja sit vaan otin noi kirjekuoret ku muistin kayttaneeni niita ennenki ja nyt kavi nain. Joudun teippirullanki ostaa. Voihan perse. Sain tosin mukaani sellasen customs lappusen mika on hyva juttu, koska mulla on tallanen keskeneranen paketti Jessicalle, nii kun sen vien postiin, ei tarvi muuta ku vieda se luukulle ja maksaa, koska siihen on jo sitten tullin paperit valmiiks laitettu. Sielta postista muuten sanottiin etta ai etta, voi olla etta Suomen puolella joutuu maksaa naista kirjekuorista. Se ois kylla erityisen vittumaista. En oo koskaan kylla kuullu etta kukaan ois joutunu maksaa siita ku oon lahettany jouluna paketteja jne. Pahoittelen. Ens kerralla, jos siis loydan lisaa jotain swappeja, niin laitan jonku laatikon meneen mielummin. Voi tulla halvemmaks! 

Kuuntelen tassa tata Ysari4Ever podcastia. Taa on kylla tosi hauska. Tulee kaikkee kivaa mieleen mita on ehka ite jo unohtanu. Suurin osa naista kylla ihan apply omaanki lapsuuteen. Olenhan siis ollut lapsi sillon ysarilla, vuonna 87 kun on syntyny. Taisin tasta kylla puhua tuolla edellisessa tekstissa. Robert tassa samalla viestittelee toista etta tama on se paiva kun han lopettaa tyot. Ei ole oikeesti, mutta han kovasti haki mun siunausta siihen. Minahan oon sita mielta etta sen pitais hakea jonnekki muualle hommiin ja oon ollu sita mielta jo pidemman aikaa, mutta en tiia oisko se hyva idea tuosta noin vaan lopettaa. Meille haetaan nyt toihin porukkaa. Me ollaan monesti vitsailtu siita jos oltais samassa paikassa toissa. Olin kerran kovasti hakemassa saman ketjun juusto-osastolle, ja kun Robertin tyopaikka oli menossa lakkoon, kysyin mun sillosilta pomoilta josko sille loytyis valiaikanen tyopaikka meilta. Lahelta on liipassu muutaman kerran. Mun isa ja aiti (ja mina myos) on ollut samassa paikassa toissa, eri osastoilla. Mina itse oon tehny toita isani seka aitini kanssa :D Molemmat on muuten hyvia tyokavereita :D Mua pyydettiin sunnuntaina ylitoihin ensimmaista kertaa. En menny, koska meilla oli liput markkinoille. Tanaan on muuten mun puolivuotispaiva nykyisessa tyopaikassa! Jannaa. Vissiin ihan hyvin menee. Ei aina itesta tunnu silta, mutta veikkaanpa etta tama on se mahdollinen adhd tai joku muu joka kummittelee. Saan ens maanantaina kuulla testituloksiani. Jannittaa!

Markkinat siis eilen. Ei ollu sama ku edellisina vuosina. Kiva etta San Diegossa on koronatilanne sen verran hallussa etta pysty jarjestaa markkinat ylipaataan, mutta ne oli tosi pienet ja tylsat. Ei ollu mitaan esityksia, ei konsertteja, kauppahalleissa tosi vahan myyjia, alle puolet siita mita yleensa on (ei loytyny mitaan kivaa toisin sanoen), ihan vaan muutama laite myos mutta kaikki ruokakojut kylla oli paikalla. Tai suurin osa ainaki. Liput oli normaalia halvemmat, se houkuttelit meidat paikalle. Kyllahan me tiedettiin ennen sinne menoa etta nyt oli pienemmat markkinat, mutta oli silti pettymys. Kaikki elainjutut mita yleensa katotaan oli jaanny tana vuonna pois (ymmarrettavaa) ja California lotterynkaan kojua ei ollu :( Ne sellaset linnut mita saa kayda ruokkimassa oli kylla siella, mut se makso kolme dollaria ja mulla oli vaan kaks lompakossa. EIKA PANKKIAUTOMAATTIA OLLU MISSAAN koska siella haluttiin valttaa kateisen kayttoa. Silti muutama koju kehotti kayttamaan pelkkaa kateista. Niinkun tuo lorikeet-homma. Joku agility show katottiin kylla ja mun silmat kostu koska koiraurheilu on jotenki mahtavaa ja oon pienesta asti tykanny koiraurheilusta. Kavin aktiivisesti agilitykisoissa pienena ja haaveilin joku paiva itekki kilpailevani. Nyt en ehka enaa toivo kilpailevani mutta harrastaminen vois olla kivaa. Sit kun meilla joskus on koira. Meilla on muuten toissa nyt adoptoitavana sellanen unelma koira; 11 vuotias beagle/labradorinnoutaja sekotus. Ei kovin aktiivinen, tykkaa vaan lohoilla sohvalle, eika kuulemma halua menna pitkille kavelyille. Mun lemppari rodut, ja sit viela ei kovin aktiivinen. Meille kun ei tuu ikina sopimaan mikaan sellanen haikkikoira (niinku joku super kilpailuhenkinen agilitykoira.) Markkinoille mennessa ajatus oli siis vaan nauttia markkinoiden herkuista. Syotiin corndogit niinku aina, ja sit ei enaa ollukkaan nalka. Oltais minidonitsit ja maissia mietitty mut ei vaan enaa ois maistunu. Ostettiin yks Dole whip ja siihen se sit jaiki. Kaveriin tormattiin mika oli tosi randomia mutta kivaa. Sain ison ja tiukan halauksen, sellasen mika kertoo siita etta ei olla nahty vuoteen. Sain myos tavata kaverin uuden miesystavan, joka vaikutti sellaselta aidosti kivalta ja kiinnostuneelta henkilolta. Koska sita CA Lotteryn kojua ei ollu, niin kotiintullessa ostettiin raaputusarpoja. Mina valitsin jokaisen ja voitin jokaisessa jotain. Se on tata markkinaonnea; nain kay aina ku raaputtelen markkinoilla. Nyt vaan piti teha kotona :D 

Joo'o. Pitais teha jotain kotihommia. Vessan pesua mietein, pyykkiaki vois pesta. Kavin hakeen suihkuun sellasen metallisen hyllyn joka laitetaan suihkun paasta roikkumaan. Sain ilmaisryhmasta. Pitais jotain ruokaakin syoda tassa mutta tekeeki mieli kahvia. 

 

Pitais muistaa laittaa rillit paalle ku bloggailen mutta aina unohtuu. Ihan hyvin muistan ne laittaa toihin paalle ja iltasin jos sangysta katon koneelta jotain mutta siina valissa jos teen yhtaan mitaan koneella niin meinaa unohtua. 

 

Sit tallanen saatiedote tahan loppuun etta johan on ilimoja pidelly. Kavelin postiin ja hakeen sen suihkuhomman ja tossa pihassa oli jotenki tuulista ja nihkeeta, ja kun lahin kavelemaan huomasin miten kuuma on vaikka aurinko on taysin pilvessa. Todella tukala ilma. Siella markkinoillaki oli vaha sama meininki eilen. Muualla maassa kauheet helteet. Ei siis silla etteiko taallaki ois melko lamminta, mutta taalla on ehka sellaset vahan miedommat kelit muuhun maahan verrattuna. Mutta jospa tama tukala keli ois sellanen enne tulevista sateista, niin se ois kylla mukavaa. Kuulemma sellasta tiedossa, mutta saa naha tuleeko tanne kaupunkiin asti. Aavikolle ja vuorille ainaki. Kesasade on harvinaista herkkua taalla, ja mina, pohjoiseurooppalaisena, kovasti huokailen kesasateiden peraan. Mahan ostin tana vuonna sateenvarjonki etta ma oisin ihan valmis tonne pihallekkin sateen keskelle. Kumpparit pitais varmaan hankkia tosin. Lahen yleensa ihan reippaasti sateellaki asioille, nyt varsinki kun on se varjo. Pitais muuten korjata tuo etta kesasade on harvinaista herkkua, koska sade nain yleensakki on harvinaista. Nytki Kaliforniasta kirjotellaan kuihtumisen merkeista viittaavia artikkeleita. Yllari. 

 

Meen nyt tekemaan jotain sadetanssia tuonne (no en, meen vaan pyykkitupaan) ja samalla voisin lahettaa jotain viboja universumiin siita etta Robert sais jonku miellyttavamman tyon. Musta tuntuu ettei sellasta oo olemassakaan mista se oikeesti tykkais, mutta kylla seki varmasti piristyis siita etta saa teha jotain uutta. Ite ainaki virkistyin taman tyopaikan saamisesta, vaikkei itse pesti ookkaan mikaan unelmien keikka. 

 

2 comments:

  1. $60 wtf!!! Kreisii. Täällä tulee joku uus postijuttu heinäkuun alusta et kaikesta mikä tulee eu:n ulkopuolelta pitää maksaa alv mut en tie miten se pätee perus kirjeisiin 🤔 Kai ihan lehdistäkin pitää sit jotain maksaa.

    Kiva että pääsitte markkinoille! Täällä vaan k-luvut nousee ja syksyllä ollaan varmaan lockdownissa taas, huoh.

    Lämmintä piisaa nyt, hellettä luvattu pitkään. En enää jaksais, sisälämpötilakin vaan nousee ja tuulettimet pauhaa koko päivän. Sähkölaskua odotellessa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nuo meni vissiin paketeista, ja jos oisin tienny nii oisin sit vaan hankkinu jotku pienet laatikot, ois saattanu paasta halvemmalla :s

      taalla puhutaan kovasti tuosta delta-variantista ja etta syksylla sita nahaan varmaan paljo enemman nii en yhtaan ihmettelis jos taallaki jossain vaiheessa menis taas paikat kiinni. nyt kuitenki asiat viela ihan mallillaan onneks.

      laheta meille sita helletta :D toisaalta taalla kaipallaan sita sadetta. eipa oo nakyny.

      Delete